صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حقیقتی که ترامپ نمی‌خواهد آن را بپذیرد!

۲۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱:۵۳
کد خبر: ۴۳۵۶۲۶
یک بار دیگر دونالد ترامپ با استفاده از توییتر خود؛ اوپک را به خاطر افزایش قیمت‌های نفت تحت فشار قرار داده است. اما این فشار‌ها باعث کاهش قیمت نفت نمی‌شود بلکه تنها راه برای دستیابی به این هدف تغییر سیاست‌های او در قبال ایران است.
به گزارش گروه فضای مجازی ،جولین لی در بلومبرگ نوشت: یک بار دیگر دونالد ترامپ با استفاده از توییتر خود؛ اوپک را به خاطر افزایش قیمت‌های نفت تحت فشار قرار داده است. اما این فشار‌ها باعث کاهش قیمت نفت نمی‌شود بلکه تنها راه برای دستیابی به این هدف تغییر سیاست‌های او در قبال ایران است. متاسفانه چنین اتفاقی روی نخواهد داد و بنابراین روند افزایش قیمت نفت تداوم پیدا می‌کند. قیمت نفت در عرض یک سال بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است و هفته گذشته به حدود ۸۰ دلار هر بشکه رسید. زیرا معامله گران پیش بینی می‌کنند که توانایی ظرفیت تولید ذخیره نفت جهان برای جبران اختلال در عرضه به شدت کاهش یافته است.

در ادامه این مطلب آمده است: آن‌ها به مسائلی آگاه هستند که ترامپ نمی‌تواند یا نمی‌خواهد درک کند: هنگامی که تحریم‌های آمریکا علیه ایران در ماه نوامبر اجرایی شوند؛ تولیدکنندگان از توانایی محدودی برای جبران نفت برخوردار هستند. اگر ترامپ بتواند در توقف کامل صادرات نفت ایران موفق باشد آن‌ها باید روزانه حدود ۲.۷ میلیون بشکه نفت تولیدکنند. این حفره‌ای بزرگ است که پر کردن آن دشوار خواهد بود. اگر آن‌ها در این زمینه شکست بخورند قیمت‌ها به شدت افزایش پیدا خواهد کرد. طبق ارزیابی بانک مریل لینچ آمریکا، با توقف کامل صادرات نفت ایران، در صورتی که عربستان سعودی نتواند تمام آن را جبران کند؛ قیمت نفت به میزان ۱۲۰ دلار افزایش خواهد یافت. در دنیای ترامپ، قیمت بنزین آمریکا هم اکنون باید کاهش پیدا کند.

پس از سال ۲۰۱۵ م. عربستان سعودی به دلائل زیست محیطی تولید نفت در این میدان نفتی را متوقف کرده است؛ اما اکنون پیشنهاداتی مبنی بر بازگشایی مجدد آن در ماه‌های آینده وجود دارد. شاید سایر اعضای اوپک تنها حدود ۱۰۰ هزار بشکه ظرفیت تولید ذخیره داشته باشند و در خارج از اوپک، تنها روسیه است که عملیات افزایش تولید خود را شروع کرده است. اما دولت روسیه در مورد میزان تولید ذخیره خود هیچ رقم رسمی منتشر نکرده است. اما بر اساس ارزیابی‌ها بین ۲۱۵ تا ۵۰۰ هزار بشکه نوسان دارد. یکی دیگر از راه حل‌های کوتاه مدت در این زمینه آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک آمریکا است. اما این روش در صورت توقف فروش نفت ایران کارایی چندانی ندارد. شاید به نظر برسد که افزایش تولیدات نفت از سوی کشور‌های اوپک بتواند افت عرضه نفت ناشی از توقف فروش نفت ایران پس از تحریم‌ها را بر طرف کند، اما این راه حل کوتاه مدت است؛ بنابراین قیمت نفت افزایش پیدا می‌کند مگر این که سیاست‌های ضد ایرانی ترامپ تغییر کند.
 
منبع: دنیای اقتصاد
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *