صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رکود گردشگری در "هرات"

۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۳۲۴۷۰
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
رئیس گردشگری هرات گفت: صنعت گردشگری در این ولایت به دلیل ناامنی رو به افول رفته و بازارهای که وابسته به این صنعت بوده نیز دچار رکود شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، سلطانی رئیس گردشگری هرات با اشاره به گردشگری در هرات و جذب گردشگران خارجی برای بازدید از مکان‌های تاریخی در این ولایت گفت: صنعت گردشگری در هرات از اهمیت خاصی در افغانستان به دلیل داشتن بناهای تاریخی برخوردار بوده است.

وی بیان داشت: هرات همه ساله شاهد سیل گردشگران خارجی و داخلی از ولایت‌های دیگر افغانستان بود که برای دیدن پایتخت فرهنگی و بازدید از تاریخ به جامانده از گذشتگان به این ولایت سفر می‌کردند.

سلطانی افزود: صنعت گردشگری در این ولایت از رونق خاصی برخوردار بوده و به همین دلیل توانسته تا لقب پایتخت فرهنگی را در افغانستان به خود اختصاص دهد.

رئیس گردشگری هرات گفت: اما در حال حاضر به دلیل ناامنی این صنعت با چالش های زیادی رو به رو شده و گردشگران کمتری از این ولایت بازدید می‌کنند.

سلطانی همچنان خاطر نشان کرد: هرات توانایی لازم برای جذب توریست خارجی دارد اما ناامنی این پتانسیل را از هرات گرفته است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر کارو بار عتیقه فروشی‌های هرات که بیشتر مشتریان آنها را گردشگران خارجی تشکیل می‌داد نیز کساد شده و این خود بیانگر آن است که ، ناامنی ها ضربه بزرگی را به بازار سنتی هرات وارد کرده است.

از سوی دیگر عتیقه فروشی‌ها در هرات نیز می‌گویند: از میان 50 مغازه عتیقه فروشی تعداد انگشت شماری باقی مانده که با نبود گردشگر آنها هم به مرور زمان مسدود خواهند شد.

«ولی شاه بهره» کارشناس امور فرهنگی در هرات نیز تاکید کرد: دولت وحدت ملی از صنعت گردشگری در این ولایت حمایت نکرده است.

وی گفت: اگر دولت افغانستان برای جلوگیری از رکود فرهنگ در این ولایت اقدامی نکند به زودی شاهد ازبین رفتن غنایم فرهنگی و تاریخی در این ولایت خواهیم بود.

گردشگری و یا توریسم در جهان یکی از پر در آمدترین صنعت ها به شمار می‌رود ؛ اما بر اثر جنگ های سه دهه گذشته تاکنون در افغانستان و وجود ناامنی این صنعت را با مشکل مواجه کرده است.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *