صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دامنه گسترده بحران سلاح در آمریکا/ از رکورد خرید سلاح تا 45 هزار قتل در سال

۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲:۳۳
کد خبر: ۴۳۷۹۸۳۳
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
قوانین حمل سلاح در آمریکا به معضلی تبدیل شده که دامنه آن بسیار فراتر از تیراندازی‌های جمعی است.

خبرگزاری میزان - دامنه بحران مرگ با اسلحه در آمریکا بسیار فراتر از تیراندازی‌های جمعی است.

موج تیراندازی‌های جمعی مانند «پارک‌لند، اوالده و بوفالو» توجه افکار عمومی را به تعداد خیره کننده قتل‌ها در آمریکا جلب کرده است.

اما بر اساس داده‌های فدرال، تعداد فزاینده مرگ‌های ناشی از اسلحه در آمریکا فراتر از چنین روایت‌های پرمخاطب است و تقریبا هر روز در خانه‌ها، بیرون از رستوران‌ها و باشگاه‌ها و در خیابان‌های بسیاری از شهرها ظاهر می‌شود.

بر اساس تجزیه و تحلیل «واشنگتن پست» از داده‌های فدرال در مورد بررسی پیشینه اسلحه، افزایش خشونت‌های تسلیحاتی در حالی رخ می‌دهد که خرید سلاح گرم در سال‌های 2020 و 2021 به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده و برآورد می‌شود که بیش از 43 میلیون اسلحه در این دوره خریداری شده است.

در همین حال، میزان مرگ و میر ناشی از اسلحه در آن سال‌ها به بالاترین سطح از سال 1995 رسیده است و سالانه بیش از 45 هزار کشته برجای می‌گذارد.

بر اساس داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، اسلحه در اکثر خودکشی‌ها استفاده می‌شود و تقریبا به طور کامل مسئول افزایش کلی قتل در سراسر آمریکا از سال 2018 تا 2021 است.

همه‌گیری ویروس کرونا و رویدادهای قابل توجه باعث افزایش فروش اسلحه در آمریکا شد؛ این نشان دهنده تغییرات در فروش سلاح و مرگ با اسلحه از سال 2010 است.

به گفته کارشناسان، پاسخ روشنی در مورد اینکه چه چیزی باعث افزایش خشونت‌های تسلیحاتی و قتل می‌شود وجود ندارد، اما عوامل احتمالی عبارتند از استرس ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، متلاشی شدن روابط بین پلیس و مردم، افزایش خشم، تشدید فشار روانی افراد و تعداد زیاد اسلحه در آمریکا.

مقامات محلی، مقامات مجری قانون و فعالان ضد خشونت می‌گویند که اخیرا شاهد روند نگران‌کننده‌ای بوده‌اند که در آن اختلافاتی که قبلا منجر به درگیری فیزیکی می‌شد، اکنون به سرعت به تیراندازی تبدیل می‌شود.

داده‌ها نشان می‌دهد که فروش اسلحه در پی خشونت، رویدادهای سیاسی و عدم اطمینان افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/


برچسب ها: آمریکا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *