صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسیر خطرناک هند در اقدام علیه مسلمانان

۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۷:۳۷
کد خبر: ۴۳۴۵۸۰۸
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
اقدامات علیه مسلمانان در هند با حمایت دولت این کشور به مراحل خطرناکی رسیده و خطر وقوع خشونت گسترده را به همراه دارد.

خبرگزاری میزان - در دو سال گذشته، کارشناسان دولت هند را متهم کرده‌اند که اقلیت مسلمان خود را در آستانه نسل‌کشی قرار داده است.

به گزارش «میدل ایست آی»، اکنون نگرانی‌های واقعی وجود دارد که هند مسیری مشابه رواندا در اوایل دهه 1990 دنبال می‌کند، زمانی که یک رویداد، جرقه نسل‌کشی علیه قومیت «توتسی‌ها» را برانگیخت.

این جامعه اقلیت سال‌ها مورد تبلیغات نژادپرستانه قرار گرفته بود، به‌ویژه تبلیغاتی که آنها را به عنوان مهاجمان خارجی ضد ملی توصیف می‌کرد.

هیچ زمانی برای 200 میلیون مسلمان هندی خطرناک تر از زمان حاضر نبوده است.

این رویداد رواندا امروز به طرز وحشتناک و بلندی در هند طنین‌انداز می‌شود؛ با توجه به اینکه دولت «نارندرا مودی» در هشت سال گذشته مسلمانان را به عنوان مهاجمان خارجی ضد ملی که به پاکستان تعلق دارند، توصیف کرده است.

این در حالی اتفاق می‌افتد که مسلمانان هندی نه تنها در رسانه‌های اجتماعی سرکوب می‌شوند، بلکه در هند و کشمیر صرفاً به دلیل انجام وظایف خود یا ارسال توییت‌هایی در انتقاد از دولت هند زندانی می‌شوند؛ سرکوبی که با محکومیت نهادهای بین‌المللی از جمله کمیته برای محافظت از خبرنگاران و خبرنگاران بدون مرز مواجه شده است.

دولت هند قصد دارد از برخی رویدادها در این کشور به عنوان بهانه‌ای برای تثبیت بیشتر مسلمانان به عنوان هدف مرجع در گفتمان امنیتی خود استفاده کند و این اقدامی برای توجیه سرکوب شدیدتر علیه مسلمانان است.

همچنین بی‌جهت نیست که در طول دهه 2009-2019، حدود 91 درصد از جنایات ناشی از نفرت در دوره اول ریاست جمهوری «مودی» رخ داده است.

تحلیل‌ها نشان می‌دهد که این کشور از سال 2014 افزایش گسترده سخنان نفرت‌انگیز را تجربه کرده است و حزب «بهاراتیا جاناتا» (BJP) به ریاست «مودی» مسئول بیش از 80 درصد آن است.

این تبلیغات ضد مسلمانان تنها به جرقه‌ای نیاز دارد تا به خشونت سراسری و گسترده علیه مسلمانان تبدیل شود؛ تنها یک سخنرانی وزیر BJP در فوریه 2020  شورش‌های دهلی را شعله‌ور کرد که طی شش روز خونین 30 مسلمان را به قتل رساندند، به آنها تیراندازی کردند و منازل آنها را به آتش کشیدند.

انتهای پیام/


برچسب ها: هند مسلمانان هند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *