صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۵ ماده غذایی که قند خون را کنترل می‌کنند/ ۷ نوع غذا که نباید برای ناهار مصرف کنید

۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳:۱۶
کد خبر: ۴۳۶۶۸۹
اگر میخواهید بدانید چگونه در فصل گرما کمتر عرق کنیم و اینکه آیا چاقی باعث مرگ می‌شود یا نه؟ حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.برای این‌که ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر مورد نیاز روزانه را از رژیم غذایی خود دریافت کنید مواد غذایی زیر را در رژیم دیابتی خود بگنجانید:

عدس
عدس‌ها حبوباتی غنی از فیبر و پروتئین هستند. حدود ۴۰ درصد کل کربوهیدرات موجود درعدس را فیبر‌ها تشکیل می‌دهند، بنابراین واکنش قند خونی پایینی دارند.

دانه کتان
دانه‌های کتان منبع غنی از یک فیبر نامحلول به نام لیگنان هستند. مصرف منظم دانه‌های کتان به کاهش ریسک مشکلات قلبی و سکته‌های مرتبط با دیابت کمک می‌کند.


غلات کامل
نان گندم سبوس‌دار، پاستا، برنج قهوه‌ای و جو دوسر مواد غذایی غنی از فیبر و دارای کربوهیدرات‌های پیچیده هستند که، چون هضم آن‌ها به کندی صورت می‌گیرد افزایش ناگهانی در قند خون ایجاد نمی‌کنند.

شنبلیله
دانه‌های شنبلیله و برگ‌های آن هردو تاثیر بسیار خوبی بر کنترل دیابت دارند. فیبر فراوان این ماده غذایی روند هضم را کنترل و جذب کربوهیدرات‌ها و قند‌ها را در بدن تنظیم می‌کند.

امرود
امرود یا گلابی وحشی شاخص قند خون پایینی دارد و غنی از فیبر‌های غذایی است که به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.
 
آلزایمر چه کسانی را درگیر می‌کند؟

دکتر سید ابوالفضل قریشی با اشاره به اینکه آلزایمر بیماری است که سیستم شناختی انسان را درگیر می‌کند، گفت: این بیماری یک بیماری تخریب کننده سیستم عصبی مغز است و عمدتا در سنین بالای ۶۵ سال بروز پیدا می‌کند.
 

وی ادامه داد: اعتقاد بر این است که حدود ۷۰ درصد این بیماری پایه ژنتیکی دارد و افرادی که در خانواده پیشینه ابتلا به این بیماری را دارند، خطر بیشتری آن‌ها را تهدید می‌کند و باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.
 
چاقی باعث مرگ نمی‌شود
 
محققان کانادایی دانشگاه «یورک» دریافتند چاقی فقط در صورتی به مرگ زودرس منجر می‌شود که شخص بیمار مبتلا به اختلالات متابولیک شود.پزشکان در مدت ۱۳سال، سلامتی بیش از ۵۰ هزار نفر از افراد چاق و افراد چاقی که از دیگر بیماری‌ها رنج می‌برند را زیر نظر داشتند.
 

در این تحقیقات مشخص شد احتمال مرگ در افرادی که وزن استاندارد دارند به همان اندازه افراد چاق است، اما اگر افراد چاق دست کم مبتلا به یک اختلال متابولیک همانند دیابت و یا فشارخون شوند و آنرا کنترل نکنند، خطر مرگ در آنان افزایش می‌یابد.این تحقیقات ثابت می‌کند که شانس ابتلا به بیماری‌ها در افراد لاغر و چاق ارتباطی، به وزن آنان ندارد.
 
۱۲ روش طبیعی درمان سرفه

بهترین شیوه درمان سرفه با توجه به علت اصلی بوجود آورنده آن انتخاب می‌شود. بسیاری از علل احتمالی سرفه شامل آلرژی‌ها، عفونت‌ها و ریفلاکس اسید معده است.برخی از دارو‌های طبیعی ممکن است به کاهش سرفه کمک کنند. افرادی که می‌خواهند از دارو‌های طبیعی برای درمان سرفه‌های خود بهره بگیرند باید آن‌ها را از منابع معتبر تهیه کنند.
 

طیف مختلفی از درمان‌های طبیعی وجود دارد که می‌توان برای درمان سرفه‌های مداوم استفاده کرد. در اینجا ۱۲ مورد از این روش‌ها را به صورت دقیق‌تر بررسی می‌کنیم: چای عسل، زنجبیل، مایعات، بخار، گل ختمی، غرغره آب نمک، بروملین، آویشن، تغییر رژیم غذایی برای درمان ریفلاکس اسید معده، نارون قرمز، استیل سیستئین (NAC)، پروبیوتیک‌ها.
 
۷ نوع غذا که نباید برای ناهار مصرف کنید

وعده غذایی ناهار به دلیل اهمیتی که دارد جزو ۳ وعده مهم غذایی قرار گرفته است پس استفاده از مواد غذایی مناسب و البته مغذی باید مد نظر قرار بگیرد.
 
 
۱. پاستا ۲. غذای شب مانده ۳. گوشت سرخ شده ۴. ساندویچ‌های از قبل آماده شده: ۵. سوپ سبزیجات ۶. سالاد سبزیجات ۷. کیک تولد همکارتون.
 
چگونه در فصل گرما کمتر عرق کنیم

عرق کردن برای خنک کردن و تعدیل دمای بدن لازم است و کسی نمی‌تواند جلوی تعرق خود را بگیرد، اما با انجام اقداماتی می‌توان از تعرق بیش از حد بدن جلوگیری کرد.در این گزارش یک متخصص تغذیه با توجه به تداوم موج گرما در جهان، راهکار‌هایی را برای خنک کردن بدن در زمانی که دمای هوا بسیار بالاست ارائه داده است.


مصرف ویتامین‌های گروه B، منیزیم ماده معدنی ضروری برای مبارزه با تعرق بیش از حد، مصرف میوه‌های سبک و آبدار، فواید مصرف گیاه مریم گلی در کاهش تعریق بیش از حد بدن.

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *