صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مباحث پزشکی در شبکه سلامت با زبان ساده مطرح شود/ لزوم احیای شورای سیاستگزاری سلامت

۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵:۱۰
کد خبر: ۴۳۴۲۹۴۰
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در نامه‌ای خطاب به رئیس صدا و سیما به بیان پیشنهاداتی در رابطه با عملکرد شبکه سلامت رسانه ملی پرداخت.

خبرگزاری میزان - سید علیرضا مرندی در نامه‌ای خطاب به پیمان جبلی نوشت: همانطور که مستحضرید سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، ماموریت خطیر هدایت و مدیریت فرهنگ و افکار عمومی جامعه و وظایف متعددی از جمله آگاهی و ترویج سبک زندگی سالم اسلامی ایرانی در میان آحاد ملت را بر عهده دارد و به فرموده حضرت امام راحل (ره) نقش یک دانشگاه بسیار ارزشمند را ایفا می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در این خصوص ارتقاء فرهنگ و سواد سلامت جامعه و آحاد آن در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی و به ویژه معنوی است. اخیراً شایعاتی در مورد حذف یا کاهش فعالیت شبکه سلامت به گوش می‌رسد که امیدوارم صحت نداشته باشد. اتفاقاً دو روز قبل خدمت مقام معظم رهبری در مورد جایگاه سلامت در جمهوری اسلامی ایران عرایضی داشتم و به دلیل نقش بی بدیل سلامت جامعه در پیشرفت و توسعه کشور و نیز تامین رضایت مردم و نقش انسان سالم در بهبود وضع اقتصادی خانواده‌ها و کشور و کاهش بار بیماریها و هزینه‌ها، مطالبی را به استحضار ایشان رساندم که در آن به نقش صدا و سیما هم اشاره ای نمودم. ایشان توصیه فرمودند که با توجه به جایگاه فرهنگستان علوم پزشکی، شخصاً مطلب را به حضرتعالی منعکس نمایم.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با بیان اینکه تقاضا دارم دستور فرمائید شبکه سلامت صدا و سیما به گونه ای تقویت شود که عمدتاً مباحث آن در راستای پیشگیری و ارتقای سلامت جامعه و آن هم با بیان و زبان روان و ساده صورت پذیرد و حتی المقدور از ورود به موضوعات پیچیده تخصصی و فوق تخصصی و مباحثی که مبلغ تجهیزات و امکانات خیلی پیشرفته و گران پزشکی است خودداری شود از رئیس صدا و سیما خواست تا شورای سیاستگزاری سلامت که سالهای طولانی ارائه خدمت می‌کرد ولی گاهی به دلیل عضویت اعضائی که به مسائل سلامت عمومی جامعه اشراف نداشتند دچار ضعف در عملکرد می‌شد، مجدداً احیاء شود و بر عملکرد آن با دقت نظارت به عمل آید.

انتهای پیام/


برچسب ها: فرهنگستان علوم

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *