صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه بر لزوم فراگیر شدن فرهنگ صلح و سازش و نهادینه سازی روشهای جایگزین قضایی تاکید کرد

۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۸:۰۲
کد خبر: ۴۳۶۰۳۱۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه بر لزوم فراگیر شدن فرهنگ صلح و سازش و نهادینه سازی روشهای جایگزین قضایی تأکید کرد.

خبرگزاری میزان - همایش برنامه ریزی تحول و تعالی توسعه حل اختلاف قوه قضاییه امروز با حضور رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه و رؤسای توسعه حل اختلاف 9 استان در مشهد برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی در مراسم افتتاحیه این همایش گفت: مأموریت اصلی ما در مرکز توسعه حل اختلاف فراگیر کردن و نهادینه سازی روش های جایگزین رسیدگی قضایی مانند داوری میانجی گری و مذاکره و مصالحه به منظور گسترش صلح و سازش در حل و فصل دعاوی است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه ضمن تبریک عید سعید غدیر و عید امامت گفت: امامت موجب نظام بخشی و عزت مندی مؤمنان است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه افزود: از زمان آغاز بحث توسعه حل اختلاف حدود دو سال می گذرد، که با مسائل کلیدی و مهمی از قبیل بهره وری پایین و نداشتن استانداردهای عملکردی جامع در خصوص شوراهای حل اختلاف مواجه بوده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی در خصوص برنامه های تدوین شده برای رفع مشکلات و مسائل شوراهای حل اختلاف افزود: تدوین الگوی استاندارد، فعالیت های تعالی بخش و تدوین ضوابط یک پارچه و ارتقا یافته و اصلاح و ارتقای ساختار سازمانی و اصلاح فرآیند ها و تأسیس اداره کل داوری و میانجی گری و آغاز به کار این نهاد ها با رویکرد جدید از نمونه سیاست های مرکز توسعه حل اختلاف است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف با بیان اینکه طبق آمار کمیت صلح و سازش در شوارهای حل اختلاف در سال 1400 افزایش داشته است اظهار داشت با اجرایی کردن طرح آمایش شعب و اصلاح و یکسان سازی فرآیند ها برای افزایش کمی و کیفی صلح و سازش و افزایش و بهبود بهره وری شعب تلاش می کنیم.

صادقی با بیان اینکه در ساختار شوراهای حل اختلاف باید اصلاح صورت بپذیرد. افزود: معماری ساختمانی چهارچوبی برای تبیین و هماهنگ سازی و همسو سازی کلیه فعالیت ها و عناصر سازمانی در جهت نیل به اهداف راهبردی سازمان است.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف گفت: فراگیر کردن و نهادینه سازی روش های جایگزین رسیدگی قضایی مانند داوری ، میانجی گری و مذاکره و مصالحه به منظور گسترش صلح وسازش در حل و فصل دعاوی مأموریت اصلی مرکز توسعه حل اختلاف است.

وی در خصوص نقش مردم در توسعه حل اختلاف اظهار کرد: سیاست فعلی مرکز توسعه حل اختلاف بر توسعه صلح و سازش به صورت مردمی و غیر دولتی است.

گفتنی است در ابتدای این همایش غلامعلی صادقی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی ضمن تقدیر از حمایت های مرکز توسعه حل اختلاف کشور از برنامه های مجموعه قضایی استان افزود: بحمد الله و در سایه کار جهادی و تلاش مضاعف جزو استانهای پیش رو در زمینه ترویج فرهنگ صلح و سازش با محوریت نیروهای خدوم مردمی بوده ایم و انشاء الله این روند در چارچوب سند تحول و تعالی قوه قضائیه استمرار خواهد داشت.

این همایش طی دو روز در مشهد برگزار خواهد شد که سه کارگروه توسعه روش های جایگزین قضایی، تحلیل فرایند اجرای مسئولیت همزمان و آمایش شعب درمدل تعالی را مورد بررسی قرار خواهد داد.

انتهای پیام/


برچسب ها: قوه قضاییه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *