صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خلا ۹۵ درصدی بازار در گوشی تلفن همراه/اجازه خروج کالا از انبار‌ها را نداریم

۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۳۸۹۰۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی گفت: در بازار گوشی تلفن همراه در شرایط حال حاضر خلا ۹۵ درصدی وجود دارد که از ۵ درصد باقیمانده نیز ۱ الی ۲ درصد بار همراه مسافر بوده است.
مهدی محبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص آخرین شرایط بازار گوشی تلفن همراه گفت: در حال حاضر در صنف گوشی تلفن همراه کالایی در بازار موجود نیست که دلیل آن را می‌توان در مواردی همچون بسته بودن فروش شرکت‌ها و در کنار آن ممنوع بودن ثبت سفارش و واردات اشاره کرد.
 
رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی افزود: تا چند روز گذشته کالا‌های مسافری وارد بازار گوشی تلفن همراه می‌شد که این مورد نیز بسته شده و از آنجایی که اگر گوشی تلفن همراه غیرقانونی وارد کشور شود امکان فعال‌سازی و استفاده ندارد، ورود قاچاق آن نیز کاربردی نخواهد داشت.
 
وی خاطرنشان کرد: تاثیر این شرایط باعث ایجاد رکود در بازار این صنف و در برخی موارد تعطیلی بازار شده و از آنجایی که صنف ما صنف جوانی است می‌تواند پیامد‌های مختلفی را به دنبال داشته باشد.
 
محبی در خصوص شرایط سایر دیگر محصولات مخابراتی گفت: موضوع اصلی در شرایط حال حاضر گوشی تلفن همراه است، اما در کنار آن در زمینه‌هایی مانند تلفن بی‌سیم، باسیم، دستگاه سانترال و سایر محصولات مشابه نیز شرایط یکسان است، زیرا ارزی به آن‌ها تعلق نگرفته است.
 
رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی با تاکید بر خالی شدن بازار از محصولات مورد نیاز گفت: گوشی‌های تلفن همراهی که به آن‌ها ارز دولتی تعلق گرفته بود در شرایط حال حاضر اجازه ترخیص و فروش ندارند تا ارز تعلق گرفته و رفتار شرکت‌ها رصد شود که این امر به خودی خود زمان بر بوده است.
 
وی در ادامه به خلا ۹۵ درصدی بازار از وجود گوشی‌های تلفن همراه اشاره و بیان کرد: از ۵ درصد باقیمانده نیز ۱ الی ۲ درصد بار همراه مسافر بوده و مابقی محصولات نیز چندین بار دست به دست شده که این موضوع بر روی قیمت تاثیر مستقیم دارد.
 
محبی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و گفت: واردات هرچه زودتر کالا‌ها باعث بهبود شرایط بازار و در نهایت تعدیل قیمت‌ها خواهد شد، همچنین کالا‌ها در انبار وجود دارد و برای فروش تنها به اجازه دولت نیاز است که امیدواریم مسئولین با واکنش هرچه زودتر شرایط را بهبود ببخشند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *