راههایی برای جلوگیری از ابتلا به مسمومیتهای غذایی خانگی
متخصصان میگویند برای جلوگیری از ابتلا به مسومیتهای غذایی خانگی بهتر است غذا را به طور کامل طبخ و حداقل هفته ای یکبار یخچال را تمیز کنید.
خبرگزاری میزان _ کانال تلگرامی عصر ایران در قالب اینفوگرافی به بررسی راههای جلوگیری از ابتلا به مسمومیتهای غذایی خانگی پرداخته است.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *