صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۹ مرگ ناشی از حوادث کار در سه ماهه سالجاری / کاهش ۳۲ درصدی آمارحوادث کار در استان

۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳:۱۴
کد خبر: ۴۳۷۷۵۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران گفت: در سه ماهه سالجاری تعداد ۱۹ نفر بر اثر حوادث کار در استان جان خود را از دست دادند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد کاهش داشت.

عباسی مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران با اشاره به کاهش ۳۲ درصدی آمار حوادث کار در استان تصریح کرد: در سه ماهه سالجاری تعداد ۱۹ نفر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست دادند.

وی افزود: بر اساس آمار‌های مراکز پزشکی قانونی استان در سه ماهه سالجاری به ترتیب شهرستان آمل با ۵ مورد و ساری با ۳ مورد بیشترین و شهرستان جویبار با یک مورد فوتی، کمترین موارد مرگ ناشی از حوادث کار را داشتند.

این مقام اجرایی تصریح کرد: بر اساس این گزارش عمده دلایل مرگ افراد در حوادث کار سه ماهه سالجاری مربوط به سقوط از بلندی با ۸ نفر و پس از آن برق گرفنگی با ۶ مورد، سایر موارد با ۴ و جسم سخت با یک مورد در رتبه بعدی قرار دادند.

بر اساس تفکیک ماه اردیبهشت با ۹، خرداد و فروردین هر کدام با ۵ مورد آمار فوتی در آن به ثبت رسید.

عباسی در ادامه بیان کرد: تعداد ۱۷ از فوت شدگان حوادث کار در سه ماه سالجاری ایرانی و ما بقی دارای ملیت غیر ایرانی هستند.

افزایش ۲۳ درصدی مصدومین حوادث کار

عضو شورای قضایی استان گفت: تعداد ۲۱۹ نفر در اثر حادثه کار به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد افرایش داشت.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در بخش ساختمان است، ارزش نهادن به جان انسان‌ها، داشتن برنامه ایمنی در کار، رعایت استاندارد‌ها و قوانین مربوطه، آموزش و ایجاد نظام اطلاع رسانی و عبرت از حوادثی که اتفاق افتاده را از مهمترین راهکار‌ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار دانست.

لازم به ذکر است مطابق تعاریف سازمان پزشکی قانونی، مصدومیت ناشی از حادثه کار به آثار ناشی از صدمات فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و روانی به دنبال کار گفته می‌شود و لزوما نیازی به وجود رابطه کارگر و کارفرما برای مصدوم نیست.


انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *