صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا ماجدی پاسخ ابهامات کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال را نداد؟/ کدام جریان سیاسی دنبال ماجراجویی در انتخابات فوتبال است؟

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۰:۱۰:۲۹
کد خبر: ۴۳۷۳۴۱۶
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
علاقمندان به فوتبال هنوز از یاد نبرده‌اند که متولیان قبلی دستگاه ورزش چگونه با ماجراجویی فوتبال ایران را با چالشی بزرگ نظیر پرونده ویلموتس رو به رو کردند!

خبرگزاری میزان - محمد آخوندی، نامزد متقاضی پست ریاست فدراسیون فوتبال در یک برنامه تلویزیونی برای بررسی شرایط ثبت نام و نام نویسی از کاندیداهای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال، سوالات مهمی را از سرپرست فدراسیون فوتبال مطرح کرد، اما میرشاد ماجدی تلاش کرد به جای پاسخ به سوالات مطرح شده، نامزد پست ریاست را متهم به فرافکنی کند.

البته پیش از آنکه آخوندی، عضو سابق هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به این مطلب اشاره کند، روایت‌های مختلفی درباره ملاقات‌های خصوصی و پنهانی میرشاد ماجدی مطرح بود، اما حالا با استناد به سخنان آخوندی این سوال مطرح است که آیا پشت پرده ماجرای حضور وی در انتخابات اتفاقاتی در حال وقوع است که مردم نباید در جریان آن باشند؟

افکارعمومی خاطره خوبی از دخالت سیاسیون در حوزه ورزش به ویژه فوتبال ندارند و مطمئناً اعضای مجمع نیز با وجود حساسیت موجود در جامعه مراقب معادلات پشت پرده هستند، اما مساله کلیدی اینجاست آیا با لابی گری با چهره‌های شکست خورده سیاسی، فوتبال ایران به موفقیت خواهد رسید؟

چهره‌های شکست خورده دولت قبل اگر قدرت تشخیص درستی از فضای ورزش داشتند افتضاح ویلموتس رقم نمی‌خورد. علاقمندان به فوتبال هنوز از یاد نبرده‌اند که متولیان قبلی دستگاه ورزش چگونه با ماجراجویی فوتبال ایران را با چالشی بزرگ نظیر پرونده ویلموتس رو به رو کردند!

فیفا به عنوان بالاترین مرجع فوتبال جهان، در الزامات خود تاکید کرده ورود سیاسیون به هر ترتیبی در حوزه فوتبال خلاف مقررات است و چنانچه این نهاد بین‌المللی متوجه شود مقامات سیاسی با گرایشات هدفمند به دنبال تاثیرگذاری در اداره امور مرتبط با این رشته ورزشی هستند بدون تردید به آن واکنش نشان خواهند داد و فعالیت‌های رسمی آن کشور به حالت تعلیق در خواهد آمد.

از آنجا که یک بار در دوره مدیریت محمد علی‌آبادی پس از جام جهانی 2006 آلمان فوتبال ایران چنین شرایطی را تجربه کرده است باید با حساسیت فراوانی این موضوع بررسی شود. طبیعتاً دخالت چهره‌های سیاسی در این حد نه تنها قانع کننده نیست بلکه نشان دهنده از بین رفتن استقلال فدراسیون فوتبال است؛ به همین دلیل توقع می‌رود با توجه به در پیش بودن انتخابات فدراسیون فوتبال نهادهای نظارتی نسبت به رفتارهای شائبه برانگیز کاندیداها و جنس روابط آنها با افراد سیاسی خارج از حوزه ورزش حساسیتی دو چندان داشته باشند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *