صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا نوشیدن چای داغ سرطان زاست؟/ نسخه بسیار قوی طب سنتی برای درمان "زخم معده"/ چند نکته کاربردی برای پیشگیری آلرژی چشم

۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵:۱۵
کد خبر: ۴۳۲۲۳۷
اگر می‌خواهید از آلرژی چشم پیشگیری کنید و راه حلی برای درمان زخم معده پیدا کنید حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،اگر می‌خواهید از آلرژی چشم پیشگیری کنید و راه حلی برای درمان زخم معده پیدا کنید حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

چرا نوشیدن چای داغ سرطان زاست؟
 
حدود ۵۰ سال پیش مشخص شد که در برخی از مناطق شمال شرق ایران، شیوع سرطان مری به طور حیرت آوری بالا بوده و چند برابر بیشتر از میانگین جهانی است.در همین رابطه یک پژوهش جامع تحت عنوان کوهورت گلستان از حدود ۲۰ سال پیش آغاز شد و در این پژوهش تعداد ۵۰ هزار نفر از ساکنان شهر‌ها و روستا‌های مناطق گنبد، کلاله و آق‌قلا واقع در استان گلستان مورد بررسی قرار گرفتند.
 

نتایج این تحقیق نشان داد که مهم‌ترین علت شیوع بالای سرطان مری در منطقه ترکمن صحرای استان گلستان، عادت داشتن بسیاری از مردم به نوشیدن چای داغ است، زیرا حرارت بالای چای داغ موجب صدمه به بافت پوششی مری و افزایش قابلیت نفوذ مواد سرطان‌زا به داخل سلول‌های مری می‌شود.
 
چند نکته کاربردی برای پیشگیری آلرژی چشم
 
بهترین و موثرترین راه درمان آلرژی، پیشگیری از آن است. برخی انواع آلرژی فصلی هستند و معمولا در فصل بهار و در واکنش به گرده گل و گیاهان رخ می‌دهد، ولی برخی دیگر از انواع آلرژی در تمام طول سال می‌توانند بروز کنند که در این موارد، عوامل حساسیت‌زا شامل گرد و غبار، عطر و ادکلن، مواد آرایشی، لنز‌های تماسی، بعضی دارو‌ها و مواد غذایی، مو و پشم حیوانات و نیش حشرات است لذا برای پیشگیری از بروز آلرژی ابتدا باید عامل ایجاد حساسیت در فرد شناسایی شده و در ادامه فرد بیمار از مواجهه با آن عامل خودداری کند.
 

بی‌شک، نظافت مرتب محل زندگی برای به حداقل رساندن گرد و غبار، عدم نگهداری از حیوانات خانگی، خنک نگه‌داشتن و حفظ رطوبت کافی در منزل و استفاده از دستگاه‌های تصفیه هوا در کنترل و کاهش علائم آلرژی موثر است.
 
امید به درمان پارکینسون با داروی فشار خون
 
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا در تست‌های آزمایشگاهی به نتایج امیدوار کننده‌ای دست پیدا کردند که حاکی از تاثیر مثبت داروی "ایسرادیپین" در درمان بیماری پارکینسون است.
 

ایسرادیپین نوعی مهار کننده کانال کلسیم است که مصرف آن در درمان فشار خون بالا توصیه می‌شود.مطالعاتی که پیش از این انجام شده نشان داده افرادی که از این دارو مصرف کنند کمتر احتمال دارد به بیماری پارکینسون مبتلا شوند و به همین دلیل محققان بر آن شدند تا این موضوع را با دقت بیشتری بررسی کنند.
 
عوارض کفش‌های پاشنه بلند چیست؟
 
دبیر علمی هجدهمین سمینار فیزیوتراپی تخصصی ستوان فقرات به عوارض و آسیب‌های ناشی از کفش‌های نامناسب به خصوص پاشنه بلند اشاره کرد و گفت: بی حوصلگی، زودرنجی و پرخاشگری می‌تواند از عوارض پوشیدن کفش‌های نامناسب به خصوص پاشنه بلند باشد.
 

دکتر نورالدین کریمی افزود:علت اصلی مشکلات اسکلتی عضلانی، دیسک کمر، سیاتیک و آرتروز، گردن درد و شانه درد هم می‌تواند براثر استفاده از این نوع کفش‌ها باشد.
وی، گوژ پشتی، قوس زیاد کمر، گردن قویی، آرتروز زانو و سردرد را از دیگر عوارض کفش‌های پاشنه بلند اشاره و توصیه کرد که از پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند بشدت خودداری کنند تا دچار عوارض و آسیب آن نشوند.
 
نسخه بسیار قوی طب سنتی برای درمان "زخم معده"
 
برای درمان زخم معده در طب نوین، معمولاً از دارو‌های مختلف شیمیایی استفاده می‌شود که گاهی عوارض این دارو‌های شیمیایی برای بیمار از اصل عارضه زخم معده نیز شدیدتر است!


اما در طب سنتی و طب ایرانی ــ اسلامی درمان‌های ساده متعددی برای زخم معده وجود دارد از جمله این درمان بسیار ساده: «اگر بعد از صرف غذا، ۳ قاشق روغن بادام شیرین اصل میل کنید و تا یک ساعت چیزی نخورید، سخت‌ترین زخم معده هم درمان خواهد شد!».
 
خود مراقبتی از ستون‌های سلامت است
 
عبدالرحمن رستمیان معاون اجتماعی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:خود مراقبتی از ستون‌های ساختمان سلامت است این در حالی است که در جامعه به این امر اهمیتی داده نمی‌شود. وی افزود: ریشه و منشاء بسیاری از بیماری‌ها، نداشتن سبک زندگی سالم و عدم مراقبت از خود است در حالی که خودمراقبتی کم هزینه‌ترین و پرسودترین اقدام برای ارتقاء سلامت است.
 

رستمیان با گفتن اینکه با اینکه قرن حاضر، قرن بیماری‌های ناشی از سبک زندگی ناسالم یا عدم رعایت اصول زندگی سالم است، ادامه داد: بیماری‌های غیرواگیر از شیوع بالایی برخوردار و مهمترین علت بروز این بیماری‌های نداشتن سبک زندگی سالم است.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *