اسرائیل شدیدترین حملات را علیه غزه به اجرا گذاشت/گروههای فلسطینی بر مقابله به مثل تاکید کردند
پایگاه گاردین در گزارشی نوشته است که رژیم صهیونیستی روز جمعه شدیدترین حملات را علیه باریکه غزه به اجرا گذاشته است با این وجود گروههای فلسطینی بر مقاومت در برابر این حملات تاکید کردند.
اسرائیل دلیل تشدید حملات خود در غزه علیه مواضع حماس را مورد حمله قرار گرفتن سربازان ارتش این کشور در مناطق مرزی اعلام کرده است. روز گذشته یکی از سربازان صهیونیست در جنوب غزه توسط تک تیراندازان فلسطینی هدف قرار گرفته و پس از ساعتی به دلیل جراحات وارده به هلاکت رسید.
مقامات غزه نیز از شهادت چهار فلسطینی شامل سه عضو حماس در جریان حملات اخیر خبر دادند.
بر اساس اعلام مسئولان پزشکی غزه، نفر چهارم در جریان تظاهرات اعتراضی که امروز در مرز غزه با اسرائیل جریان داشته، به شهادت رسیده است.
اسرائیل اعلام کرد در جریان حملات هوایی روز جمعه (۲۰ ژوئیه - ۲۹ تیر) ۱۵ پایگاه حماس در شمال نوار غزه و همچنین ۲۵ موضع این گروه در خان یونس را مورد حمله قرار داده و حملات بیشتری هم مد نظر دارد.
این حملات در حالی شدت گرفته که به دلیل تظاهرات اعتراضی روز جمعه فلسطینیها در مرز غزه و به گفته اسرائیل به خاطر پرتاب سه شئ آتشزا به سوی فلسطین اشغالی بوده است.
به اذعان صهیونیستها بادباک پرانیهای تظاهرکنندگان غزه که به آن سیستم محترقه وصل میکنند و فرود آن در فلسطین اشغالی، خسارات سنگینی به مزارع کشاورزی اسرائیل وارد کرده است.
به نوشته گاردین تنش میان اسرائیل و حماس در یک هفته اخیر تشدید شده است. حملات هوایی وسیع اسرائیل علیه غزه اول هفته، بعد از زخمی شدن یک نظامی دیگر اسرائیلی به شدت در جریان بود؛ اما چند روز بعد از آن، تنش تا حدی کاهش یافت.
اسرائیل هفته گذشته مدعی شد سنگینترین حمله خود علیه حماس را طی ۴ سال گذشته انجام داده و مقر فرماندهی و یک کمپ آموزشی این گروه را هدف قرار داده است. ارتش اسرائیل همچنین گفته بود این حملات در پاسخ به پرتاب حدود ۲۰۰ راکت از غزه به مناطق مرزی فلسطین اشغالی بوده که در جریان آن سه اسرائیلی مجروح شدند.
مقامات حماس روز جمعه درخواست اسرائیل برای توقف بادبادکهای آتشزا را رد کردند. پیشتر آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل تهدید کرده بود که برای متوقف کردن این اقدام فلسطینیها دست به اقدام سنگین نظامی خواهد زد. مقامات اسرائیلی میگویند فرستادن بادبادکهای آتشزا موجب آتشسوزی و از بین رفتن مزارع کشاورزی میشود.
ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل میگوید: «سازمان ملل باید برای اینکه مانع کشتار در مرز غزه و اسرائیل شود، نمایندگانی به منطقه بفرستد.»
تنشهای اخیر از روز یکشنبه ۲۷ می و زمانی تشدید شد که نیروهای اسرائیلی گفتند بستهای انفجاری در نزدیکی حصار مرزی پیدا کردهاند. ارتش اسرائیل به تلافی، یک پاسگاه را هدف قرار دادند و سه عضو گروه جهاد اسلامی را به شهات رساند.
بعد از پرتاب راکت و خمپاره از سوی غزه به تلافی این حمله، جنگندهها و بالگردهای اسرائیلی دیروز بیش از ۵۰ نقطه را که به گفته آنها مواضع گروههای مسلح در غزه بود، هدف قرار دادند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *