هماهنگی دستگاههای مختلف برای مهار سیل در کشور/ امیرسرتیپ حیدری: ارتش با همه توان در خدمت مردم مناطق سیلزده است
خبرگزاری میزان - طی روزهای گذشته وقوع سیل در تهران و برخی استانهای کشور خسارت های جانی و مالی در پی داشته است.
دستور رئیسجمهور به همه استانداران و دستگاههای اجرایی کشور برای آمادگی و کمک به مناطق سیلزده
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز گذشته به وزرا، روسای سازمان ها و استانداران سراسر کشور دستور داد تمام امکانات خود را برای مواجهه با سیل بسیج کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: ضروری است استانداران با همه امکانات موجود به مناطق سیل زده در استان خود یا به استان های معین و همجوار امدادرسانی کنند.
آیتالله رئیسی همچنین با توجه به بارش های پیش رو و احتمال سرریز شدن سدها و آب بندها، استانداران سراسر کشور و دستگاههای مرتبط را موظف کرد اقدامات و تدابیر لازم را برای پیشگیری از بروز خسارات در دستور کار قرار دهند.
وزیر کشور: سازمانها و ارگانها برای مدیریت سیل در کشور بسیج شدند
احمد وحیدی که با هدف بررسی مسائل مربوط به بارشهای سیلآسا در یزد، به این استان سفر کرده روز گذشته در ارتباط زنده تلویزیونی بیان کرد: در استانهای مازندران، البرز، مرکزی، اصفهان، یزد، تهران و استانهای درگیر با وجود اینکه میزان سیل زیاد بود مدیریت خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته ادامه داد: استانداران، فرمانداران، همه ارگانها و گروههای مردمی به صورت گسترده بسیج شدند. کشور در وضعیت هشدار باش است و به رغم این حجم بارشها مدیریت خیلی خوبی شده و امید است با توجه به هشدارها از سوی مردم خسارات کمتری شاهد باشیم.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز امروز در حاشیه بازدید از سیلبند شماره چهار استان یزد اظهار داشت: بنا به دستور فرمانده کل ارتش من به همراه وزیر کشور در استان یزد حاضر شدیم.
وی گفت: ابتدا انتقال سریع تجهیزات فنی از استانهای مشخص شده انجام میشود و وسایل را از طریق نیروی هوایی و هلیکوپتر وارد مناطق خواهیم کرد. همچنین برای تأمین تجهیزات گروه مهندسی هم به گروه 444 فنی دستور داده شده و گروههای دیگری به عنوان معین در خدمت هستند که در مناطق مورد نظر پخش شوند و در خدمت مردم و دستگاههای استان خواهند بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اینکه ارتش فدای ملت است و ما با تمام توان خدمتگذار مردم خواهیم بود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهمترین نیاز استان یزد تخلیه آبهای سطحی و تقویت سیلبندها است که به محض رسیدن نیرو و تجهیزات مهندسی ارتش این مهم بلافاصله اجرایی میشود.
بسیج ظرفیتهای وزارت دفاع برای امدادرسانی به سیلزدگان
از سویی با توجه به بارشهای اخیر و حوادث روی داده در کشور و دستور رئیس جمهور به استانداران کشور مبنی بر امداد رسانی سریع به حادثه دیدگان، وزیر دفاع نیز روز گذشته با ابلاغ پیامی به مسئولان استانی وزارت دفاع، کمک فوری به سیل زدگان با محوریت معاونت مهندسی وزارت دفاع و هماهنگی لازم با مدیریت بحران و همچنین گزارش دهی اقدامات را خواستار شد.
وزیر دفاع همچنین با دستور راه اندازی قرارگاه مهندسی گفت: کمک رسانی به مردم و استفاده از تجهیزات و ماشین آلات مهندسی وزارت دفاع در خصوص رفع پاکسازی معابر، هدایت آب های سطحی ، بازسازی اماکن و سازه های تخریب شده با جدیت دنبال شود.
وی ضمن تسلیت به خانواده جانباختگان ناشی از سیل گفت: ظرفیت های وزارت دفاع تا رفع این مشکلات در کنار مردم بوده و آماده است تا کمک های لازم و ضروری دیگری را برای رفاه و آرامش مردم در نقاط آسیب دیده توزیع نماید.
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگوی سپاه نیز روز گذشته گفته بود: با توجه به شرایط پیش رو و پیشبینیهای سازمان هواشناسی کشور و احتمال وقوع سیل و بروز مشکل و چالش برای مردم، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دستوری بر ضرورت ارتقا و تشدید آمادگیهای سپاه های استانی و یگان های امدادی بسیج برای کمک به سایر نیروهای امدادی در صورت وقوع سیل و بروز شرایط بحرانی در مناطق مختلف کشور تاکید کرد.
ظرفیتهای سپاه مهیای ورود به صحنه امدادرسانی
وی افزود سپاه ظرفیت های خود را متناسب با نوع مخاطره اعلام شده توسط سازمان هواشناسی کشور و دیگر مراجع ذیربط سازماندهی و مهیای ورود به صحنه امدادرسانی در همراهی با سایر دستگاههای اجرایی مانند نیروهای امدادی، راهداری، شهرداری، وزارت نیرو و غیره جهت مقابله با بحران کرده است.
همچنین «مهدی ولی پور» رئیس امداد و نجات هلال احمر امروز در بیان آخرین جزئیات از افزایش تعداد فوتیهای سیلاب اخیر به ۵۶ نفر و ۱۸ نفر مفقودی خبر داد.
انتهای پیام/