پروندههای شرکتهای متخلف وارد کننده تلفن همراه از نهادهای ذیربط به تعزیرات ارجاع نشده است/ مردم هرگونه فروش سبدی لوازم خانگی را به تعزیرات گزارش کنند
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات با بیان آخرین وضعیت پروندههای وارد کننده تلفن همراه با ارز دولتی گفت: از ۴۰ شرکت، ۸ شرکت یا ارز نگرفتند یا کالا وارد کشور نکردند و یا اینکه ترخیص شده و درمرحله گمرک هستند و عملا این ۸ شرکت تخلفی نداشتند.
سخنگوی سازمان تعزیرات ادامه داد: درباره ۱۵ شرکت منتظر استعلام ارزیابی و تعیین قیمت سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان هستیم و تا این لحظه که در خدمت شما هستم هیچ پروندهای به تعزیرات ارجاع نشده است.
وی افزود: پرونده ۱۰ شرکت جهت طرح در کمیته بازبینی سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان در اختیار سازمان است که باز هم به تعزیرات ارجاع نشده است.
رایگانی اظهار کرد: مابقی پروندهها در اختیار سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تهران است، برای اعلام نظر کارشناسی که شرکتهای وارد کننده برای ارائه مدرک از این سازمان مهلت ارسال مدرک گرفته اند و از این مرجع پروندهای به سازمان تعزیرات ارجاع نشده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: هدف ما امروز نیز در راستای اجرای مصوبات ستاد تشدید مبارزه با احتکار و اختفای کلی کالاهای وارداتی با نرخ رسمی مصوب و تولید کنندگان دریافت کننده ارز دولتی برای تولید وارائه محصول به بازاراست. در حوزه لوازم خانگی به بازار آمدیم تا به این وارد کنندگان و تولیدکنندگان هشدار بدهیم برای ارائه محصولات به عرضه ودر اختیار گذاشتن این محصولات به سطح خرده فروشی اقدامات لازم را انجام بدهند.
وی تاکید کرد: ما میخواهیم بدانیم چه اتفاقی افتاده که شرکتهای تولید کننده و وارد کننده که تا دو الی سه ماه قبل با تبلیغات گسترده در رسانهها اقدام به شرایط اقساطی فروش میکردند در حال حاضر و در وضعیت موجود حرف از فروش سبدی محصولات میزنند و عملا از ارائه محصول به بازار خودداری میکنند.
رایگانی گفت: تک تک انبارهای این شرکت تولید کننده و وارد کننده از امروز درمعرض گشتهای مشترک تعزیزات قرار میگیرد و مردم گرانفروشی سبدی را به سازمان تعزیرات، سازمان حمایت و سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش بدهند تا به عنوان فروش اجباری اقدام به تشکیل پرونده تخلفاتی گردد.