صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صلح و سازش در ۵۰۰ پرونده قتل عمد با همت اعضای شورا‌های حل اختلاف

۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۰:۳۱
کد خبر: ۴۳۲۹۴۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام والمسلمین احمدی میانجی در برنامه سپهر عدالت گفت: با همکاری اعضای شورای حل اختلاف حدود ۵۰۰ پرونده قتل عمد با صلح و سازش مختومه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی در برنامه سپهر عدالت گفت: با همکاری اعضای شورای حل اختلاف حدود ۵۰۰ پرونده قتل عمد با صلح و سازش مختومه شده است.

معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس شورا‌های حل اختلاف کشور با بیان اینکه پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف بر دو قسمت هستند، گفت: برخی از پرونده‌ها مانند تامین دلیل، انحصار وراثت، تحریر ترکه و مهروموم ترکه قابل صلح و سازش نیستند.

وی افزود: حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار پرونده قابل صلح و سازش هستند که از این تعداد ۷۰۰ هزار پرونده به صلح و سازش مختومه شده است که ۳۱ درصد پرونده‌ها را شامل می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین احمدی میانجی در ادامه بیان کرد: از سه میلیون  و ۵۰۰ هزار پرونده، ۱۸۰ هزار پرونده مورد اعتراض قرارگرفته است و این بدان معنا است که از ورود سه میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده مراجعه کنندگان به دادگستری جلوگیری شده است.

رئیس شورا‌های حل اختلاف کشور از صلح و سازش در ۵۰۰  پرونده قتل عمد خبرداد و گفت:: صلح و سازش در پرونده‌های قتل بخصوص عمد که درآن‌ها کینه و بعض است بسیار سخت و مشکل است. شورای حل اختلاف برای رسیدگی کردن به پرونده‌ها معیاری دارد. رسیدگی به مسائل مالی زیر ۲۰ میلیون تومان است و در زمینه صلح و سازش حد واندازه ندارد.

وی اضافه کرد: اعضای شورا‌های حل اختلاف پرونده‌های کلان حقوقی  را مورد صلح و سازش قرار داده است در تهران پرونده ۱۵ میلیارد تومانی به  صلح و سازش برگزار شده است.

معاون رئیس قوه قضاییه همچنین گفت: رای دادن از جهاتی آسان است، اما ایجاد صلح و سازش در بین مردم زمان بر است،   اعضای شورا‌های حل اختلاف برای ایجاد صلح و سازش بعضی اوقات شب‌ها خارج از وقت اداری به منازل رفته و جلسات متعددی را برگزار می‌کنند  تا بتوانند یک پرونده قتل را به صلح و سازش برسانند و گاهی ماه‌ها به طول می‌کشد.

این مقام قضایی در ادامه بیان کرد: انتظار داریم در سال ۹۷ دولت محترم آنچه قانونا مصوب شده است که مبلغ  زیادی نیست را به شورا‌های حل اختلاف بدهد که بتوانیم دستمزد نیرو‌هایی که در شورا‌های حل اختلاف فعالیت می‌کنند را پرداخت کنیم.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *