۲۰۵هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد تا پایان سال ۹۷/ حمایت و پشتیبانی کمیته امداد از بازارهای فروش تولیدات مددجویان
مدیر کل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد افزود: از میان طرحهای اجرا شده ۷۱۲۴ طرح از منابع قرض الحسنه بانک ها،۳۷۶۳ طرح از منابع امدادی و بودجه تامین شده است.
وی در رابطه با ایجاد فرصت شغلی در ماههای پیش رو گفت: برنامه کمیته امداد این است که تا پایان سال ۲۰۵ هزار فرصت شغلی بتوانیم ایجاد کنیم. زیرا طبق برنامه ریزی ما در ابتدای سال ما موظف به ایجاد ۱۴۰ هزار فرصت شغلی در ماههای اینده بوده ایم که خوشبختانه ظرفیت ایجاد شده بالاتر از این میزان است و میتوانیم برای مددجویان شغلهای بیشتری در اختیار قرار دهیم.
علی اکبر خادمی، از اعتبار تخصیص داده شده برای متقاضیان شغل در روستا و شهر خبر داد و افزود: امسال ۴۵۰۰ میلیارد تومان مجموع منابع مالی برای اشتغال در شهر و روستا درنظر گرفته شده که در حوزههای مختلف الگوهای نوین اشتغال یا مشاغلی مانند فرش بافی که مدتها به دلیل نوسانات اقتصادی راکد مانده بودند احیا شدند.
وی یکی از اولویتهای حوزه اشتغال کمیته امداد را پشتیبانی از فروش محصولات تولیدشده توسط مددجویان دانست و اظهار داشت: ما طبق برنامه ریزیهای انجام شده درصدد پشتیبانی از بازار فروش محصولات تولیدی مددجویان در سال جدید هستیم؛ که این برنامه به کمک ظرفیتهای بازرگانی کمیته امداد و مجموعههای خصوصی برای انتقال تجربیات خویش به مددجویان به هدف خواهد رسید.
مدیر کل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد آمار خودکفایی خانوادههای تحت حمایت را در سالهای ۹۰ تا ۹۶، ۶۱۲ هزار و ۳۹۶ خانوار اعلام کرد و گفت: این خانوارها طی شش سال گذشته توانستند با تامین حقوق حداقلی شرط خودکفاشدن که حقوق مصوب کار است از پوشش کمیته امداد خارج شوند. همچنین در سه ماهه نخست امسال نیز ۷۰ هزار خانوار به خودکفایی رسیدند.
وی آمار زنان سرپرست خانواری که مجری طرحهای اشتغالزایی در کمیته امداد بوده اند را ۵۱ هزار نفر اعلام کرد و افزود: از مجموع این آمار ۴۸ درصد آنها در شهر و ۵۲ درصد در روستاها ساکن و به اشتغال مشغول هستند.