صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جوایز و تشویق‌ها تضمینی برای موفقیت یک هنرمند نیست/ارزش هر هنرمند پس از مرگش تعیین می شود

۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵:۳۷
کد خبر: ۴۳۳۵۳۷
رهبر ارکستر کشورمان گفت: من تجربه‌ای در کنسرت‌های خیریه‌ای برای کودکان کار ندارم اما سال‌ها برای کمک به بیمارستان محک رهبری کنسرت‌هایی را برعهده داشته‌ام. معتقدم کنسرت‌ها و جشنواره‌هایی که به هر نحوی برای امور خیریه پول جمع آوری می‌کنند حرکتی بسیار خوب و فوق العاده‌ است.

لوریس چکناواریان آهنگساز و رهبر ارکستر کشور در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی به مناسبت تقدیر و اهدای جایزه سرو ایرانی به او گفت: همیشه اعتقاد داشته ام و دارم که اثر یک هنرمند نام وی را پس از مرگ او ماندگار می‌کند و در طول حیاتش موقعیت اجتماعی و چگونه زندگی کردنش مهم است.

وی در همین راستا افزود: واقعیت این است که من خودم را جدی نمی‌گیرم بلکه کارم را جدی می‌گیرم در نتیجه اثرم دیده می‌شود. از کسانی که مرا با برنامه‌های مختلف مورد تقدیر قرار می‌دهند تشکر می‌کنم.

این آهنگساز درباره تاثیر قدردانی‌ها و بزرگداشت‌ها برای اساتید موسیقی در ادامه مسیر هنری شان اظهار کرد: قدردانی‌ها برای پشبرد کار و رزومه جوانان عرصه موسیقی که در ابتدای کار قرار دارند بسیار مهم و مفید است اما وقتی برای هنرمندانی در سن من باشد به زدن لبخند و تشکر خلاصه می‌شود.

چکناواریان ارزش هنرمند را بسیار بالا دانست و افزود: هیچ کدام از بزرگداشت‌ها و تقدیرهایی که برای اساتید عرصه موسیقی می شود تضمینی برای ارزش یک هنرمند نیست بلکه ارزش هنرمند پس از مرگش تعیین می‌شود.

وی درباره بزرگداشت هشتادمین سالروز تولدش و برگزاری کنسرت با گروه اروپایی که عوائد آن به کودکان کار تعلق می‌گیرد بیان کرد: من تجربه‌ای در کنسرت‌های خیریه‌ای برای کودکان کار ندارم اما سال‌ها برای کمک به بیمارستان محک رهبری کنسرت‌هایی را برعهده داشته‌ام. معتقدم کنسرت‌ها و جشنواره‌هایی که به هر نحوی برای امور خیریه پول جمع آوری می‌کنند حرکتی بسیار خوب و فوق العاده‌ است به ویژه اگر خرج همان بچه‌ها و بیماران شود. هر کسی در زندگی باید کارهای خیریه انجام دهد چون در این دنیا تنها نیست.

این رهبر ارکستر درباره همکاری با گروه های موسیقی و تاثیر آن به پیشرفت عرصه موسیقی توضیح داد: ارتباط ملل و فرهنگ‌ها مهمترین موضوع در صلح و آسایش دنیاست و تنها راه رسیدن به آن فرهنگ، هنر و موسیقی است. هر چقدر با جوامع دیگر از طریق موسیقی ارتباط داشته باشیم آنان فرهنگ ما را می‌شناسند و ما نیز با فرهنگ آنها آشنا می شویم.

چکناواریان درباره فعالیت‌های‌ هنری خود خاطرنشان کرد: به تازگی سمفونی کوروش را با ارکستر سمفونیک لندن ضبط کردم که اخیرا منتشر شد. اثر بسیار بزرگی را در 16 قسمت با مشارکت وزارت راه با محوریت اشعار فردوسی، مولونا، سعدی و حافظ راجع به سلام بین المللی به دنیا نوشته ام که با ارکستر اکراین ضبط کردم. برای اجرا در ایران باید ارکستری را گرد آورده و اجرا کنیم که بستگی به همکاری وزارت راه و ارشاد با تالار وحدت دارد تا زمانی تعیین شود. قطعا در صورت گردآوری گروه ارکستر رهبری آن را برعهده خواهم گرفت و اثرم را روی صحنه اجرا می‌کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *