صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سینمای ایران پس از انقلاب درخشید/ به دنبال تصویب قانون صنفی هنر در مجلس هستیم

۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸:۱۶
کد خبر: ۴۳۵۸۳۳
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
هفدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران به دبیری علی قائم‌مقامی شامگاه پنجشنبه ۲۱ تیر ماه با حضور سینماگران و برخی از سیاستمداران در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هفدهمین جشن مدیران تولید سینمای ایران به دبیری علی قائم‌مقامی شامگاه پنجشنبه ۲۱ تیر ماه با حضور سینماگران و برخی از سیاستمداران در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.

 در ابتدای این مراسم، مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون به عنوان مجری روی صحنه آمد و ضمن خوشامدگویی گفت: امسال هفدهمین سالی است که جشن مدیران تولید برگزار می‌شود و همواره در سالهای برگزاری این جشن از پیشکسوتان بسیاری تجلیل شده است.

در ادامه یونس صباحی از مدیران تولید پیشکسوت سینما گفت: این جشن به بهانه تجلیل از مدیران تولید سینما برگزار می‌شود و امیدوارم با این تجلیل ها جایگاه این قشر از سینماگران بیشتر شناخته شود. انجمن مدیران تولید سینمای ایران به دلیل اهمیتی که مدیریت در یک فیلم سینمایی دارد، جایگاه والایی در سینمای ایران دارد.

پس از این سخنان مهران رجبی از جمشید مشایخی که در جشن سال گذشته حضور داشت یاد کرد که در این دوره به علت بیماری نتوانست حضور پیدا کند و از جمعیت خواست برای شفای او دعا کنند.

 وی سپس از فاطمه ذوالقدر نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس و سیروس الوند کارگردان سینما دعوت کرد تا جهت تقدیر از یوسف صمدزاده روی صحنه بیایند.

صمدزاده در ادام مراسم طی سخنانی بیان کرد: معتقدم مدیران تولید بهتری از من در سینما وجود دارد و باید آنها این لوح را می‌گرفتند. البته خوشحالم که این مراسم در کنار همکارانم و اعضای خانواده‌ام برگزار شد نه بعد از مرگم؛ بسیار خوشحالم که وقتی زنده هستم از من تجلیل شد.

سیروس الوند نیز در ادامه این مراسم توضیح داد: طی یک ماه گذشته چند مراسم عزاداری دعوت شدم و امشب اولین جشن است که برگزار می‌شود. همچنین به مدیران تولید اعلام می‌کنم که شما نخ سینما هستید در شرایطی که امروز سینما دست ۱۵ نفر است؛ شما باید شرایطی را فراهم کنید تا افرادی که بیکار هستند سر کار بیایند.

سپس از کیومرث پور احمد، مهدی صیاد شیرازی فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی و علی کشوری فرزند شهید خلبان احمد کشوری دعوت شد تا برای اهدا لوح تقدیر و دیپلم افتخار به سعید سعدی تهیه کننده و مدیر تولید سینمای ایران روی صحنه بیایند.

کیومرث پوراحمد در ادامه بیان کرد: دمتان گرم که هوای خودتان را دارید و برای سینما جشن می‌گیرید. درباره سعید سعدی نیز باید بگویم آخرین باری که با او همکاری داشتم، فیلم سینمایی "اتوبوس شب" بود. او انسانی بسیار پاک و زلال است و همه از همکاری با او لذت می‌برند چه در زمانی که مدیر تولید بود و چه حالا که تهیه کننده است. 

سعید سعدی نیز ضمن دریافت تندیس خود افزود: از انجمن مدیران تولید تشکر می‌کنم که مرا شایسته این تجلیل دانستند.

در ادامه این مراسم از ناصر مقدس، مدیرتولید سینمای ایران تجلیل شد.

در بخش دیگر مراسم  از حجت الاسلام احمد مازنی "رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس"، علیرضا محجوب نماینده مجلس و محمد مهدی احمدی مشاور وزیر ارشاد و مدیر کل حوزه وزارتی دعوت شد تا برای اهداء لوح تقدیر و دیپلم افتخار به ناصر مقدس روی صحنه بیایند.

حجت الاسلام احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: افرادی از صنوف مختلف امشب در کنار اعضای انجمن مدیران تولید حضور دارند که این حضور به هم افزایی و همفکری کمک می کند. بسیار رویداد مهمی است که از مدیران تولید سینمای ایران تجلیل به عمل آید. اینگونه جمع‌ها باعث گفت‌وگو می‌شود و این موضوع برای فرهنگ‌ و هنر کشورمان بسیار تاثیرگذار است. از همه بدنه سینمای ایران می‌خواهم که با کارهای برجسته خود باعث شوند کشورمان از نظر فرهنگی به‌ سمت اعتلا حرکت کند. سینما و سینماگر در تمام دنیا از اهمیت بالا و برتری برخوردار است.

وی  ادامه داد: در تلاش هستیم تا در مجلس قانون صنفی هنر را تصویب کنیم. زیرا هنرمندان فاقد این قانون هستند و همین مساله مشکلاتی را ایجاد کرده است. در حال حاضر هنرمندان مانند کارگران باید از وزارت رفاه به دنبال حقوق خود باشند که این امر در شان آنها نیست. امیدوارم این قانون هرچه سریعتر توسط مجلس تصویب شود.

در ادامه پوران درخشنده کارگردان سینما، مصطفی کواکبیان نماینده مجلس و علی دهکردی و عادله شیرودی فرزند خلبان شهید شیرودی لوح افتخار و دیپلم افتخار را به عباس درخشنده اهدا کردند.

پوران درخشنده کارگردان سینمای ایران بیان کرد: بسیار خوشحالم که امشب اینجا هستم، ولی از بابت دیگری خیلی خوشحال نیستم. بسیار از فاجعه‌ای که در سنندج روی داد ناراحت هستم. متاسفانه این روزها مسائل اقتصادی و بیکاری گریبان ما و مردم ما را گرفته است. بسیاری از فیلمسازان کشور نمی‌توانند فیلم بسازند. بسیاری دیگر می‌سازند و فرصت اکران پیدا نمی‌کنند. صحبت‌های آقای مازنی برایم بسیار آرامش‌بخش بود. همین که نمایندگان مجلس به فکر هنرمندان هستند، امیدبخش است.

وی افزود: عباس درخشنده برای فیلمهایم زحمات بسیاری کشیده است. با این که برادر من بود همواره دغدغه عوامل و گرفتن به موقع دستمزد عوامل فیلم را داشت. امیدوارم که همیشه سینماگران ما تلاش کنند و سر کار باشند.

مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در این مراسم بیان کرد:  سینماگران ما باید بیایند دست به دست هم بدهند و درباره نجومی بگیران و رانت خواران کشور فیلم بسازند، ما هم به عنوان مجلس پشت سر شما سینماگران هستیم.

در ادامه دیپلم افتخار جشن مدیران تولید سینمای ایران به وحید مشاری برای فیلم "بمب؛ یک عاشقانه" تقدیم شد.

حجت‌الاسلام محمود دعایی، مدیرمسئول روزنامه اطلاعات نیز در این مراسم اظهارکرد: افتخار می‌کنم که یکی از علاقه‌مندان و حامیان سینمای ایران در سال‌های اخیر بوده‌ام.

بهروز افخمی در ادامه افزود:  مدیران تولید نقش مهمی را در سینمای ایران ایفا می‌کنند و حضور آنها به ما کارگردانان کمک بزرگی می‌کند.

برای تقدیر از عبدالله شهباززاده، سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح، افشین حبیب زاده عضو شورای اسلامی شهر تهران، لیلا زین الدین و رسول صدرعاملی روی صحنه آمدند.

سپس لوح تقدیر انجمن مدیران تولید به عبدالله شهباززاده برای فیلم "به وقت شام" اهدا شد.

در ادامه صدرعاملی بیان کرد: بعد از ۱۰ سال غیبت با ۲ کار به سینما بازگشتم. بعد از روزهای سخت تولید فیلم خودم و فرزندم، بسیار خوشحالم که در این جمع حضور پیدا می‌کنم. مدیران تولید قلب تپنده تولید سینمای ایران هستند. گلایه نکنیم که چرا دولت کمک فیلمسازان نمی‌کند. به نظرم نباید فراموش کرد که ما باید خودمان به فکر خودمان باشیم و سینمایی که در آن فعالیت می‌کنیم را خودمان بسازیم.

از طاهر امانی برای تولید فیلم "سرو زیر آب"، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد "امام جمعه موقت تهران"، امیر یوسف قربانی "فرمانده هوانیروز ارتش" و علی قائم‌مقامی "دبیر هفدهمین جشن مدیران تولید" تجلیل کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی فرد در این مراسم گفت: از همه کسانی که چنین مراسمی را گردآوری کرده‌اند، تشکر می‌کنم. همان طور که پیش بینی می‌کردم سینمای ایران بعد از انقلاب بسیار پیشرفت کرد و درخشید. فیلم‌های دفاع مقدس را می توان نماد دفاع مقدس دانست زیرا محتوای این آثار ارزشمند هنری از دفاع مقدس سرچشمه می‌گرفت. دفاع ما، مقدس بود و در آن دلاوری‌ها صورت گرفت. شهدای عالی قدر شخصیت‌های متفاوتی داشتند که در فیلم‌های دفاع مقدس ظهور پیدا کردند و همین مساله این آثار را با فیلم‌های هالیوودی که درباره جنگ ساخته شده‌اند متفاوت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: برای همه سینمای ایران آرزوی موفقیت دارم و از خدا می‌خواهم که توفیقات روز افزودن به شما سینماگران بدهد.

در مراسمی که جای خالی هنرمندانی چون جمشید مشایخی و مرحوم حبیب‌الله کاسه‌ساز احساس می‌شد علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در مجلس، مهدی چمران،  امیر سرتیپ دوم شاهین تقی خانی سخنگوی ارتش، پوران درخشنده، سعید راد، سیروس الوند، سام قریبیان، مجید توکلی، هادی نائیجی، کاوه سماک باشی، علی دهکردی، غلامرضا موسوی، رسول صدرعاملی، منیژه حکمت، علی رویین تن، کامران ملکی، حبیب اسماعیلی، محمدحسین مهدویان، محمدعلی باشه آهنگر، سید حامد حسینی، محمدحسین قاسمی، سعید سهیلی، علی ژکان و مسعود اطیابی از چهره‌هایی بودند که حضور پیدا کردند.

همچنین در این برنامه عکس‌های حضور جمشید مشایخی در دوره گذشته این جشن به نمایش در آمد و در پایان این مراسم نیز از مهمانان به صرف شام پذیرایی شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *