صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تازه‌ترین اخبار از سیل کشور؛ افزایش تعداد فوتی‌های سیلاب اخیر به 59 نفر

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۱:۳۴
کد خبر: ۴۳۷۸۳۶۶
دبیرکل جمعیت هلال احمر از افزایش تعداد فوتی‌های سیلاب اخیر به ۵9 نفر خبر داد.

خبرگزاری میزان - یعقوب سلیمانی گفت: از ابتدای مرداد ماه تا امروز، ۵۹  نفر در استان های تهران، سیستان و بلوچستان، لرستان مازندران، مرکزی،  کرمان و یزد در وقوع حوادث ناشی از سیلاب‌های اخیر جان باختتند و ۳۰ هموطن نیز در استان‌های مازندران، لرستان، کرمان، تهران همچنان مفقود هستند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر تعداد شهرهای درگیره سیل اخیر را ۶۰ شهر عنوان کرد و گفت: ۱۴۰ شهرستان ۵۱۶ روستا هشتاد و پنج محور درگیر سیلاب اخیر هستند.

وی گفت: از تاریخ یکم تا هشتم مرداد ماه جاری یک هزار و ۳۳۲ نفر به اماکن امن منتقل و ۵ هزار و ۲۱۵ نفر اسکان اضطراری شدند در این مدت ۹۴۴ منزل از سیل تخلیه شد و ۳۴۲ خودرو نیز رهاسازی شده است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر مجموع افراد امداد رسانی شده را ۲۷ ۱۰۳۵ عنوان کرد.

وی در خصوص تعداد فوتی‌ها به تفکیک در استان تهران اظهارداشت: ۱۹ فوتی در امامزاده داوود، ۱۴ فوتی در زرین دشت فیروزکوه، یک فوتی در روستای دماوند و یک فوتی نیز در ماملو پردیس بوده است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در استان های سیستان و بلوچستان ۵ نفر، کرمان ۴ نفر، لرستان ۴ نفر، مازنداران ۶ نفر، مرکزی یک نفر و یزد ۴ نفر در مجموع تا کنون جان باخته‌اند.

یعقوب سلیمانی درباره گزارش عملکرد جمعیت هلال احمر در سیلاب ناشی از پدیده مانسون از یکم تا هشتم مرداد ماه در بخش اقلام امداد و خدمات گفت: تاکنون ۶ هزار و ۵۰۱ بسته غذایی و ۷۸۴ چادر و دیگر اقلام توزیع شده است.

عملیات امدادرسانی در ۶۶۱ منطقه سیل‌زده / تکمیل و تجهیز انبارهای هلال احمر

پیرحسن کولیوند با اشاره به آخرین جزئیات سیل‌های اخیر در کشور گفت: ما هم‌اکنون در ۲۴ استان و ۶۶۱ منطقه در کشور عملیات جست‌وجو، نجات و امدادرسانی را انجام می‌دهیم. بیشترین فعالیت ما در استان تهران و منطقه زرین‌دشت فیروزکوه انجام می‌شود و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: برخی راه‌های کشور که به علت سیل بسته شده بود در روزهای اخیر بازگشایی شده اند.

کولیوند با اشاره به وضعیت انتقال اقلام غذایی و مصدومان ادامه داد: مصدومان سیل با استفاده از بالگردهای هلال احمر منتقل می‌شوند. از نظر ارسال اقلام زیستی و غذایی نیز مشکلی نداریم و در موقعیت‌هایی که نمی‌توانستیم از مسیر زمینی استفاده کنیم این فرایند را با استفاده از مسیر ریلی مانند مسیر گرمسار یا مسیر هوایی انجام دادیم.

وی اضافه کرد: جابجایی افرادی که در نقاط پرخطر قرار دارند یا آسیب‌پذیر هستند در دست انجام است و از نظر امکانات و ادوات نیز مشکلی نداریم.

رییس جمعیت هلال احمر گفت: حدود ۶۹۰ تیم امداد و نجات در کل کشور در حال فعالیت هستند و در برخی نقاط نیز عملیات امداد به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود. با کمک و همکاری بسیج و نیروهای مردمی، تعدادی از هموطنان در جریان این عملیات به صورت زنده نجات پیدا کردند.

وی درباره وضعیت انبارهای غذایی و اقلام مورد نیاز برای سیل‌زدگان اظهار کرد: با تدبیر خوبی که در روزهای پایانی سال گذشته اندیشیده شد، انبارهای غذایی ما تکمیل است و از نظر تامین اقلام مورد نظر مشکلی نداریم وهرچه نیاز باشد میان مردم توزیع می‌کنیم.

۲۱ استان کشور تحت تاثیر سیلاب

مهدی ولی پور ساعت 9 صبح امروز گفت: از ابتدای مرداد تاکنون ۲۱ استان کشور تحت تاثیر سیلاب بودند. لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و تهران شب گذشته بیشترین استان‌های متاثر از سیلاب بودند.

وی ادامه داد: متاسفانه با سه هموطنی که در استان مازندران در پی سیل جان باختند، جمع هموطنانی که در این مدت جان خود را از دست دادند به ۵۶ نفر رسید و تاکنون تعداد مفقودان ۱۸ نفر هستند.

ولی پور اضافه کرد: تاکنون بیش از ۳۷۰۰ نفر اسکان اضطراری و برای حدود ۲۵۰۰ نفر هم عملیات امداد و انتقال به مکان‌های امن انجام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: در شرایط فعلی، حوزه‌های عشایری استان‌های یزد و چهارمحال و بختیاری تحت تاثیر سیلاب است.

استاندار تهران: ۱۰ فوتی در سیل فیروزکوه/ مردم هشدارها را جدی بگیرند

محسن منصوری در ارتباط زنده تلویزیونی با اشاره آخرین وضعیت مناطق سیل زده در استان تهران اظهار داشت: امداد رسانی به روستاهای سیل زده فیروزکوه به ویژه زرین دشت و مزداران همچنان ادامه دارد و ۱۰ نفر فوتی و ۱۶ نفر مفقود اعلام شد. 

وی تصریح کرد: عملیات امداد و نجات مانند روزهای گذشته در روستاهای شهرستان فیروزکوه ادامه دارد و ماشین آلات و تجهیزات به اندازه کافی در منطقه وجود دارد. 

استاندار تهران افزود: در حال حاضر تنها مشکل، موضوع راه های دسترسی است که تا پیش از سیل دیشب بخشی از عملیات ها انجام شده بود اما به دلیل سیل دیشب، خرابی ها و رانش هایی که اتفاق افتاد مسیر دسترسی به روستاها را مجدد با مشکل روبه رو ساخت.

منصوری بیان کرد: خوشبختانه با حضور به موقع نیروهای امداد و نجات تا صبح مسیر دسترسی روستاها که مسدود شده بود، باز شد. 

وی سپس با اشاره به کاهش آمار مفقودین گفت: در خصوص عملیات نجات مفقودین توفیقاتی حاصل شد و در حال حاضر مفقودین به چهار نفر کاهش پیدا کرده اند و با توجه به شناسایی موقعیت آنها، اگر شرایط آب و هوای اجازه دهد تا ظهر یا بعداز ظهر شرایط مفقودین هم تعیین تکلیف خواهد شد. 

استاندار تهران در ادامه با توجه به تداوم بازش های سیل آسا در استان افزود: در شهر تهران و دامنه جنوبی البرز در شهرستان پاکدشت، پردیس و دماوند اتفاقات کم‌سابقه افتاده است و متاسفانه به دلیل آسیب وارده به سد محلی چنداب، شب گذشته مجبور به مسدود شدن راه دسترسی مردم به جاده امام رضا(ع) برای حدود ۲ ساعت شدیم. 

منصوری همچنین بیان کرد: با توجه به وقوع سیل در شهرستان دماوند و اعلام ۲ نفر فوتی، برای عدم ایجاد مشکل و گرفتار شدن خودروها در سیل، دسترسی مردم برای ۲ ساعت در محور دماوند در شرق تهران نیز بسته شد. 

وی در پایان با اشاره به عملیات امداد و نجات در روستاهای آسیب دیده استان خاطرنشان کرد: با توجه به پیش بینی تداوم بارش ها در عصر امروز، از مردم تقاضا داریم که از قرار گرفتن در حریم رودخانه ها و مسائل ها پرهیز کنند. 

تکذیب شایعه سیل در تجریش/استقرار عوامل ثابت و گشت زنی در سطح نواحی به منظور رصد شرایط و رفع آبگرفتگی احتمالی

اصغر عطایی ضمن تأکید بر آماده باش تمامی مناطق ۲۲ گانه شهر تهران از شب گذشته، بیان کرد: هم‌اکنون نیز تمامی عوامل در مناطق و نواحی مشغول فعالیت هستند.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران ضمن اشاره به حجم بالای بارش باران، گفت: آبگرفتگی اساسی که منجر به سیل و خطراتی که ایمنی انسان‌ها را تهدید کند، در سطح شهر تهران نداشته‌ایم. تمامی مسیل‌ها و کانال‌های اساسی شهر بار و روان هستند. منتهی باتوجه به استمرار بارش باران از دیشب تاکنون، فقط رواناب‌ها در سطح شهر جاری شده‌اند.

عطایی درباره فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی، بیان کرد: از ساعت ۲ بامداد تاکنون (۷:۳۰) بیش از ۱۵ منطقه را شخصاً گشت زنی کرده‌ام و طی این مدت هیچ نقطه‌ای از شهر دچار آبگرفتگی اساسی که منجر به مسدود شدن معابر شده باشد، نداشته‌ایم.

وی در تشریح اقدامات لازم برای جلوگیری از سیلاب در تهران، عنوان کرد: به منظور جلوگیری از خطرات احتمالی در اطراف ایستگاه‌های اتوبوس و BRT، کیسه‌های شن چیده شده است. همچنین در معابر پرازدحام‌تر شهر و نقاطی که به نظر می‌رسد از حجم تردد بالاتری برخوردار است، عوامل ثابت مستقر شده‌اند تا به محض مشاهده و اطلاع از آبگرفتگی، بلافاصله آن را رفع کنند.

مدیرکل امور خدمات شهری شهرداری تهران در ادامه اضافه کرد: آبگرفتگی‌هایی که از شب گذشته در سطح شهر ایجاد شده معمولاً به علت مسدود شدن راه خروج آب توسط ضایعات و زباله است. تمامی عوامل [به جز عوامل ثابت] درحال گشت زنی هستند تا در صورت مشاهده آبگرفتگی، آن را در عرض چند دقیقه رفع کنند.

عطایی درباره شایعاتی نسبت به جاری شدن سیل در تجریش، توضیح داد: باتوجه به رصدی که از شب گذشته نسبت به مسیل‌ها و کانال‌های اصلی شهر تهران داشته‌ایم، هنوز ۱۰ درصد یک کانال اصلی هم پر نشده است.

صدمات ناشی از سیلاب در فیروزکوه ۱۱ فوتی و ۴ مفقودی به همراه داشت

فرماندار فیروزکوه گفت: تا به حال به واسطه صدمات ناشی از سیلاب در فیروزکوه ۱۱ فوتی و ۴ مفقودی به ثبت رسیده که تلاش برای شناسایی سایر مفقودی‌ها ادامه دارد.

وی افزود: عوامل خدماتی در تلاشند تا خدمات اساسی آب، برق و گاز در روستاهای آسیب دیده برقرار شود.

کشف جسد یک خانم در زیرزمین رستوران بازارچه امامزاده داود(ع)

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: از قسمت بالای بازارچه و بخش شمالی صحن امامزاده داود(ع) و از زیرزمین یک رستوران، جسد یک خانم جوان خارج و تحویل نیروهای مربوطه مستقر در محل شد.

مردم استهبان به دلیل هوای آفتابی انتظار سیل نداشتند

 محمد حسن نامی روز شنبه در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی گفت: در کشور ما سه توده ورودی به لحاظ آب و هوایی وجود دارد؛ توده هوا که از شمال اقیانوس هندبه ایران وارد می‌شود، دیگری از غرب و توده سوم هم از شمال از منطقه سیبری به سمت ایران می‌آید و هنگامی که این سه توده همزمان به کشور وارد می‌شوند، بارندگی بیشتری به همراه دارند البته تغییرات اقلیمی در دنیا وجود دارد و همه باید منتظر این تغییرات باشند.

وی با اشاره به وقوع سیل در استهبان استان فارس یادآور شد: حوضه آبریز «پهناب» در استان فارس قرار دارد و ظرف ۲۸ دقیقه به اندازه‌ای نزولات آسمانی زیاد بود که همه منطقه را دستخوش تغییر کرد البته آن منطقه دو سطح دارد و با وجود اینکه بیشتر حجم آب به رودخانه آشیق رفت و حجم کمتری به رودخانه رودبال رفت میزان خسارت وارده در محدوده رودبال بیشتر بود.

نامی اضافه کرد: آن زمان که باران بارید، هوا آفتابی بود و باور وقوع سیلاب برای افرادی که در آن منطقه حضور داشتند و با خودرو داخل رودخانه رفته بودند، سخت بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران افزود: از حوضه آبریز پهناب تا ابتدای روستای باغشاد، ۳۷ کیلومتر فاصله وجود دارد اما چون دارای شیب بالای ۲۵ درصد بود آب با سرعت زیاد به آن منطقه رسید؛ اگرچه اطلاع رسانی توسط مردم عزیز منطقه انجام شده بود و این موضوع از تلفات و خسارات کاست.

نامی اظهار کرد: در آن منطقه چهار روستا وجود دارد اما خوشبختانه هیچ تلفاتی از روستاها نداشتیم و در آن روز از مناطق دیگر برای تفریح به این منطقه آمده بودند و تخمین زده می‌شود که حدود دو هزار تا ۲۵۰۰ نفر در این منطقه حضور داشتند.

وی گفت: اطلاع رسانی در این منطقه باعث شد تا تلفات کمتر شود همچنین حضور به موقع بسیجیان و امدادگران باعث شد تا تلفات کمتری را شاهد باشیم و تعداد فوتی‌ها در این منطقه ۲۲ نفر شامل ۱۱ خانم، هفت کودک و چهار مرد بود که اجساد همه این افراد طی دو روز تلاش پیدا شد.

۶ جانباخته در حادثه سیل استان یزد

مدیر روابط عمومی سازمان اورژانس یزد از ثبت ۶ مورد فوتی ناشی از حادثه سیل روز گذشته در این استان خبر داد.

آمار مصدومان انتقال داده شده توسط اورژانس ۱۰ نفر هست اما آمار کل مصدومان باید توسط هلال احمر استان اطلاع رسانی گردد.


خسارت سیل به بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی در یزد

مهران فاطمی استاندار یزد در پی وقوع سیل در استان یزد گفت: تاکنون به ۵۶۵۰ واحد مسکونی شهری و ۷۴۰۰ واحد مسکونی روستایی خسارات کلی و جزئی وارد شده است.

وی افزود: همچنین تاکنون ۴۵۰ واحد تجاری _ صنعتی، ۲۵۰۰ راه و ابنیه مرتبط با آن، ۱۶۰ ساختمان، تأسیسات و ادوات کشاورزی و نیز تعدادی از ساختمان‌ها دولتی دچار خسارت شده است که باید برای آن‌ها اقدامات لازم و سریع انجام شود.

۴ مفقودی سیل در شهربابک نجات یافتند

رییس جمعیت هلال احمر شهربابک گفت: شب گذشته با جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه در منطقه چاه علم ریگ سفید شهربابک چهار مرد جوان مفقود شدند.

وی افزود: یک تیم از هلال احمر برای نجات این افراد به منطقه اعزام شدند که در نتیجه جستجوها مفقودان نجات یافتند.

وی ادامه داد: عملیات با نجات افراد مفقود شده در ساعت ۶ صبح امروز پایان یافت.

مفقود شدن ۲ نفر به دلیل وقوع سیل در الیگودرز/ آماده‌باش کامل ۴۰۰ امدادگر

محمد قدمی در حاشیه برگزاری ستاد لرستان اظهار کرد: جمعیت هلال‌احمر لرستان با ۳۴ مرکز امدادی و اداری در سطح استان با ۴۰۰ امدادگر در حال آماده‌باش کامل و خدمت‌رسانی به مناطق سیل‌زده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشترین بارندگی در شرق لرستان صورت گرفته است با ۱۰ تیم امدادی در حال امدادرسانی هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان همچنین به ۵ نفر فوتی در بخش ذلقی الیگودرز اشاره کرد و افزود: متأسفانه ۲ نفر نیز در بخش ززو ماهرو نیز مفقود شده‌اند.

قدمی بیان کرد: در شهرستان الیگودرز امدادرسانی به ۶۰ خانوار عشایر و روستایی صورت گرفته است و در این امدادرسانی ۴۰۰ کیلو نایلون، ۶۰ بسته مواد غذایی، ۱۲۰ متر موکت و ۳۰۰ تخته پتو میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

وی ادامه داد: در صورت مساعد بودن هوا استاندار به‌صورت هوایی از مناطق سیل‌زده بازدید خواهند داشت.

امدادرسانی ۳ هزار نجاتگر و امدادگر جمعیت هلال احمر در مناطق سیل زده سراسر کشور

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیر حسین کولیوند بامداد گذشته در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: ۳۸۵ نقطه از کشور، ۲۰ استان، ۱۱۱ شهرستان و ۲۹ محور مواصلاتی متاثر از سیلاب است و تا کنون در جریان این سیلاب‌ها ۵۳ نفر جان خود را از دست داده و تا این لحظه ۱۶ نفر همچنان مفقود هستند.

وی ادامه داد: بیشترین آسیب متاثر از سیلاب در کشور در استان تهران بوده است. امام زاده داوود در غرب استان و شهرستان فیروزکوه و دماوند در شرق به خصوص منطقه زرین دشت و روستای آتشان‌ بیش از نقاط دیگر آسیب دیده‌اند.

وی با اشاره به تداوم عملیات جست‌وجو و نجات گفت: عملیات جست‌وجو در کن و امام زاده داوود به مرحله آخر رسیده اما در فیروزکوه همچنان ادامه دارد.  

رئیس جمعیت هلال احمر از امدادرسانی ۳ هزار نجاتگر و امدادگر این جمعیت در مناطق سیل زده سراسر کشور خبر داد و گفت: عملیات پاسخ به این سانحه دشوار و پیچیده بوده اما خوشبختانه موفقیت‌های زیادی حاصل شده است. به عنوان نمونه روز گذشته مردی ۴۰ ساله در امام زاده داود بعد از ۱۶ ساعت در رودخانه پایین دست توسط امدادگران نجات یافت و جان سالم به در برد. 

وی ادامه داد: افراد زیادی از مکان‌های ناایمن به محل های ایمن منتقل شدند و اسکان اضطراری برای تعداد زیادی از خانوارها در چادرهای هلال احمر فراهم شده‌است. همچنبن اقلام غذایی و زیستی بدون کاستی در حال توزیع در میان متاثرین است. 

کولیوند پیرامون وضعیت امدادرسانی در شهرستان فیروزکوه گفت: متاسفانه به دلیل ریزش کوه دسترسی به راه‌های مواصلاتی، خدمت رسانی با موانع دشواری روبرو بود.  

کولیوند از وزیر کشور، معاون اول رئیس‌جمهور، شهرداری و استانداری تهران به خاطر حضور جهادی در میدان قدردانی کرد.

آخرین وضعیت سیل در استان بوشهر

احسان ایزدپناه سرپرست جمعیت هلال احمر استان بوشهر، در جلسه مدیریت بحران شهرستان دشتستان  که با حضور استاندار بوشهر  و به ریاست او، تشکیل شد؛ گفت: جمعیت هلال احمر در  ۱۱ شهر و ۱۲ روستا  از شهرستان‌های دشتی،  تنگستان و دشتستان امدادرسانی و توزیع اقلام امدادی و زیستی جهت آسیب‌دیدگان از سیل‌های اخیر را انجام داده است.  

وی با اشاره به اینکه در لحظه وقوع سیلاب در شهرها جمعیت هلال احمر با استفاده از توان امدادی خود نجاتگران و نیروهای عملیاتی و تجهیزات مورد نیاز و همچنین پشتیبانی از طریق توزیع اقلام امدادی نسبت به رفع نیاز های  آسیب‌دیدگان از سیل اقدام نموده است .

سرپرست جمعیت هلال احمر گفت: آب از ۱۷۹ خانه تخلیه شد، ۵۰ خودرو رها سازی شد و برای بازشدن  ۱۶ محور مواصلاتی با راهداری همکاری شد.

وی افزود: ۵ نفر توسط نجاتگران جمعیت به محل امن انتقال داده شده اند. 

ایزدپناه در ادامه افزود: تا این ساعت ۱۱ تخته چادر امدادی،  ۴۹۰ تخته پتو،  ۳۳۰ عدد موکت و۳۵۰ کیلوگرم پلاستیک پوششی، بین آسیب‌دیدگان توضیع شده‌است.  وی ادامه داد ۱۰۰ بسته مواد غذایی ۷۲ساعته و همچنین ۶۲ بسته مواد غذایی ۱۰ روزه بین حادثه‌دیدگان  توزیع گردیده است. 

 سرپرست جمعیت هلال احمر استان بوشهر همچنین گفت: ۶۵ بسته بهداشتی بچه‌گانه و  بانوان  بین  آسیب‌دیدگان شهرستان‌های یاد شده توزیع شده است. گفتنی‌است؛ بارش باران در شهرستان دشتستان در ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ میلیمتر بوده‌است.

آخرین وضعیت امدادرسانی و آواربرداری آتشنشان‌ها در منطقه سیل‌زده امامزاده داوود(ع)

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران بیان کرد: از صبح امروز عملیات آواربرداری در منطقه سیل‌زده امامزاده داوود (ع) آغاز شده که تا بدین لحظه در سومین روز از انجام عملیات، جسد 21 نفر از هموطنان از زیر آوار کشف و خارج شده است.

 آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی برای بررسی وضعیت امدادرسانی و رسیدگی به آسیب‌دیدگان مناطق سیل زده شهرستان فیروزکوه، در این منطقه حضور یافت.

رئیس جمهور در جمع مردم سیل زده زرین دشت با عنوان اینکه در حال حاضر ۶۶۰ نقطه در کشور دچار سیل شده‌ است، بر تداوم امدادرسانی تا برقراری آرامش در منطقه تاکید کرد. 

آیت‌الله رئیسی در ادامه حضور خود در روستای سیل زده مزداران با استماع حرف ها و خواسته‌های روستاییان بر پیگیری امور آنان تا رفع مشکلات دستوراتی صادر کردند

کشف جسد یک مرد از زیرزمین رستورانی در بازارچه امامزاده داوود(ع)

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در تازه ترین خبر از سیل امامزاده داوود بیان کرد: دقایقی قبل در بخش پایینی بازارچه امامزاده داود(ع)، جسد یک آقا کشف شد.

به گفته وی عملیات امدادی ادامه دارد و اخبار مربوطه متعاقبا خدمت هموطنان اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *