صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۳۲۶ فرصت شغلی برای زنان سرپرست خانوار مناطق زلزله‌زده کرمانشاه ایجاد می‌شود

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳:۳۹
کد خبر: ۴۳۹۱۸۰
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
بنیاد برکت در ادامه‌ی سیاست‌های اشتغال‌زایی، توانمندسازی اقتصادی و حمایتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، برای زنان سرپرست خانوار در مناطق زلزله‌زده‌ی کرمانشاه فرصت‌های شغلی ایجاد می‌کند.
به گزارش گروه سیاسی ، بنیاد برکت در ادامه‌ی سیاست‌های اشتغال‌زایی، توانمندسازی اقتصادی و حمایتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، برای زنان سرپرست خانوار در مناطق زلزله‌زده‌ی کرمانشاه فرصت‌های شغلی ایجاد می‌کند.
 
براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان بنیاد برکت و کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) به امضا رسیده است، برای ۳۲۶ زن سرپرست خانوار، فرصت اشتغال و کسب و کار ایجاد خواهد شد.

در این تفاهم‌نامه، مقرر شده که بنیاد برکت و کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) به هر یک از متقاضیان تا سقف مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال به‌صورت بلاعوض و تسهیلات پرداخت کنند که تا به امروز ۱۰۰ فرصت شغلی ایجادشده و امکان اشتغال مابقی نیز ظرف دو ماه آینده فراهم خواهد شد.

این فرصت‌های شغلی در زمینه‌ی پرورش دام سبک است و برای هر یک از واجدین شرایط، ۲۰ تا ۳۰ رأس گوسفند و محل استاندارد نگه‌داری دام‌ها به مساحت ۶۰ مترمربع در نظر گرفته می‌شود. ایجاد فرصت کسب و کار و اشتغال سریع برای زلزله‌زدگان کرمانشاه، نشان‌دهنده‌ی سرعت عمل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خدمت‌رسانی به مناطق محروم کشور است.

هم‌چنین با مذاکرات انجام گرفته میان بنیاد برکت و کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) ۵۰۰ فرصت شغلی نیز در قالب طرح اجتماع‌محور «مهتاب» (مدل هادی تلاش اقتصادی برکت)، در سطح استان کرمانشاه ایجاد خواهد شد.

در این طرح، به هر یک از متقاضیان و واجدین شرایطی که توسط کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) شناسایی و معرفی شده‌اند، مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت خواهد شد تا در حوزه‌های پرورش و تولید دام سبک و سنگین، زنبورداری و کار‌های خدماتی مشغول به کار شوند. اعتبار درنظر گرفته شده برای این طرح ۱۰۰ میلیارد ریال است که توسط بنیاد برکت تأمین خواهد شد.

بنیاد برکت هر چند تا به امروز بیش‌تر با فعالیت‌های عمرانی و خدمات اجتماعی خود در سطح جامعه شناخته شده است، اما عمده منابع خود را در راه ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و روستا‌ها صرف می‌کند. با تأکیدات  محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایجاد اشتغال، اولویت اصلی فعالیت‌های بنیاد برکت تعیین شده و بیش از ۸۰ درصد منابع مالی و اعتبارات در این راه صرف می‌شود.

طبق گزارش  معاونت توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، در برنامه‌ی استراتژیک پنج ساله‌ی بنیاد برکت نیز، راهبردها، اهداف و چشم‌انداز‌های اشتغال‌زایی و مشارکت‌های اقتصادی به‌طور جامع تبیین شده‌اند.
 
بر همین اساس، از پنج معاونت بنیاد برکت، فقط یک معاونت در بخش زیربنایی و عمرانی فعالیت دارد و چهار معاونت دیگر شامل توسعه‌ی کارآفرینی اجتماع‌محور، توسعه‌ی مشارکت‌های اقتصادی بنگاه‌محور، توسعه‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع و مشارکت‌ها در حوزه‌ی اشتغال متمرکز شده‌اند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *