صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه «پارافیت میوه‌ای»؛ دسری خوشمزه و مقوی

۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸:۰۷
کد خبر: ۴۳۲۴۲۳۳
«پارافیت» دسر فرانسوی ساده و خوشمزه ای است که به شکل‌های مختلف و با استفاده از موادغذایی و میوه‌های متنوع میتوان در منزل تهیه کرد.

خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: پارافیت گزینه بسیار مناسبی است که مواد اولیه آن در دسترس و ساده است. برای تهیه پارافیت بسته به سلیقه از انواع مواد مختلف میتوان استفاده کرد مثل خامه، پنیر خامه ای، بستنی، انواع میوه ها، انواع مغز ها،  ژله، بیسکوییت و… در این مطلب به آموزش پارافیت میوه ای می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه پارفیت

پنیر خامه ای۲۰۰ گرم

خامه شیرین شده ۱ لیوان

پودر قند یا شکر دانه ریز۲ قاشق غذاخوری

موز۲ عدد

توت فرنگی۱۰ عدد

جو پرک۳ پیمانه

عسل نصف پیمانه

روغن گیاهی۱/۳ پیمانه

وانیلنوک قاشق چایخوری

دارچین۱ قاشق چایخوری

مراحل آماده کردن پارفیت در ۲۰ دقیقه:

۱- جو پرک رو داخل ظرف بریزین و با عسل،  روغن،  وانیل و دارچین کاملا مخلوط کنید تا جو پرک به صورت یکنواخت به مواد آغشته بشه.

۲- جو پرک های آغشته شده به مواد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و در فر صد و پنجاه درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدین. (هر ده دقیقه یکبار از فر خارج کنید و زیر و رو کنید و دوباره به فر برگردونید) مدت زمان پخت ممکنه سی دقیقه طول بکشه ولی خودتون باید چک کنید و توجه کنید که هر چه داخل فر بمونه تیره تر و کرانچی تر میشه اما اگه زیاد داخل فر بمونه و تیره بشه، ته مزه تلخی پیدا میکنه. وقتی به اندازه مناسب تست شد از فر خارج کنید و اجازه بدین خنک بشه.

۳- برای آماده سازی مواد خامه ای مون،  خامه شیرین شده رو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم بشه و بعد با همزن شروع به زدن بکنید. از دور کند شروع کنید و کم کم دور همزن رو تند کنید تا یکدست بشه و شروع به فرم گرفتن بکنه. نیازی نیست کاملا فرم بگیره و سفت بشه مثل وقتی که میخوایم برای کاور کیک استفاده کنیم کمی که خودش رو بگیره کافیه.

۳- پنیر ماسکارپونه رو به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط و یکدست بشه. شیرینی مواد رو بچشید و اگه دوست داشتید شیرین تر باشه، دو قاشق پودر قند یا شکر دانه ریز اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید. (اگه از پودر قند استفاده میکنید حتما قبل از اضافه کردن به مواد پودر قند رو الک کنید).

۴- مواد خامه ای رو داخل قیف بریزین. داخل لیوان یا ظرف های سرو رو به صورت لایه ای اول با جو پرک تست شده پر کنید. روی جوی پرک میوه های خرد شده دلخواه بریزید من از توت فرنگی و موز استفاده کردم.

۵- روی میوه ها رو با مخلوط خامه ای پر کنید تا کاملا میوه ها رو پوشش بده و دوباره روی خامه میوه خرد شده قرار بدین.   روی اون جو پرک تست شده بریزین.

۶-  در نهایت لایه آخر رو با مواد خامه ای پر کنید و روی مواد رو پوشش بدین. در صورت دلخواه روی دسر رو با انواع میوه ها مثل فیسالیس و توت فرنگی یا شکلات چیپسی و یا انواع آجیل ها تزیین کنید. نکاتی که در درست کردن پارفیت بهتر است رعایت کنید.

طرز تهیه پارفیت با ژله:

داخل پارافیت از ژله هم میتونین استفاده کنین:

یک بسته ژله با طعم دلخواه رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت بن ماری قرار بدین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.

 بعد کف ظرف ها رو کمی با ژله پر کنید و داخل یخچال قرار بدین تا ببنده.

 بعد مابقی لایه ها رو روی ژله بریزین و یا اینکه ژله رو داخل ظرف مستطیلی شکلی بریزین و در یخچال قرار بدین و اجازه بدین ببنده و بعد با چاقو ژله رو به شکل مربعی خرد کنین و مابین لایه ها از ژله استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه پارفیت:

 از انواع میوه ها میتونین داخل دسر استفاده کنین مثل کیوی، انار، آناناس، هلو، آلوئه ورا و… با توجه به فصل میتونین دسر میوه ای مخصوص اون فصل رو آماده کنید.

اگه طعم خامه یا پنیر ماسکارپونه رو دوست نداشتین به عنوان جایگزین میتونید از بستنی استفاده کنید و یا اینکه اگه دوست داشتید دسرتون سالم تر و کم کالری تر باشه، از ماست میوه ای استفاده کنین! برای شیرین تر کردن ماست میوه ای میتونین اون رو با عسل و کمی وانیل ترکیب کنید تا شیرین تر و خوش عطر تر بشه.

بین لایه های دسر میتونید از انواع مغزیجات مثل گردو، پسته، فندق،  بادام زمینی استفاده کنید.

درصورت دلخواه از انواع میوه های خشک هم میتونین داخل پارافیت استفاده کنید؛ مخصوصا انواع بری های خشک شده طعم خوبی به این دسر میدن.

از جو پرک خوشمزه و خوش عطر و کرانچی مابین لایه های پارافیت استفاده میکنیم؛ طعم و عطر خوبی به دسر میده و با تردی که داره زیر دندون میاد و حالت خوش آیندی رو ایجاد میکنه. همونطور که گفتیم پارافیت دسری هست که از انواع متنوعی از مواد میتونید داخلش استفاده کنید پس اگه دوست نداشتین از جوپرک استفاده کنین، میتونین به جاش از بیسکوئیت خرد شده یا پودر شده و یا تکه های کیک و یا خرده شیرینی استفاده کنید.

پارافیت میان وعده سالمی برای همه گروه های سنی محسوب میشه اگه پارافیت رو داخل ظرف های مربا آماده کنید و در اون رو ببندید برای افراد شاغل گزینه بسیار خوبیه که بتونن این میان وعده خوشمزه رو  با خودشون سر کار ببرن و در ساعات استراحتشون میل کنند.

در کل پارافیت مانند کوکی جو دوسر، میان وعده ای سالم محسوب میشه از ویژه گی های این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چربی، چربی اشباع بسیار کم، و کم سدیم بودن آن اشاره کرد همه از خواص عسل با خبریم، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند مثل اینکه همه چیز برای سلامتی آماده است.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه دسر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *