صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت از سرکوبگری عربستان و سکوت درباره نقض حقوق بشر؛ الزامات سفر بایدن به خاورمیانه

۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹:۰۲
کد خبر: ۴۳۶۷۶۶۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
حمایت از استعمار رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و سرکوبگری‌ عربستان و سکوت سنگین درباره موارد متعدد نقض حقوق بشر از الزامات سفر اخیر جو بایدن به منطقه هستند.

خبرگزاری میزان - «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا اخیرا به خاورمیانه سفر کرده و با مقامات رژیم صهیونیستی و عربستان دیدار کرد.

این سفر «بایدن» به منطقه یادآور وعده‌هایی بود که رئیس جمهور آمریکا در زمان مبارزات انتخاباتی خود داده و به آنها هرگز عمل نکرد.

به گزارش «میدل ایست آی»، سفر اخیر «بایدن» به خاورمیانه به طور گسترده توسط نهاد سیاست خارجی آمریکا تحسین شد؛ از نظر وزارت خارجه آمریکا، این دیدار «ریشه در درک واقعی از روابط بین‌الملل داشت که تحت تأثیر پیامدهای بی‌ثبات‌کننده جنگ اوکراین، منافع ملی آمریکا و واقعیت‌های قدرت» در خاورمیانه شکل گرفته بود.

اما این دیدگاه به شدت با دیدگاه مردم منطقه و به ویژه فعالان حقوق بشری متفاوت است.

حمایت آشکار از رژیم استعماری صهیونیستی، ملاقات با سرکوبگران در خاورمیانه، تعهد مشکوک به توسعه اقتصادی، و به طور انتقادی، سکوتی کر کننده درباره موارد متعدد نقض حقوق بشر از جمله الزامات این سفر به شمار می‌روند؛ تحقیر شدید بسیاری از اعراب و مسلمانان در طول این دیدار «بایدن» محسوس بود.

رئیس جمهور آمریکا آشکارا حمایت خود را از اخراج دسته جمعی و سلب مالکیت مداوم فلسطینی‌ها توسط رژیمی اعلام می‌کرد که جامعه حقوق بشر آن را به عنوان یک رژیم آپارتاید در نظر می‌گیرد.

سیاست «بایدن» در مورد قدس اشغالی قیاس استعماری را زنده نگه می‎دارد؛ دولت او آشکارا اقدام جنجالی و بحث برانگیز «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا مبنی بر انتقال سفارت را پذیرفته است.

اقدامی که آشکارا با قوانین بین‌المللی و سیاست‌های قبلی که قدس شرقی را سرزمینی به طور غیرقانونی اشغال شده می‌دانست و در عین حال برنامه‌های بازگشایی کنسولگری برای فلسطینی‌ها را رها کرده و با آنها در تضاد است.

در همین حال، شهرک‌های غیرقانونی رژیم صهیونیستی به گسترش خود ادامه می‌دهند و صدها هزار شهرک‌نشین در کرانه باختری اشغالی را اسکان می‌دهند؛ واقعیتی که «بایدن» در سفر اخیرش از آن انتقاد کرد.

در حالی که سیاست آمریکا به ظاهر با ساخت شهرک‌های جدید مخالف است اما بایدن به شدت با شرطی کردن کمک‌های خود به توقف ساخت و سازهای جدید مخالفت کرد و در سال 2019 گفت که چنین تصوری «کاملاً ظالمانه» و «اشتباهی عظیم» خواهد بود.

انتهای پیام/


برچسب ها: آمریکا جو بایدن

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *