صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آقای بازیگر التماس کمی تفکر و دقت/ به دردهای سیستان اضافه نکنید

۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۳:۰۶
کد خبر: ۴۳۵۷۱۵
یک کاربر عادی بعد از مرگ وحید مرادی شرور معروف تهران ویدئویی را با عنوان لحظه به قتل رسیدن شرور معروف در صفحه اینستاگرام خود منتشر می‌کند. بلافاصله بعد از انتشار این ویدئو دیگر کاربران نیز بدون توجه به صحت ویدئو ان را دانلود و روی صفحه خود به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، یک کاربر عادی بعد از مرگ وحید مرادی شرور معروف تهران ویدئویی را با عنوان لحظه به قتل رسیدن شرور معروف در صفحه اینستاگرام خود منتشر می‌کند. بلافاصله بعد از انتشار این ویدئو دیگر کاربران نیز بدون توجه به صحت ویدئو ان را دانلود و روی صفحه خود به اشتراک می‌گذارند.

اندکی می‌گذرد ناگهان اینستاگرام که را که با هشتگ وحید مرادی سرچ میکنیم، پر از ویدئو‌هایی شده است با عنوان لحظه مرگ وحید مرادی.

اما یک نکته قابل توجه است که یا از روی قصد نادیده گرفته شده، یا اینکه منبع خبر بدون دقت و تحقیق صرفا با سرچ ویدئویی آن را دانلود می‌کند و روی صفحه خود می‌گذارد.

به زبان ساده بگوییم برخی افراد با بارگذاری این دست ویدو‌ها در صدد شناساندن حساب کاربری خود و گرفتن لایک و کامنت هستند، که احیانا چه دسترسی بالایی به منابع خبری دارند.

ویدئوی معروف را که برای اولین بار دیدم اولین نکته که توجه مرا جلب کرد تاریخ روی فیلم اصلی بود که سال ۲۰۱۵ را نشان می‌داد یعنی شخصی در فضای مجازی سرچ کرده و یک ویدئو را که قبلا در این فضا بارگذاری شده بوده برداشته و با اسم یک اتفاق جدید در صفحه خود منتشر می‌کند و دلیلش هم همان‌هایی که بالا گفتیم بوده است.

از یک شخص و کاربر عادی انتظاری نیست، اما اگر همین ویدئو را در صفحه یک سلبریتی ببینم ،یک فوتبالیست با فالوور‌های بالا یا در صفحه یک اقای بازیگر ببینیم، پس یک جای کار می‌لنگد.

متاسفانه با سرعت گرفتن تاثیر فضای مجازی و اینکه برخی فکر کرده اند می‌توانند چهره اجتماعی تاثیرگذار باشند و البته از سر دلسوزی و خیرخواهی اخبار تصاویر و فیلم‌هایی را منتشر می‌کنند که نه تنها عاری از واقعیت است، بلکه پیشتر نقض آن از سوی منابع رسمی اعلام شد.
روی صحبتمان با یکی از هنرمندان است که اخیرا فیلمی از دو کودک در استان سیستان را منتشر کرده و در پست خود نوشته دوقلو‌های زاهدانی که بعد از یک هفته بدون قلب و کلیه پیداشون کردن امنیت جانی در حد زیر صفره... مراقب فرزندانتون باشید.

اقای بازیگر که بخشی از سرمایه صفحه اجتماعی خود را این روز‌ها به اینگونه اتفاقات اختصاص داده است، بد نیست قبل از انتشار پست هایش کمی در مورد صحت و سقم آن تحقیق کند و هر موضوعی را منتشر نکند و پیام اخلاقی و هشداری ندهد.

صحبت از خبری است با این مضمون که دادستان سیستان و بلوچستان، سیزدهم تیرماه ۱۳۹۷ یعنی هشت روز قبل، در گفتگو با تکذیب کرد، آقای دادستان در خبری که تیتر آن "عامل انتشار کذب کودک دزدی در زاهدان دستگیر شد"، است، می‌گوید فردی در فضای مجای شایعه کرده بود که تعدادی از کودکان توسط باندی ربوده شده‎اند که با توجه به اهمیت موضوع، بررسی پیرامون شناسایی عامل انتشار این خبر کذب و ناصحیح در دستور کار قرار گرفت.

عامل انتشار خبر کذب، در تحقیقات اولیه مدعی میشود برای هشدار به خانواده توصیه پیرامون مراقبت بیشتر از کودکان اقدام به این کار کرده است و حالا هشت روز پس از ان واقعه و آن تکذیبیه اقای بازیگر پست اینستاگرامی می‌گذارد و امنیت جانی را در حد زیر صفر عنوان می‌کند.‌ای کاش همانگونه که شما می‌گویید امنیت جانی در حد زیر صفر است تحقیق در صحبت و سقم اخبار نیز برای چهره‌ها در حد زیر صفر نبوده و ما التماس کمی تفکر و دقت را نمی‌کردیم.

اقای بازیگر به یاد داشته باشید سیستان درد‌هایی غیر از انچه شما می‌گویید دارد لطفا به درد‌های مردم اضافه نکنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *