عزیزی: هزینه برگزاری یک دوره تنیس فیوچرز 50 برابر شده/ اعتبارات کمیته ملی المپیک میتواند به هزار میلیارد برسد
خبرگزاری میزان - داود عزیزی، رئیس فدراسیون تنیس در خصوص شرایط فعلی فدراسیون تنیس، اعزام دختران به فد کاپ و اعزام پسران به دیویس کاپ صحبتهایی انجام داد که در زیر میخوانید.
*شرایط برای همه فدراسیونها سخت است به خصوص فدراسیونهایی که اسپانسرهای کمتری سمت آنها میروند و این اعزامها هزینههای سنگینی را ایجاد میکند با توجه به دلار بالای 30 هزار تومان و هزینههای زیادی که قبل و حین اعزام برای تیمها وجود دارد، کار برای فدراسیونها سخت است.
*به حق باید از وزارت ورزش و صالحیامیری که حامی خوبی بودند و در نقش رئیس کمیته ملی المپیک به همه فدراسیونها در تهیه بلیت و... کمک کردند تشکر کرد و این موضوع کمی از فشارها را کم کرد. فدراسیون تنیس سال گذشته حدود 14 اعزام داشت که همه اعزامهای تیمهای ملی مربوط به زیر 12 سال، 14 سال، 16 سال، دیویس کاپ و فد کاپ به صورت کامل انجام شد.
*مشکل عمدهای که فدراسیون ما دارد این است که این رشته انفرادی است و برگزاری مسابقات فیوچرز در ایران به مدت سه هفته در شرایطی که 10 سال پیش با 30 میلیون تومان انجام میشد، الان یک میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه دارد و برای فدراسیون اینکه که اسپانسر بیاورد و سه هفته مسابقات را میزبانی کند، سخت است و به جرات میتوانم بگویم ممکن نیست.
*تلاش کردیم تعداد مسابقات بین المللی زیر 18 سال را بالا ببریم و توانستیم میزبانی مسابقات گرید سه و چهار را بگیریم و حالا در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم میزبانی مسابقات گرید2 فدراسیون جهانی را هم بگیریم تا سطح مسابقات را بالا ببریم. تمام تلاش ما این است که تعداد مسابقات بینالمللی را بالا ببریم تا بازیکنان ما بتوانند با با تنیسبازان خارجی رقابت کنند.
*باز هم به این بر میگردیم که اعزامها سخت شده است. ما صاحب نظر در حوزه ورزش در هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک زیاد داریم. من 7 سال مدیر کل وزارت ورزش بودم و هر بار که در مجلس می رفتیم نگاهمان صرفا فقط دولتی بوده است. هر پولی که وارد میشد مستقیم به وزارت ورزش میرفت و اعتبارات وزارت ورزش از 600 میلیارد به 6 هزار میلیارد رسید. الان متوجه شدهام که کمیته ملی المپیک چه نقش مهمی دارد و این پول میتواند وارد کمیته ملی المپیک شود. به نظرم می تواند اعتبارات کمیته ملی المپیک در یک دوره چهار ساله به هزار میلیارد برسد.
*رساندن بودجه کمیته ملی المپیک به هزار میلیارد تومان شدنی است. به نظر من نمایندگان مجلس جزیی از مردم هستند و جدا از مردم نیستند. مضاف بر اینکه نمایندگان مجلس یک ظرفیت هستند و باید از این ظرفیت استفاده کرد. به 2 الی 3 سال قبل نگاه کنید. بودجه ویژه مجلس در 3 سال قبل تنها به 5 فدراسیون داده شد و سال گذشته این بودجه به 10 فدراسیون داده شد و امسال شامل حال 30 فدراسیون شد.
*درست است که این بودجه به همه فدراسیونها تعلق نگرفت ولی معتقدم اگر از این اقدام استقبال کنیم، سال بعد به همه فدراسیونها داده خواهد شد. از 6 هزار میلیارد تومان پولی که در اختیار کمیسیون فرهنگی مجلس بود، 320 میلیارد تومانش به ورزش اختصاص داده شد یعنی کمتر از 5 درصد! در این رقم اختصاص یافته هم یک نکته نهفته است و آن این که کمتر از 5 درصد بودجه کمیسیون به ورزش رسیده و هم این که میتوان این نکته را در آن دید که بالاخره فدراسیونها یک ظرفیت بودند که 320 میلیارد تومان برای ورزش پول آوردند. در کنار آن این عدد میتواند افزایش یابد. فدراسیونهایی که به هر دلیلی نتوانستند استفاده کنند سال بعد میتوانند استفاده کنند چون حقشان است و باید این حق را ایجاد کنیم.
*آخرین مذاکرهای که با وزیر داشتم قرار شد مشکل زمینهای تنیس حل شود. هفته قبل در جلسه هیئت مدیره شرکت توسعه شرکت داشتم، قول مساعد داده شد این اتفاق بیفتد. تا الان فدراسیون تنیس فاقد زمین است، زمین تمرینی هم ندارد و باید از بیرون اجاره کنیم اما منتظر این نمیمانیم چون زمین نداریم تنیس را رها کنیم. به دنبال این هستیم از فضاهای بخش خصوصی استفاده کنیم تا این مشکل حل شود. این موضوع بار را روی دوش فدراسیون زیاد میکنیم، حالا ببینیم چه میشود. امیدوارم اتفاقات خوبی برای ورزش رخ داد.
*از رئیس و هیئت اجرایی قبلی کمیته ملی المپیک تشکر میکنم، با دید مثبت نگاه میکنیم به هر حال زحمت خود را کشیدند و تلاش کردند. رئیس قوی، هیئت اجرایی قوی میخواهد. همه هیئت اجرایی لزومی ندارد صرفا ورزشی باشند، افراد غیرورزشی هم میتوانند بیایند و کمک کنند، نه اینکه غیر ورزشی باشند بلکه افرادی که تازه به ورزش آمدهاند میتوانند کمک کنند تا اعتبارات را بالا ببرند. شما وقتی پول داشته باشید میتوانید برنامهریزی کنید.
انتهای پیام/