صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زنان ایرانی در طول تاریخ همواره حجاب داشته‌اند/نویسندگان از مشکلات عرصه کتاب می‌گویند

۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۳۸۷۷۵
فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت با اخبار و حاشیه‌های متفاوتی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سخنان "پروانه معصومی" بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص حجاب اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت با اخبار و حاشیه‌های متفاوتی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سخنان "پروانه معصومی" بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص حجاب اشاره کرد.

از جمله مهمترین اخبار سینمایی می توان به اظهارات "علی سرتیپی" سخنگوی شورای عالی اکران در خصوص عدم موفقیت اکران آثار خارجی در سینما‌ها اشاره کرد.

برخی مدعی بودند که اکران آثار خارجی در سینما لزومی نداشته و نخواهد داشت. آن‌ها معتقد بودند که با وجود عرضه این آثار در شبکه‌های اینترنتی اکران آن‌ها در سینما بازخورد مناسبی نخواهد داشت، زیرا اهالی سینما پیش از اکران این آثار، آن‌ها را تماشا کرده اند.

فیلم سینمایی مامامیا! دوباره شروع کنیم با بازی "مریل استریپ" بازیگر مطرح سینمای هالیوود و رکوردار نامزدی در کسب جایزه اسکار توانست در اولین هفته از اکران با ۳۴.۴ میلیون دلار رتبه دوم باکس آفیس را از آن خود کند.

 

سایه سنگین آثار ترجمه بر کتب فارسی/وقتی نویسندگان جوان راهی برای چاپ آثارشان ندارند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مسئله تالیف و ترجمه همواره از مسائل مهم عرصه ادبیات از قبیل رمان، داستان و شعر و سایر رشته‌های مرتبط با صنعت چاپ و نشر کتاب بوده است. برخی اهالی کتاب کاهش سرانه مطالعه را بی ربط به عدم موازنه درست در تالیف و ترجمه نمی‌دانند.
 
طی سال‌های گذشته عرصه کتاب بیش از آنکه به معرفی مولفان بپردازد تمام تمرکز خود را روی آثار ترجمه گذاشته است. با نگاهی گذرا در غرفه‌های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مخاطب اهل کتاب به راحتی با انواع و اقسام مترجمان آشنا می‌شود.
نکته قابل توجه در صنعت ترجمه آنجاست که یک کتاب واحد به عنوان مثال یک داستان خارجی توسط چندین نشر و چندین مترجم به صورت همزمان ترجمه و چاپ می‌شود. کتب نویسندگانی همچون آلبر کامو و ژوزه ساراماگو در عرصه داستان، آثار نمایشنامه نویسانی همچون نیل سایمون و ساموئل بکت، سم شپارد در عرصه نمایشنامه نویسی بار‌ها و بار‌ها توسط مترجمان مختلف ترجمه شده است.

کاهش سرانه مطالعه کتاب به زنگ خطر فرهنگی تبدیل شده است

این همزمانی و وحدت در ترجمه آثار یکسان تنها به این دو رشته ختم نشده و رشته‌هایی همچون روانشناسی، فلسفه، عرفان، شعر و تاریخ درگیر ترجمه همزمان بسیاری از مترجمان هستند.

حال مخاطب اهل کتاب کمی در انتخاب اثر مورد علاقه اش دچار سردرگمی شده و با انبوهی از ترجمه‌ها روبرو می‌شود، اما مسئله اصلی فراتر از این موضوع است. میل شدید نشریات و اهالی صنعت نشر به عرصه ترجمه به نوعی سد محکمی در برابر نویسندگان و مولفان داخلی ایجاد کرده است.
 
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

امر به معروف و نهی از منکر ویژگی بارز امام رضا (ع) /سیره عملی امام هشتم را باید در زندگی و کارمان رعایت کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صدارت کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره ولادت امام‌ رضا(ع) گفت: مادر امام هشتم بسیار اهل عبادت بودند. حضرت امام رضا(ع)نیز مانند مادرشان اهل عبادت بودند در سفری که از مدینه به ایران می‌آمدند پس از رسیدن کاروان به مرو، به مامون می‌گویند امام رضا(ع) همیشه در حال عبادت بوده و با خدا ارتباط داشته است. مأمون پاسخ می‌دهد درست می‌گویید، همه این خانواده اهل عبادت هستند و با خدا ارتباط نزدیک دارند، اما این مسائل را دیگر جایی مطرح نکنید. 

حجت‌الاسلام و المسلمین صدارت ادامه داد: دلیل درخواست مامون این بود که نمی خواست مردم خلاف چهره‌ای که او از ائمه برایشان ساخته بود را ببینند تا عباسیان رسوا نشوند و حکومت زیر سوال نرود.

این کارشناس علوم قرآنی درباره ویژگی شخصیتی حضرت امام رضا(ع) بیان کرد: یکی از ویژگی‌هایی که در امام رضا(ع) وجود داشت و به درد جامعه ما نیز می خورد ساده زیستی و تواضع ایشان بود. ایشان با طبقات زیر دست، افراد کم درآمد و یا کارگران در یک سفره غذا می‌خوردند. یکی از اطرافیان به حضرت گفت شما ولی عهد مسلمین هستید بهتر نیست که با فقرا و افراد پایین دست جامعه همنشینی نکنید، حضرت برافروخت و به او فرمود: "بین من و آنها هیچ تفاوتی وجود ندارد، همه ما یکی هستیم و در نزد خدا برابریم." درنتیجه سیره عملی امام هشتم را باید در زندگی و کارمان رعایت کرده و در برابر افراد پایین‌تر دچار تکبر نشویم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

شکست اکران فیلم‌های خارجی در چرخه اکران/سرتیپی: نبود تبلیغات و سانس مناسب دلیل اصلی استقبال کم مخاطبان است
 
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مبحث اکران فیلم‌های خارجی از یکسال پیش در محافل سینمایی آغاز شد و از همان زمان موافقان و مخالفان بسیاری را به همراه داشت. تجربه تماشای آثاری که اکثراً مخاطب پیش از اکران آنها را تماشا کرده در ابعاد پرده سینما اتفاقی بود که دست اندکاران این برنامه به آن امید زیادی داشتند.
 
برخی مدعی بودند که اکران آثار خارجی در سینما لزومی نداشته و نخواهد داشت. آن‌ها معتقد بودند که با وجود عرضه این آثار در شبکه‌های اینترنتی اکران آن‌ها در سینما بازخورد مناسبی نخواهد داشت، زیرا اهالی سینما پیش از اکران این آثار، آن‌ها را تماشا کرده اند.
 
بعضی از دوستداران و اهالی سینما نیز این اکران‌ها را به ضرر چرخه اقتصادی سینمای داخلی دانسته و اظهار کردند که اکران فیلم‌های خارجی باعث افت فروش آثار داخلی می‌شود. این در حالی بود که اکران آثار خارجی به صورت محدود در برخی از سینماها همچون سینماتک قلهک و خانه هنرمندان تهران سابقه قبلی داشت و تاثیری بر اکران داخلی نگذاشته بود.

البته در این میان برخی منتقدین معتقد بودند که اکران فیلم‌های خارجی تنوع را به سینمای ایران خواهد آورد. سینمایی که طی سالیان گذشته درگیر دو وجهه کمدی و فیلم اجتماعی بود می‌توانست در نبود تنوع آثار در سینمای ایران کمی برای مخاطب جذاب باشد.

آنها اعتقاد داشتند تکرار در موضوعات و همچنین عدم تنوع در بازیگران به شدت سینما را به سوی یکنواختی برده و اکران کنندگان فیلم‌های خارجی امیدوار بودند که با پخش این آثار سلیقه مخاطب در نظر گرفته شده و طیف گسترده‌تری راهی سینما‌ها خواهند شد.
 
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

 


عده‌ای خواننده بی‌سواد روی صحنه می‌روند/کسی که کوچکترین اصوات را در موسیقی تشخیص نمی‌دهد خواننده نیست


خواننده سریال گمگشته گفت: گاهی خوانندگانی را می‌بینیم که حتی کوچکترین اختلافات را در اصوات تشخیص نمی‌دهند و این وضعیت زمانی اسفناک است که خوانندگان بسیاری این روزها در اجراهایشان یک پرده فالش می‌خوانند.

مجید اخشابی خواننده موسیقی پاپ در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی  درباره تعداد خوانندگانی که در موسیقی که این روزها فالش می‌خوانند اظهار کرد: درباره تعداد افرادی که این روزها در عرصه خوانندگی فالش می‌خوانند  نمی‌توان عدد دقیقی داد چراکه یک خواننده می‌تواند خواننده خوبی باشد اما شرایطی که در آن اجرا می‌کند شاید نامناسب باشد و موجب فالش در اجرا شود، چون وقتی خواننده کنار انواع سازهای بادی بخواند حجم وسیعی از صدای خواننده در صدای آن گم می‌شود و به جایی می‌رسد که در ارکستر صدای خود را نمی‌شنود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


تاریخ اکران فیلم جوکر مشخص شد/چالش سخت هیث لیجر نبودن

تاریخ رسمی اکران فیلم سینمایی "جوکر" با بازی "خواکین فونیکس" اعلام شد. بر این اساس این فیلم که هم اکنون نام موقت جوکر را برای خود برگزیده 4 اکتبر سال 2019 اکران بین المللی خود در سینماهای امریکای شمالی را آغاز می کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، تاریخ رسمی اکران فیلم سینمایی "جوکر" با بازی "خواکین فونیکس" اعلام شد. بر این اساس این فیلم که هم اکنون نام موقت جوکر را برای خود برگزیده 4 اکتبر سال 2019 اکران بین المللی خود در سینماهای امریکای شمالی را آغاز می کند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.


پیوند کبد کارگردان کلاه پهلوی باید هرچه سریعتر انجام شود/کارگردان کیف انگلیسی در آی‌سی‌یو

فرزند "ضیاالدین دُری" گفت: پدر در "آی‌سی‌یو" بستری است و به دلیل جلوگیری از انتشار ویروس در آن بخش امکان ملاقات طولانی مدت وجود ندارد و ما اجازه داریم روزی ده دقیقه به وی سر بزنیم. هوشیاری و وضعیت عمومی پدر در حال حاضر مناسب است و من در زمان ملاقات با وی صحبت کرده‌ام.

نوید دری فرزند "ضیاالدین دُری" کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره آخرین وضعیت درمانی پدرش گفت: پدر از یک هفته پیش برای ادامه روند درمان به شیراز منتقل شده است. وی طی این مدت در بخش آی سی یو بیمارستان ابوعلی سینا شهر شیراز بستری بوده و تحت مراقبت های نهایی برای پیوند کبد است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 

جمع طنزپردازان سینما در من دیوانه نیستم جمع شد/حضور متفاوت مجید صالحی در سینمای کمدی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "من دیوانه نیستم" به کارگردانی "علیرضا امینی" از جهارشنبه هفته جاری اکران خود در سینما‌های کشور آغاز خواهد کرد.  

این فیلم با درون مایه اجتماعی از جمله آثار کمدی سینمای ایران در سال ۱۳۹۷ محسوب می‌شود. تاکنون اکثریت آثار پرفروش گیشه در سال ۹۷ را آثار کمدی به خود اختصاص داده اند و تنها دو فیلم "لاتاری" و "به وقت شام" توانستند در برابر آثار کمدی فروش بسیار خوبی را به ثبت برسانند.  

پیش بینی می‌شود با توجه به تعداد بازیگران زیاد و مطرح کمدی در فیلم علیرضا امینی این فیلم بتواند شانس بالایی برای فروش در تابستان امسال را داشته باشد.  

"من دیوانه نیستم" داستان زندگی تعدادی بیمار روانی را در یک آسایشگاه در وسط جزیره‌ای در شمال کشور روایت می‌کند. فیلم به تهیه کنندگی "مرتضی شایسته" ساخته شده و پخش آن را هدایت فیلم بر عهده گرفته است.  

"مجید صالحی" بازیگر پرکار سینما نقش اول مرد این فیلم را بر عهده دارد. صالحی که تجربه نه چندان موفقی را در آثار جدی به ثبت رسانده بار دیگر با فیلمی کمدی به عرصه باز خواهد گشت. حضور صالحی در "من دیوانه نیستم" در حالی رخ می‌دهد که وی هم اکنون نخستین اثر سینمایی خود در مقام کارگردان را در دست تولید دارد.  

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

اعتیاد، رسوایی اخلاقی و خودکشی ثمره سینمای ۱۰۸ ساله هالیوود/دلیل اصلی مرگ بازیگر فیلم جومانجی چه بود؟

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هالیوود همواره از نگاه برخی از سینما دوستان مهد این هنر نامیده می‌شود و بسیاری از بازیگران جهان خواسته و ناخواسته آرزوی حضور در فیلمی هالیوودی دارند، اما وقتی با کمی دقت به سینمای هالیوود نگاه می‌کنیم به سرابی واهی خواهیم رسید.
 
 
سینمای هالیوود طی سال‌های گذشته نشان داده که دیگر آن اتوپیا و یا مدینه فاضله سینما نیست. برملا شدن رسوایی‌های شدید اخلاقی از تهیه کننده معروف گرفته تا کوین اسپیسی بازیگر محبوب هالیوودی‌ها نشان می‌دهد که هالیوود تنها یک ویترین خوب چیده شده و انگار از درون در حال فروپاشی است.فارغ از رسوایی‌های فراوانی که سینمای هالیوود درگیر آن شده، مصرف بیش از حد مواد مخدر در میان بازیگران سینمای هالیوود به شدت همه گیر و کلی شده است. جنیفر آنیستون، آنجلینا جولی، کارا دلوین، کریستین استوارت و کیت مارس فهرست کوتاهی از بازیگران هالیوودی هستند که درگیر اعتیاد بوده اند.

اعتراف تکان دهنده بازیگر زن سینمای جهان

اعتیاد در میان بازیگران هالیوود به نوعی جزوی از روند دوران کاری محسوب می‌شود و بسیاری از آن‌ها در برهه‌ای از زمان اعتیاد را تجربه کرده اند، اما در این میان برخی از این بازیگران نتوانستند در جلوی این مشکل فائق آیند و جان خود را از دست دادند.

یکی دیگر از مشکلات عمده‌ای که بازیگران سینمای هالیوود به شدت با آن دست و پنجه نرم می‌کنند افسردگی و گوشه گیری در دوران میانسالی است. این بازیگران که در دوران جوانی به واسطه فیزیک جوان به شدت استفاده می‌شدند در برهه‌ای از زمان کم کار شده و گاهاً به مصرف مواد مخدر روی می‌آورند. برخی نیز تحمل تنهایی و بیکاری را نداشته و چاره‌ای جز خودکشی برای خود نمی‌بینند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

فیلم کارگردان لالالند جشنواره ونیز را افتتاح می‌کند/نخستین انسان در قدیمی‌ترین فستیوال سینمایی جهان

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "اولین مرد" ساخته "دیمین شزل" کارگردان فیلم تحسین شده "لالالند" هفتادوپنجمین دوره جشنواره فیلم ونیز را افتتاح خواهد کرد. پیشتر فیلم لالالند از همین کارگردان در سال 2016 افتتاحیه جشنواره فیلم ونیز را انجام داده بود.

فیلم سینمایی "اولین مرد" فیلمی در ژانر زندگینامه‌ای و درام تاریخی به کارگردانی "دیمین شزل" اکران بین المللی خود در سینماهای امریکای شمالی را از 12 اکتبر 2018 آغاز خواهد کرد.

فیلمنامه این فیلم توسط "جاش سینگر" و "نیکول پرلمن" بر اساس کتاب "اولین مرد:زندگی نیل آرمسترانگ" نوشته "جیمز آر.هانسن" به نگارش در آمده است.

رایان گاسولینگ در این فیلم در نقش فضانورد آمریکایی نیل آرمسترانگ ظاهر شده‌ و در کنارش بازیگرانی همچون کلر فوی، کوری استول، کایل چندلر و جیسون کلارک به ایفای نقش پرداخته اند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

کاهش سرانه مطالعه کتاب به زنگ خطر فرهنگی تبدیل شده است/کتابخانه‌ها بیش از متصدی به مربی کتاب نیازمندند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، دغدغه کتاب و کتابخوانی این روزها از سوی بسیاری از اهالی کتاب در مجامع مختلف مطرح می شود و تمامی دوستداران عرصه ادبیات متفق‌القول از کاهش سرانه مطالعه کتاب در کشور می گویند.

استفاده بیش از حد از فضای مجازی، مسأله قاچاق کتاب، گران بودن قیمت کتاب، رشد تکنولوژی و تمایل جمعی برای رسانه های بصری، عدم تبلیغات مناسب جهت کتابخوانی، چیرگی صنعت ترجمه بر تالیف نکاتی هستند که منتقدین و پژوهشگران حوزه کتاب از آنها به عنوان دلایل اصلی کاهش سرانه مطالعه کتاب یاد می کنند.

در این بین اما کمتر توجهی به سرانه مطالعه کتاب های غیر درسی در سنین کودک و نوجوان می شود. این نسل با وجود اینکه می تواند آینده کتابخوانی را تامین کند اما بیشتر مشغول خواندن کتب درسی و کمک درسی است و وقتی برای آشنایی با ادبیات داستانی و یا شعر ایرانی - اسلامی ندارد.

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، با "عبدالمجید نجفی" نویسنده و فعال عرصه کتاب کودک و نوجوان به گفت و گو نشسته است تا به شرح و بررسی مشکل کاهش سرانه مطالعه کتاب و همچنین دغدغه های کتاب خوانی در سنین کودک و نوجوان بپردازد.

عبدالمجید نجفی، متولد سال ۱۳۳۸ تبریز و از نویسندگان کودک و نوجوان، دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است. او علاوه بر تدریس در زمینه مسائل تئوریک ادبیات داستانی، دوره‌ای کارشناس و مربی کانون پرورش فکری بوده است.

وی همچنین به‌عنوان داور و مدرس با کانون پرورش فکری و حوزه هنری همکاری داشته و با دفتر مطالعات ادبیات داستانی وزارت ارشاد و گروه‌های نقد داستان کیهان بچه‌ها و سروش نوجوان نیز همکاری دارد.

رمان برف‌آباد، مجموعه داستان‌های کت پشمی، کابوس ژنرال، گمشدگان جنگل آیسولان، چشم‌های مادرم، پرنده‌های سحرآمیز، پسر کوهستان و رمان "دختری به نام پریا" از جمله آثار در زمینه کودک و نوجوان به قلم نجفی به حساب می آیند. 

رمان "دختری به نام پریا" نوشته عبدالمجید نجفی از سوی شورای کتاب کودک در سال ۱۳۸۲ به عنوان کتاب برگزیده انتخاب شده است.

میزان: امروز اکثر رسانه ها و اهالی کتاب از کاهش سرانه مطالعه کتاب در کشور می گویند. از نظر شما دلیل اصلی این کاهش در رغبت مردم به کتابخوانی چیست؟

نجفی: درخصوص دلیل کاهش سرانه مطالعه کتاب تنها به یک دلیل خاص نمی توان بسنده کرد و مجموعه عوامل متعددی در طول زمان و سالیان اخیر دست به دست هم داده تا سرانه کتاب و کتابخوانی هر ساله کاهش پیدا کند و هم اکنون تبدیل به یک زنگ خطر شود.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو تفصیلی اینجا کلیک کنید.

 

اکولایزر ۲ صدرنشین باکس آفیس هالیوود شد/فروش خوب فیلم مریل استریپ در نخستین هفته

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدول فروش هفتگی سینمای امریکا مرسوم به باکس آفیس هالیوود هفته جاری با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی "اکولایزر ۲" با بازی "دنزل واشنگتون" منتشر شد.

فیلم سینمایی مامامیا! دوباره شروع کنیم با بازی "مریل استریپ" بازیگر مطرح سینمای هالیوود و رکوردار نامزدی در کسب جایزه اسکار توانست در اولین هفته از اکران با ۳۴.۴ میلیون دلار رتبه دوم باکس آفیس را از آن خود کند.

اکولایزر ۲

اکران عمومی فیلم سینمایی "اکولایزر ۲" در سینما‌های امریکای شمالی آغاز شده و طبق پیش بینی‌ها این فیلم توانسته در نخستین هفته از اکران با فروشی معادل ۳۵.۸ میلیون دلار صدرنشین شود.

"آنتون فوکوا" کارگردانی این اثر را بر عهده داشته و شرکت فیلم سازی سونی تولید این اکشن دلهره آور را با هزینه تولید ۸۰ میلیون دلاری در دست خواهد داشت.

دنزل واشینگتون، رابرت مک کال، اشتون سندرز، پدرو پاسکال، ملیسا لئو، بیل پولمن به عنوان برایان پالمر در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

اکوالایزر یا متعادل کننده یک فیلم اکشن آمریکایی مورد انتظار به کارگردانی آنتونی فوکا و نوشته شده توسط ریچارد ونک است. این فیلم دنبالهٔ فیلمی به همین نام "برابرساز" در سال ۲۰۱۴ است.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

 

وقتی سینماگران برای جذب گیشه از مهم‌ترین جشنواره سینمایی غافل می‌شوند/علت افزایش بهای بلیت است؟

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، سالیان پیش جشنواره فیلم فجر مقصد و مقصود تمامی فیلمسازان ایرانی بود و هر چه به این جشنواره نزدیک می‌شدیم این هیاهو و اینکه کدام کارگردان در جشنواره فیلم خواهد داشت در میان اهالی رسانه بالا می‌گرفت.  

با روند افزایش تعداد سالن‌های سینما و متعاقب آن پردیس‌های سینمایی، بهای بلیت آثار سینمایی افزایش یافت و همین عاملی بود تا گیشه به عنوان یکی از ملاک‌های اصلی موفقیت یک فیلم سینمایی محسوب شود.
 
تمایل اکثر کارگردانان به ساخت آثار کمدی و به اصلاح بفروش طی سال‌های اخیر به طرز چشمگیری افزایش یافته است و در سال جاری شاهد آن بودیم که اکثر آثار موفق در گیشه را آثار کمدی تشکیل دادند.  

از طرفی عدم موفقیت اکثر آثار حائز رتبه در جشنواره در بخش اکران و همین طور شکست این آثار در همزمانی با اکران آثار کمدی دلیل دیگری بود تا کارگردانان به جای عجله برای رساندن آثارشان به جشنواره با صبر بیشتری به دنبال ساخت آثار کمدی باشند.  

البته طی سالیان گذشته بسیاری کارگردانان خوب سینما نیز در جشنواره فیلم فجر از آثارشان رونمایی کردند و در گیشه نیز به موفقیت‌هایی رسیدند، اما این ارقام در مقایسه با فیلم‌های کمدی که قید جشنواره را از همان ابتدا زده بودند رقم قابل ملاحظه‌ای نبود.
 
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

 


وقتی قیمت کاغذ دو برابر شده چطور انتظار ارزانی کتاب داریم/تاکنون هیچ فکری برای حل مشکل کاغذ در صنعت چاپ نشده است

مدیر مسئول "انتشارات فصل پنجم" گفت: وقتی قیمت بهای کاغذ نسبت به سال گذشته دو برابر شده ما چطور می توانیم توقع داشته باشیم که انتشارات کتاب را با همان قیمت قبلی به بازار عرضه کند؟.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، این روزها عرصه ادبیات و کتاب بیش از هر زمانی دغدغه افزایش سرانه مطالعه داشته و اهالی فن این حوزه در پی راهکاری مناسب برای ارتقا آمار سرانه مطالعه کتاب در کشور هستند.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 

ساخت نسخه سوم فیلم ترسناک آنابل قطعی شد

ساخت قسمت سوم فیلم وحشتناک "انابل ۳" تأیید شد، این قسمت در بازه زمانی بعد از قسمت اول فیلم و داستان یک شب موزه‌ای که آنابل در آن قرار دارد را روایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، ساخت قسمت سوم فیلم وحشتناک "آنابل ۳" تأیید شد، این قسمت در بازه زمانی بعد از قسمت اول فیلم و داستان یک شب موزه‌ای که آنابل در آن قرار دارد را روایت می‌کند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید. 


زنان ایرانی همواره در تاریخ حجاب داشته‌اند/آثار سینما و تلویزیون باید الگوی خوبی برای جامعه باشد


بازیگر سریال "یوسف پیامبر (ع)" گفت: به اعتقاد من نیاز امروز جامعه این است که آثار تصویری ما تبدیل به الگوی جامعه شوند تا نسل نوجوان و جوان بتوانند از آثار، بازیگران و هنرمندان ایرانی خودمان در داخل کشور الگو بردارند.

پروانه معصومی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص تلاش رسانه های معاند برای جلب مخاطب گفت: نه به عنوان یک بازیگر زن سینمای ایران بلکه به عنوان یک زن ایرانی معتقدم اولین کاری که باید مردم انجام دهند این است که به هیچ وجه شبکه‌های ماهواره‌ای را نبینند.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *