صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حدود ٩١٨ مدرسه در استان تهران به صورت دو شیفت فعالیت دارند

۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۴:۳۶
کد خبر: ۴۳۲۷۵۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران و اختتامیه جشنواره‌های خیرین مدرسه ساز سراسر کشور گفت: در استان تهران حدود ٩١٨ مدرسه به صورت دو شیفت فعالیت دارند که ٧٥٠ مدرسه از این تعداد در شهرستان‌های استان و ١٠٨ مدرسه در استان تهران توزیع شده اند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، معاون وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران و اختتامیه جشنواره‌های خیرین مدرسه ساز سراسر کشور گفت: در استان تهران حدود ٩١٨ مدرسه به صورت دو شیفت فعالیت دارند که ٧٥٠ مدرسه از این تعداد در شهرستان‌های استان و ١٠٨ مدرسه در استان تهران توزیع شده اند. رخشانی مهر افزود: متوسط سرانه استاندارد فضای آموزشی برای مدارس ٨/٣٩ متر مربع است در حالی که سرانه موجود کشور بالغ بر ٥/١٨ متر مربع است که در استان تهران این سرانه بالغ بر ٤/٢٦ متر مربع است.

وی بیان داشت: برهمین مبنا کسری فضای آموزشی استان تهران بالغ بر ٩٢/٢ متر مربع است.

رخشانی مهر گفت: کلاس‌هایی که در استان تهران نیازمند تخریب و بازسازی هستند حدود ٨ هزار و ٥٢٤ مدرسه است و استان تهران در جایگاه اول تخریب مدارس کشور قرار دارد.

وی یادآور شد: حدود ١١ استان کشور زیر خط میانگین هستند و حدود ١٤ هزار کلاس درس در استان نیاز به مقاوم سازی دارند.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور اضافه کرد: اعتبار مورد نیاز برای تخریب و نوسازی مدارس استان تهران بالغ بر ٢ هزار و ٣٠٠ میلیارد تومان است و برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام به ١٤٩ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

وی با اشاره به اهمیت و نقش خیرین در بخش آموزش و پرورش کشور گفت: به گفته مقام معظم رهبری “تلاش در راه مدرسه سازی، خود جهادی مقدس است”.

وی افزود: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به خوبی نقش خود را با غمر ٢٠ ساله در راستای مدرسه سازی انجام داده است و به عنوان الگو در سایر دستگاه‌های اجرایی در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رخشانی مهر اذعان داشت: مهمترین ویژگی جامعه خیرین، رویکرد مردمی بودن و استفاده از همگی افراد جامعه در ترکیب این جامعه است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *