صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پلیس آمریکا سیاه پوستان را سه برابر بیشتر از سفیدپوستان به قتل می‌رساند

۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۴۳۸۷۹۶
پایگاه نیوزویک در گزارشی نوشته است که خشونت‌ها و قتل‌های پلیس آمریکا دهه‌های متوالی جامعه سیاه پوستان این کشور را مستقیم یا غیر مستقیم تحت تاثیر قرار داده است.
براساس گزارش گروه بین الملل ؛ پایگاه نشریه نیوزویک در گزارشی نوشته است که خشونت‌ها و قتل‌های پلیس  آمریکا دهه‌های متوالی جامعه سیاه پوستان این کشور را مستقیم یا غیر مستقیم تحت تاثیر قرار داده است.
 
یک مطالعه جدید در این زمینه نشان می‎دهد که نسبت آمریکایی‌های سیاه پوستی که توسط پلیس کشته شده‎اند، نسبت به بررسی‌های قبلی به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

طبق بررسی منتشر شده مجله آمریکایی سلامت عمومی در سراسر کشور، مردان سیاه پوست سه برابر بیشتر از مردان سفیدپوست توسط پلیس کشته شده‎اند. محققان براساس تجزیه و تحلیل قتل مردان بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ دریافته اند که ۸ درصد قتل‌ها توسط پلیس رخ داده است.
 

نیوزویک در بخش دیگری می‎افزاید: محققان دریافته‎اند که از حدود ۶۳۰۰ مرگ و میر گزارش شده در شش سال اخیر، تقریبا ۱۸۰۰ مورد سیاه پوست بوده اند. میزان قتل سیاه پوستان توسط پلیس در سراسر آمریکا بالاست، اگرچه در مناطق مختلف این میزان گوناگون است. در برخی از شهر‌های غربی میزان مردان سیاه پوست کشته شده توسط پلیس هشت برابر بالاتر از سایر مناطق است. شایان ذکر است که دو سوم کشتار‌های گزارش شده در حومه شهر و مناطق روستایی رخ داده‎اند.

فرانک ادواردز، نویسنده به نیوزویک گفت: «این مشکل یک منطقه خاص یا مکان خاصی نیست. مکان‎هایی وجود دارد که خطر در آن بالاست، بسیار بالا. اما در سراسر کشور جایی نیست که ریسک احتمال دو برابری کشته شدن سیاه پوستان نسبت به سفید پوستان وجود نداشته باشد.»

علیرغم اینکه خشونت پلیس در شهر‌ها و مناطق شهری متمرکز است، اما جوامع روستایی آمریکا ۱۰ درصد قتل‌های صورت گرفته توسط پلیس را شامل می‌شوند؛ هرچند گزارش‌های ارائه شده از سوی رسانه‌ها و مراکز پلیس محلی، آمار واقعی را با ابهام روبرو می‌سازد.

ادواردز می‎گوید: «ادارات پلیس روستایی آمریکا نسبت به ادارات مشابه در مناطق شهری کمتر حرفه‌ای هستند و به همین علت کمتر مورد بررسی و یا تعقیب کیفری که ادارات را مجبور به تغییر سیاست‌های اعمال قدرت می‌کند، قرار می‌گیرند.»

او افزود: «پلیس آمریکا در اماکن مختلف عملکرد متفاوتی دارد. عملکرد پلیس اغلب با نژاد فردی که با او در ارتباط است و ساختار نژادی منطقه‌ای که وی درآن کار می‌کند، تعیین می‌شود.»

در حالی که داده‌ها از افزایش قابل توجه میزان قتل مردان سیاه پوست توسط پلیس آمریکا حکایت دارد، ادواردز آمار ارائه شده را باز هم "محافظه کارانه" می‌داند. ادارات پلیس آمریکا قانونا ملزم به گزارش قتل‌های صورت گرفته توسط پلیس نیستند و تمام داده‌های جمع آوری شده توسط اداره آمار مربوط به دستگیری، مرگ و ... داوطلبانه ارائه می‌شود. این آمار اغلب عوامل بالقوه مهم مرتبط با سلاح و نژاد فرد کشته شده را در بر نمی‌گیرد.
 

او گفت: «اگر من هم یک پلیس بودم، انگیزه‌ای برای ارائه این آمار نداشتم. در واقع برای منافع من بهتر است که این کار را انجام ندهم. این کار می‌تواند مستقیما به کار و اداره من آسیب بزند.»

اندیشمندان سیاسی امی لرمان و وسلا وایور در کتاب مشترکشان با نام "دستگیری شهروند"، اظهار داشتند: «خشونت پلیس آمریکا، حق شهروندی افراد را به مخاطره می‌اندازد. ساکنان ناحیه‌ای که مشاهده می‌کنند دولت دید خصمانه‌ای به آنان دارد، کمتر در رای گیری شرکت می‌کنند و حس تعلق کمتری نسبت به جامعه خود دارند. ترس از پلیس حتی در میزان مشارکت والدین در امور تحصیلی فرزندانشان نیز تاثیر می‌گذارد: مردم از موسساتی که در ارتباط نزدیک با پلیس هستند، دوری می‌کنند.»

قتل‌های پلیس آمریکا و بی اعتمادی‌های متعاقب آن باعث شده شهروندان سیاه پوست این کشور از تماس با ۹۱۱ و دادن گزارش جرایم خشونت بار منصرف شوند. در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ انجام شد مشخص شد که پس از قتل یک سیاه پوست غیرمسلح در سال ۲۰۰۴ توسط پلیس میلواکی، ۵۴ درصد تماس سیاه پوستان با ۹۱۱ کاهش یافته است.

در این کتاب آمده است: «سوءرفتار پلیس آمریکا می‌تواند یکی از پایه‌های اصلی مشارکت مدنی یعنی تماس با ۹۱۱ برای مسائل امنیتی، شخصی و عمومی را سست کند.»

ادواردز می‎افزاید که بی اعتمادی به پلیس آمریکا به دلیل قتل‌های صورت گرفته توسط آنان می‌تواند پایه‌ای برای جرم و جنایت باشد. ترس و بی اعتمادی در جوامع آنان را از گزارش جنایات منصرف می‌کند، در حالی که از اعمال جنایتکارانه اطراف خود رنج می‌برند.

وی گفت: «خشونت پلیس آمریکا می‌تواند موجب خشونت بیشتر در جامعه شود. وقتی مردم به پلیس اعتماد نکنند خطرناک‌تر می‌شوند.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *