پرتکرارترین تخلف سال ۹۶ با یکهزار و ۴۶۲ فقره پرونده به عدم درج قیمت کالا تعلق دارد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی، با اشاره به اینکه پرتکرارترین تخلفات سال ۹۶ با یکهزار و ۴۶۲ فقره پرونده به عدم درج قیمت کالا تعلق دارد، گفت: در سه ماهه نخست سال جاری نیز عدم درج قیمت کالا با ۳۸۶ مورد بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است.
به گفته رزاقی با توجه به اینکه رسیدگی به گزارشهای وارده وظیفه تعزیرات است، اما به منظور جلوگیری از تخلفات با حضور مراجع نظارتی صنعت، معدن و تجارت، پخش فراوردههای نفتی، علوم پزشکی، دامپزشکی و اتاق اصناف و دیگر دستگاههای نظارتی هر ماه گشتهای مشترک انجام میشود.
وی با تأکید برلزوم مطالبه گر بودن مردم بیان کرد: مردم خود را موظف کنند هرجا تخلفی مشاهده کردند به سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت یا ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش دهند، گزارشها دریافت شده و مورد بررسی قرار میگیرد اگر تخلفی مشاهده شد گزارش تنظیم، قابل رسیدگی شده و رآی مقتضی صادر میشود. اگر بازرسیها مستمر باشد قطعا در کاهش تخلفات بازدارنده است.
مدیرکل تعزیرات استان مرکزی در تشریح عملکرد شعبه در سه ماهه اول سال ۹۷ گفت: جمع کل ورودی پروندهها به شعب استان یکهزار و ۷۹۰ فقره گزارش شده است که نسبت به مشابه سال قبل ۶۷ فقره افزایش پرونده را شاهد هستیم. از این تعداد یکهزار و ۷۶۲ فقره مختومه شده است و ۸۵ فقره پرونده مانده است. میزان محکومیت نیز ۴۲ میلیارد و نهصد میلیون ریال است.
وی ادامه داد: از تعداد اعلام شده در سه ماهه نخست سال جاری یکهزار و ۱۱۲ فقره ورودی کالا و خدمات است که یکهزارو ۱۰۷ فقره مختومه شده و ۱۶ فقره نیز مانده است. محکومیت هم ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال. در حوزه قاچاق کالا و ارز ۲۱۳ فقره ورودی، ۱۹۲ فقره مختومه و مانده ۶۷ فقره گزارش شده است. میزان محکومیت نیز ۳۵ میلیارد ریال. در حوزه پرونده بهداشتی، درمانی و دارویی نیز ۴۶۵ فقره وارده شعب، ۴۶۳ فقره مختومه و ۲ فقره مانده شعب میباشد. میزان محکومیت نیز ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال.
رزاقی همچنین در تشریح آمار سال ۹۶ گفت: آمار ورودی پروندهها در این بازه زمانی ۶ هزار و ۶۱۶ فقره است که از این تعداد ورودی پرونده کالا و خدمات ۴ هزار و ۳۹ فقره، مختومه ۴ هزار و ۴۳ فقره و مانده ۱۱ فقره است. عملکرد در این بخش بیش از ۱۰۰ درصد است. میزان محکومیت در این بخش ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال.
وی ادامه داد: در حوزه قاچاق کالا و ارز ۹۹۲ فقره پرونده ورودی به شعب استان، ۱۰۰۳ فقره مختومه و ۴۶ فقره مانده شعب است. میزان محکومیت نیز ۱۲۷ میلیارد و ۷۲۰ میلیون ریال. ورودی پرونده بهداشتی یکهزار و ۵۸۵ فقره ورودی شعب، یکهزار و ۵۸۶ فقره مختومه و مانده صفر با میزان محکومیت ۲ میلیارد ریال گزارش شده است.
این مقام مسئول آمار پروندههای ورودی اجرای احکام در سه ماهه اول سال ۹۷ را یکهزار و ۴۳۶ فقره پرونده که یکهزار و یکهزار و ۴۳۶ فقره پرونده مختومه، از ۲۶ میلیارد ریال محکومیت سه ماهه نخست سال ۱۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال وصول شده است. در حوزه کالا خدمات ۹۴۵ فقره ورودی پرونده، ۹۴۳ فقره مختومه، میزان محکومیت ۲ میلیارد و ۳۶۰ ملیلون ریال. در حوزه قاچاق کالا و ارز ورودی پرونده ۱۵۵ فقره، مختومه اجرای احکام ۱۵۸ فقره میزان وصولی ۱۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال. پروندههای بهداشتی درمانی ۳۳۶ فقره ورودی، ۳۳۵ مختومه و ۳۱۳ میلیون ریال وصولی.
وی به آمار اجرای احکام سال ۹۶ نیز اشاره کرد و افزود: کل ورودی پرونده در سال گذشته به اجرای احکام استان ۵ هزار و ۹۳۶ فقره، مختومهها ۵ هزار و ۸۹۸ فقره مختومه و میزان محکومیت وارده به اجرای احکام ۱۶۱ میلیارد ریال میباشد که ۱۳۰ میلیارد ریال وصول شده است.
رزاقی ادامه داد: ۳ هزار و ۷۲۸ فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات است که از این تعداد ۳ هزار و ۷۳۱ فقره مختومه شده است. میزان محکومیت وارده به اجرای احکام ۱۵ میلیارد ریال و وصولی ۷ ملیارد و ۸۹۰ میلیون ریال میباشد. تعداد پروندههای قاچاق کالا و ارز ۸۰۱ فقره ورودی، ۷۵۸ فقره مختومه اجرا، ۹۸ فقره مانده، ۱۴۰ میلیارد ریال محکومیت وارده به اجراست که از این رقم ۱۲۰ میلیارد ریال وصول شده است. پرونده بهداشتی درمانی یکهزار و ۴۰۷ فقره ورودی، یکهزار و ۴۰۹ فقره مختومه، ۳ میلیارد ریال وارده محکومیت جزای نقدی است که از این رقم ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وصولی گزارش شده است.
وی تصریح کرد: مدت زمان رسیدگی به پروندههای کالا و خدمات سال ۹۶، ۱۰ روز، قاچاق ۳۷ روز، بهداشت ۹ روز است، که این آمار نشانگر میانگین رسیدگی ۱۵ روزه است. مدت زمان رسیدگی سال ۹۷، ۹ روز، قاچاق کالا و ارز ۳۶ روز و بهداشت ۸ روزست که میانگین رسیدگی ۱۳ روزست.
رزاقی در پایان، با اشاره به اینکه پرتکرارترین تخلفات سال ۹۶ با یکهزار و ۴۶۲ فقره پرونده به عدم درج قیمت کالا تعلق دارد، گفت: در سه ماهه نخست سال جاری نیز عدم درج قیمت کالا با ۳۸۶ مورد بالاترین آمار را به خود اختصاص داد، گران فروشی، عدم ارائه فاکتور خرید، عدم رعایت بهداشت، مباشرت در قاچاق کالا، حمل کالای قاچاق و کم فروشی نیز از تخلفات پرتکرار سه ماهه اول سال هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *