صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چایچی: شادنیا شناختی از دوچرخه‌سواری نداشت که اظهار نظر کند/ اعزام بانوان بزرگسال به قهرمانی آسیا اشتباه بود

۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۵:۰۰
کد خبر: ۴۳۲۴۹۰۹
دسته بندی‌: ورزشی ، سایر حوزه ها
کارشناس دوچرخه‌سواری گفت: ترکیب تیم‌ها و رکابزنان اعزامی به قهرمانی آسیا در زمان شادنیا مشخص شده بود و اگر عطاالهی در آن زمان بود رکابزنان دیگری اعزام می‌شدند.

مصطفی چایچی در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد تیم ملی دوچرخه‌سواری ایران در رقابت‌های پیست قهرمانی آسیا، اظهار داشت: اگر عملکرد تیم ملی سرعت را نسبت به یک دهه پیش بسنجیم قطعاً نتایج فعلی به هیچ عنوان از نظر تعداد و کیفیت مدال قابل قیاس با 10 سال پیش نیست، اما اگر 4-5 سال اخیر و رقابت‌های قهرمانی آسیا در سال 2019 که هیچ مدالی کسب نکردیم را ملاک سنجش قرار دهیم باید اذعان کنم که نتایج این دوره با کسب 3 مدال نشان از روند رو به رشد دوچرخه‌سواری ایران دارد. البته نباید از این نکته غافل شویم که از 14 رکابزن اعزامی به قهرمانی آسیا فقط 2 نفر مدال گرفتند.

وی افزود: هرچند در این دوره مسابقات پاراسایکلینگ هم برگزار شد، اما این بخش شرایط خاص خودش را دارد و کشورهای محدودی در بخش پارادوچرخه‌سواری حضور دارند؛ پس اگر 3 مدال پارادوچرخه‌سواری را کنار بگذاریم، فقط 3 مدال کسب شد که نتیجه خیلی خوبی برای 14 رکابزن نیست. گنج‌خانلو 2 مدال در ماده اسکرچ و اومینیوم گرفت که به نظرم مدالش در اومینیوم بزرگسالان به دلیل المپیکی بودن این ماده ارزشمند بود، اما نباید یادمان برود که گنج‌خانلو قبلاً هم در اسکرچ مدال گرفته بود و فکر کنم در اومینیوم جوانان هم مدال آسیایی داشته است.

این کارشناس دوچرخه‌سواری یادآور شد: مدالی که لیلا حیدری در بخش جوانان گرفت نشان می‌دهد که باید در اعزام تیم بانوان به قهرمانی آسیا توجه بیشتری به تیم جوانان می‌شد. اگر دنبال ارزیابی نتایج تیم ملی هستیم باید ببینیم این نتایج کسب شده در رقابت با چه رکابزنانی و با چه رکوردهایی بوده است. شاید ما در یک ماده مدال نگیریم، اما رکورد یک رکابزن جوان نشان می‌دهد که می‌توان در آینده به وی اعتماد کرد.

چایچی با تاکید بر وضعیت ویژه فدراسیون دوچرخه‌سواری از زمان اداره به صورت سرپرستی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فدراسیون با وجود اداره به صورت سرپرستی تمام توان خود برای برگزاری مناسب اردوها و اعزام به قهرمانی آسیا را به کار گرفت، اما واقعاً فدراسیون در شرایط ویژه‌ای به سر می‌برد. متأسفانه فدراسیون دوچرخه‌سواری ماه‌هاست به صورت سرپرستی اداره می‌شود. از سوی دیگر در بخش نیمه استقامت مربی کاربلد مانند ابوحیدری که در بخش سرعت فعالیت می‌کند، نداریم و باید به فکر راه چاره بود. خوشبختانه در مدت اخیر انتصاباتی صورت گرفت که باید به فال نیک رفت. برای نمونه انتخاب محمود وفایی به عنوان مدیر تیم‌های ملی یا عطاالهی به عنوان سرپرست دبیری تصمیماتی کارشناسی از سوی هاشم‌کندی بودند که امیدواریم تأثیرات این تغییرات مثبت را در ماه‌های آتی ببینیم.

وی با انتقاد از نحوه اعزام تیم بانوان به قهرمانی آسیا، گفت: تیم بزرگسالان بانوان اصلاً عملکرد خوبی در قهرمانی آسیا نداشت و به نظرم با اینکه مربیان از قبل می‌دانستند که با رکوردهای فعلی امکان کسب مدال ندارند، تیم بزرگسالان را با ترکیبی کامل اعزام کردند. با عملکردی که تیم بانوان جوان داشتند بهتر بود رکابزنان جوانی که در مسابقات اخیر در لیگ نتایج درخشانی داشتند به جای بزرگسالان اعزام می‌‌شدند. ساناز ایرانمنش در آخرین مرحله لیگ 5 مدال طلا گرفته بود، یا آریانا ولی‌نژاد و ستایش وجدی رکابزنان جوانی بودند که اگر به جای برخی نفرات بزرگسال راهی قهرمانی آسیا می‌شدند، می‌توانستند هم کسب تجربه کنند و هم نتایج بهتری بگیرند.

پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران تاکید کرد: تا آن جا که اطلاع دارم قرار است نایب رئیس بانوان و مربی تیم ملی در جلسه کمیته فنی راجع به نتایج ضعیف بخش بانوان در رده بزرگسالان پاسخگو باشند. در بخش مردان تیم سرعت جوانان هم راهی قهرمانی آسیا شد که فرصت خوبی برای پشتوانه‌سازی بود و حتی رحیم‌آبادی هرچند چهارم آسیا شد، ولی توانست تایم رده سنی بزرگسالان را بزند، اما متاسفانه در بخش بانوان برعکس عمل شد و نفراتی که شانس مدال نداشتند بدون هیچ هدفی اعزام شدند.

او در مورد انتخاب حمید عطاالهی به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخه‌سواری و جانشین فرهنگ شادنیا، اظهار کرد: عطاالهی یکی از پرسابقه‌ترین افراد در جامعه دوچرخه‌سواری از حیث آشنایی به امور اداری و چم و خم فدراسیون است و به دانش روز داوری و قوانین جدید اتحادیه جهانی مسلط است. وی جزو 4 نفری در ایران است که دوره‌های عالی داوری را گرفته و فردی جدی و منظم است. شادنیا هم سابقه‌ای در رشته دوچرخه‌سواری نداشت که بخواهد اظهار نظری داشته باشد. دبیر فدراسیون بازوی اجرایی رئیس یک فدراسیون است و واقعا نمی‌شود که دبیر یک فدراسیون سابقه‌ای در آن رشته نداشته باشد.

چایچی تاکید کرد: قطعا یکی از نقاط قوت هر فدراسیون ورزشی داشتن کمیته فنی قدرتمند و دانا است تا بتواند با تحلیل‌های فنی و انتخاب‌های درست آن رشته را به مسیر موفقیت هدایت کند. ترکیب تیم‌ها و رکابزنان اعزامی به قهرمانی آسیا هم در زمان شادنیا مشخص شده بود و شاید اگر عطاالهی در آن زمان بود رکابزنان دیگری به قهرمانی آسیا اعزام می‌شدند. در حال حاضر یک و نیم ماه تا بازی‌های کشورهای اسلامی زمان داریم و باید با ارزیابی نتایج و رکوردها در قهرمانی آسیا تیمی کیفی راهی قونیه شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *