صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سخنگوی وزارت امور خارجه: ایران به طرح موضوع تكميل سامانه‌های پدافند هوايی در منطقه از منظر تهدید علیه امنیت ملی و منطقه ای نگاه می کند

۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹:۵۲
کد خبر: ۴۳۵۱۲۴۳
دسته بندی‌: سیاست
سخنگوی وزارت امور خارجه در به طرح موضوع تكميل سامانه های پدافند هوايی در منطقه از سوی هماهنگ كننده ارتباطات راهبردی شورای امنيت ملی كاخ سفيد تاکید کرد: طرح این موضوع تحریک آمیز بوده و جمهوری اسلامی ایران به این اظهارات از منظر تهدید علیه امنیت ملی و منطقه ای نگاه می کند.

خبرگزاری میزان – بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی در واکنش به طرح موضوع تكميل سامانه های پدافند هوايی در منطقه از سوی هماهنگ كننده ارتباطات راهبردی شورای امنيت ملی كاخ سفيد و اظهارات تخاصم آمیز وی علیه کشورمان اظهار داشت: طرح این موضوع تحریک آمیز بوده و جمهوری اسلامی ایران به این اظهارات از منظر تهدید علیه امنیت ملی و منطقه ای نگاه می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: اینکه آمریکا بدون درک درست واقعیات منطقه، صرفا با هدف ایران هراسی و اختلاف افکنی میان کشورهای منطقه، چنین موضوعاتی را مطرح و پیگیری می‌کند، نشان می‌دهد که آنچه برای آمریکا مهم است، منافع نامشروع این کشور و دادن تنفس مصنوعی به  رژیم صهیونیستی در منطقه است.

کنعانی از اینکه این مقام کاخ سفید خود را به‌عنوان سخنگوی کشورهای منطقه جا زده‌است، ابراز شگفتی کرد و افزود:  برخلاف این اظهارات نسنجیده، ايران همواره بر گفتگو،  مشاركت و همکاری منطقه ای برای تأمین امنیت و منافع مشترک کشورهای منطقه به دور از مداخله بیگانگان تاكيد داشته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه اظهار داشت: تلاش براي ايجاد نگرانی های جديد امنيتی در منطقه، نتيجه ای جز  تضعيف امنيت مشترک منطقه ای و تأمین منافع امنیتی رژیم صهیونیستی نخواهد داشت و نمی توان با فريبكاری و ترويج ايران هراسی، حاشيه امنی براي رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.

کنعانی تاکید کرد: تجربه نشان داده که انباشت تسلیحات، نمی‌تواند امنیت ساز باشد و برقراری امنیت مشترک منطقه‌ای، در گرو همکاری جمعی کشورهای منطقه و حفظ و پایداری آن، مستلزم پيشبرد تفاهم درون منطقه ای است و ايران با پایبندی به سیاست همسایگی، جديت و اراده خود را در اين زمينه نشان داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: ورود بیگانگان در هر فرآیند منطقه‌ای نه‌تنها امنیت ساز و ثبات آفرین  نیست، بلکه خود عامل اصلی تنش‌زایی و ایجاد شکاف منطقه‌ای است. لذا همانگونه که حضور دو دهه‌ای آمریکا در عراق و افغانستان، امنیت را برای این کشورها به ارمغان نیاورد، هرگونه زمینه‌سازی برای افزایش حضور و نقش‌آفرینی آمریکا در سازوکارهای امنیت منطقه‌ای نیز، دستاوردی جز ناامنی، بی‌ثباتی و گسترش تروریسم در سطح منطقه به دنبال نخواهد داشت.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *