صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: توسعه آموزشهای هنری برای رشد اقتصاد هنر امری حیاتی است

۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۶:۵۶
کد خبر: ۴۳۷۶۹۴۶
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به مناسبت ۶ مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای، تاکید کرد: توسعه آموزشهای هنری در شرایط کنونی برای تربیت هنرمندان متعهد و کاردان و رشد اقتصاد هنر و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولیدات هنری امری حیاتی است.

خبرگزاری میزان - طبق گزارش روابط عمومی دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، به مناسبت ۶ مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای، پیامی از سوی محمد حسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد.

متن پیام مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است:

بی تردید تلفیق دانش و آموزش با مهارت و خلاقیت برای جوانان و نوجوانان این مرز و بوم ضمن زمینه سازی اشتغال مولد و پایدار توام با کار آفرینی، تاثیر مهمی در رشد و توسعه کشور و توانمند سازی منابع انسانی دارد.

امروزه آموزش های هدف دار ، مولد و کارآفرین به عنوان یک راهبرد ملی برای دست‌یابی به موفقیت های اقتصادی، رفاه اجتماعی، خلاقیت و نوآوری، فرصت شناسی و ارزش آفرینی محسوب می شود. همچنین زمینه لازم را برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و استفاده بهینه از مزیت‌های نسبی فراهم می‌کند و به همراه آن، دستیابی به رشد اقتصادی بالا و باثبات و حل معضل بیکاری و در نهایت، راه را به سوی توسعه همه جانبه می‌گشاید.

در این میان آموزش های هنری نیز نقش بی بدیلی در راستای توسعه ی زیربنایی در حوزه تربیت و پرورش هنرمندان کارآفرین و تقویت اقتصاد هنر دارد که در همین راستا بیش از ۲۰۰۰ مرکز آموزش های مهارتی فرهنگ و هنر و ۵۷ هنرستان هنرهای زیبا  و 6000 آموزشگاه آزاد هنری در سراسر کشور در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

توسعه آموزشهای هنری در شرایط کنونی برای برای تربیت هنرمندان متعهد و کاردان و رشد اقتصاد هنر و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولیدات هنری امری حیاتی است؛ زیرا سرمایه گذاری های زیربنایی بدون سرمایه انسانی بی اثر بوده و یا به نحو کارآمد مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.

طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم، کمتر توسعه یافته و مرزی با هدف ایجاد عدالت آموزشی و شناسایی و پرورش هنرمندان این مناطق ، طرحی جهادی است که در دولت سیزدهم در راستای محرومیت زدایی و تقویت کسب و کارهای هنری در این راستا در حال اجرا می باشد.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن ششم مرداد ماه "روز ملی کار آفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای و هفته ملی مهارت" از تلاش همه دست اندر کاران حوزه آموزش های هنری و مراکز مهارتی فرهنگ و هنر تشکر و قدر دانی می نمایم.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *