دشمنان به شدت در زمینه کمرنگ کردن باورهای اعتقادی ما فعال هستند
وزیر کشور گفت: از میانگین بینالمللی در بحث آسیبهای اجتماعی پایینتر هستیم، زیرا هنوز اصالت فرهنگی و باورهای عمیق ما کارایی دارد و شبهای احیا، عاشورا و تاسوعا برقرار است هرچند که دشمنان اینها را نشانه گرفتهاند و به شدت در زمینه کمرنگ کردن باورهای اعتقادی ما فعال هستند.
وزیر کشور ادامه داد: بنده به عنوان مسئول و معلم دانشگاه هم علاقمند به کار تحقیقاتی هستم و هم معتقدم باید از مطالعات تحقیقاتی و یافته هاى علمى در حل مسائل اجتماعى، اقتصادى و سیاسى استفاده کنیم.
رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه هر مقالهای که منجر به حل یک معضل و مسئله نشود قابل قبول نیست، تصریح کرد: باید بزرگترین مشکل کشور که آسیبهای اجتماعی است را حل کنیم و قطعا هم قابل حل است البته کار سختى است، ولی با تحقیقات کاربردی میتوانیم این کار را انجام دهیم.
وى با بیان اینکه تنوع مواد مخدر در جهان از ۲۰ به ۷۰۰ نوع رسیده است، گفت: برای انواع و اقسام رفع نیاز انسان از زیبایی و لاغری و تمرکز تا انواع موضوعات مواد مخدر ساخته شده است.
وزیر کشور با بیان اینکه میزان شیوع مواد مخدر در دنیا رقم ۲۵ درصدی را نشان مى دهد، افزود: در حوزه تریاک، میزان کشف این نوع مواد در سال گذشته به ٨٠٠ تن رسیده همچنین در مبارزه با مواد مخدر حدود ٢٠ هزار عملیات انجام داده ایم.
رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود گفت: ما با موضوعى تحت عنوان تغییر نسل و سبک زندگی مواجه هستیم که تنها در مسئله آسیبهای اجتماعی خلاصه نمى شود، ٦٠ سال قبل زندگی ما با ٤٠ سال قبل خود تغییر چندانی نداشته و حتی با صد سال قبل هم تفاوت چندانی نداشته، اما در شرایط کنونی با سرعت غیر قابل وصف در تغییرات مواجهیم.
وی افزود: محور این تغییرات و سازمان یافتگی آن هم بر محور تفکرات لیبرالیستی و کاملا مادی گرایانه است، زیرا کسانی که برای این تغییرات برنامهریزی میکنند قدرت دارند و ابزار دست آنهاست و به دنبال منافع و مصالح خود هستند.
وزیر کشور تاکید کرد: وقتی تجارت مواد مخدر ٦٠ میلیارد دلار در دنیاست پس به راحتی قابل چشم پوشی نیست و در کشورهاى غربى که مدعى مبارزه با پولشویى هستند میبینیم که این ٦٠ میلیارد دلار در بانکهاى آنها مى چرخد لذا باید بگویند که مبدا و مقصد این ۶۰ میلیارد دلار کجاست؟
رحمانى فضلى افزود: چند درصد علوم ما در حوزههای انسانی و اقتصادی و فرهنگی تولید خودمان است؟ چقدر تحت عنوان علوم اسلامی نظریههای سکولار را تبیین میکنیم؟ چه تسلطی بر محتوای رسانه داریم؟ چه کسی مسئول هماهنگ کردن، سازماندهى کردن و مقابله، مواجه و خنثی کردن آسیبهای رسانهای در کشور ما است؟
وزیر کشور تصریح کرد: این همه دستگاه فرهنگی و رسانه داریم و این همه هم پول خرج مى کنیم بنابراین چطور نمیتوانیم یک سایت را از نظر محتوایی کنترل کنیم که باورهای اخلاقی و اعتقادی ما را نابود مى کند؟ باید به این تغییرات پاسخ دهیم.
رحمانى فضلى گفت: تلاشهای مقام معظم رهبری در حوزه آسیبهای اجتماعی برای ما حجت است که در این حوزه وارد شویم و ما باید امر ایشان را در مواجهه با آسیبهای اجتماعی انجام دهیم.
وی با تاکید بر لزوم تعریف دقیق از نشاط گفت: نشاط یعنى رضایت درونى انسان، از طرفى شادى هم جلوه بیرونى نشاط است و اشکالى هم ندارد و همه در حدود الهى باید دنبال آن باشند، برخی به گونهای صحبت میکنند که خنده را گناه میدانند، ولی جامعه بدون نشاط کارایی لازم را ندارد.
وزیر کشور با بیان اینکه آموزش و پرورش و خانواده نخستین پایگاهها برای مصونسازی افراد هستند، گفت: باید فرزندانی چنان قوی تربیت کنیم که در برابر تمام طوفانها قدرت تدافع و تهاجم داشته باشند.
رحمانی فضلی افزود: ما از میانگین بینالمللی در بحث آسیبهای اجتماعی پایینتر هستیم، زیرا هنوز اصالت فرهنگی و باورهای عمیق ما کارایی دارد و شبهای احیا، عاشورا و تاسوعا برقرار است هرچند که دشمنان اینها را نشانه گرفتهاند و به شدت در زمینه کمرنگ کردن باورهای اعتقادی ما فعال هستند به طوریکه در اعتراضات و شعارهای سازمان یافته در ناآرامى هاى اخیر تحلیلها نشان میدهد شعارهایی که برنامهریزی شده است برعلیه مقدسات بوده و این باورها تحت نشانه آنهاست در حالیکه ما باید از آنچه داریم به شدت دفاع کنیم.
وى تاکید کرد: ما باید امید، اعتماد و نشاط ایجاد کنیم و باورهایمان را با زبان قابل فهم یعنى از طریق دل و قلب ترویج کنیم به طوریکه در حوزه آسیبهای اجتماعی باید مردم محور انجام کار باشند یعنی سهولتی ایجاد کنیم که مردم وارد صحنه شوند.
وزیر کشور در زمینه میزان شیوع مواد مخدر در کشور گفت: در حال حاضر ۳ تا ۴ درصد کل جامعه ما درگیر آفت مواد مخدر هستند و ٩٦ درصد دیگر پاک هستند، و قطعا این ۹۶ درصد مى توانند متولی شوند و این تعداد اندک را پاک کنند. بنابراین حل مسائل اجتماعى با اجتماعى شدن قابل حل است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *