صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

داستان گروگان‌های آمریکایی در «گروگانکشتگی»

۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰:۰۰
کد خبر: ۴۳۲۹۶۳۰
کتاب گروگانکشتگی داستانی است پیرامون گروگان‌های سفارت آمریکا در تهران که از سوی دانشجویان پیرو خط امام به اسارت درآمدند.

خبرگزاری میزان - کتاب گروگانکشتگی داستانی است پیرامون گروگان‌های سفارت آمریکا در تهران که از سوی دانشجویان پیرو خط امام به اسارت درآمدند. در پی این اتفاق، نیروی زمینی ایالات متحده در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹ برای آزادسازی آمریکایی‌های گروگان گرفته‌شده با چندین بالگرد و هواپیما وارد حریم هوایی ایران شد که نهایتا با شکست به کشور خودشان بازگشتند.

پس از شکست عملیات نیروهای آمریکایی، گروگان‌های آمریکایی به مکان‌های مختلفی برده شدند تا امکان انجام عملیات‌هایی از این دست در آینده دشوارتر شود. داستان کتاب گروگانکشتگی هم درباره انتقال چند تن از این گروگان‌ها به مشهد و روایت‌هایی از آنها است.

مستند تاریخی

این مستند تاریخی در قالب یک داستان تخیلی جای داده شده است تا مخاطب در ابتدا به داستان علاقمند و سپس به واسطه آن از وقایع تاریخی و مستند آگاه شود.

کتاب گروگانکشتگی در 48 بخش و در مرکز آفرینش‌های ادبی کارگاه قصه و رمان حوزه هنری تولید شده است.

در بخشی از کتاب آمده است:

مهران با شتاب خود را به حیاط رساند و هراسان جواد را صدا زد. جواد، که از همان روز صبح فرازی کلتش را گرفته بود و ژ3 به او تحویل داده بود، با اسلحه سنگین، پله‌های حیاط را تا ایوان بالا آمد و پرسید: «چی شده؟»
-یه نفر تو اتاقه.
- کدوم اتاق؟
-اتاق کناری گروگانا. همون که قفله.
 جواد دست و پایش را گم کرده بود. با خودش فکر می‌کرد آخر یک نفر از کجا می‌تواند وارد خانه شود؟ در حالی که همه راه‌ها توسط او و بقیه بسته بود! به مهران گفت: « تو برو کمک امیر. من می‌رم فرازی رو خبر کنم.» مهران نگران گفت: «ببین! زود بیا. اسلحه نداریما.»...

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *