صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فهرست نوشیدنی‌های وارداتی غیرمجاز اعلام شد

۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱:۴۶
کد خبر: ۴۳۳۴۶۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
براساس بخشنامه گمرک در خصوص اجرای برنامه پیشگیری و تشدید مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور لیست ۶ نوشیدنی غیر مجاز اعلام شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، معاونت برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص اجرای برنامه پیشگیری و تشدید مبارزه با قاچاق کالا‌های سلامت محور لیست نوشیدنی‌های غیر مجاز را اعلام کرد.

طبق لیست اعلامی با توجه به حساسیت موضوع سلامت جامعه، تمام مبادی ورودی موظف اند ضمن تشدید اقدامات کنترلی از ورود این اقلام ممانعت کنند.

بر اساس این بخشنامه تمامی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی وارداتی ملزم به الصاق برچسب اصالت و سلامت هستند لذا معیار تشخیص فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی دارای اصالت و قاچاق استعلام کد برچسب اصالت و سلامت مندرج بر روی محصولات از طریق ارسال پیامک به شماره ۳۰۰۰۸۸۲۲ یا سایت به نشانی www.ttac.ir و یا نصب نرم افزار سامانه ttac بر روی تلفن همراه خواهد بود؛ لذا بهره گیری از فهرست مصادیق قاچاق قطعی ابلاغی ستاد، رصد کشفیات قاچاق و انعکاس عناوین و تصاویر نشان‌های تجاری دارای فراوانی بیشتر در مکشوفات قاچاق به ستاد می‌تواند منجر به افزایش اثر بخشی بازرسی‌ها و بهبود نظارت‌ها شود.
در این میان ۶ عنوان از نوشیدنی‌های غیرمجاز به شرح ذیل است:

۱-نوشیدنی wimto تولید کشور عربستان سعودی
۲-نوشیدنی تخم شربتی Leema تولید کشور تایلند
۳- نوشیدنی MUGO MUGO تولید کشور تایلند
۴- نوشیدنی STAR تولید کشور امارات
۵-- اسنک مخلوط با آجیل و نخود سبز DING DONG تولید کشور فیلیپین
۶-دراژه m&m’s تولید کشور چین

لازم به ذکر است که محصولات فرآیند شده خوراکی و آشامیدنی خوراکی مشمول ثبت منبع در سازمان غذا و دارو هستند لذا زنجیره سلامت آن قابل رهگیری بوده و مورد تایید مراجع رسمی است.

در این میان استفاده از رنگ‌ها و افزودنی‌ها مجاز دارای محدوده سلامت مطابق میزان توصیه شده در استاندارد‌های ملی است که با اعمال نظارت بر زنجیره تأمین محصولات می‌توان از سلامت آن اطمینان حاصل نمود.

گفتنی است نظارت وکنترلی در خصوص افزودنی‌های مضر و سرطان زای به کار رفته در محصولات قاچاق وجود ندارد لذا وجود رنگ‌ها و مواد غیر مجاز در محصولات قاچاق منجر به آسیب‌های جدی به سلامت وایمنی مصرف کنندگان خواهد شد که براین اساس عناوین افزودنی‌های غیر مجاز در تصویر زیر نمایش داده شده است.


برچسب ها: گمرک بخشنامه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *