صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفندهایی برای تهیه قزل‌آلای مجلسی و تنوری

۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰:۴۵
کد خبر: ۴۳۴۶۱۰۸
ماهی قزل آلا را می‌توان مانند سایر انواع ماهی به صورت ماهی شکم پر، ماهی کبابی، در فر و یا در ماهیتابه درست کرد.

خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه می‌شویم می‌تواند تامین‌ کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. کارشناسان علم تغذیه می‌گویند مصرف دو وعده ماهی در طول هفته می‌تواند نقش زیادی در تامین این ویتامین در بدن داشته باشد. در اینجا طرز تهیه ماهی قزل‌آلای مجلسی را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم ماهی قزل آلای تنوری

ماهی یک عدد

سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد

آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)

زعفران آب کرده (غلیظ) یک قاشق چای خوری

سیر (پوره شده) ۲ حبه

سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم

رب انار به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

لیموترش ورقه ای یک عدد

مرحله اول

طرز تهیه

برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری خانگی ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید.

مرحله دوم

درمرحله و ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود. حالا سینی فر را با ورقه‌های فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید.

مرحله سوم

در مرحله بعد سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید. اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید ‌.

مرحله چهارم

در مرحله بعد و قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود.

مرحله پنجم

در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزل‌آلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار بپوشانید و خوراک خود را همراه با سبزی تازه و پلوی ایرانی سرو نمایید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: ماهی غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *