رئیس کل دادگستری هرمزگان در بین نمازگزاران مسجد اهل سنت دهستان گچین حضور پیدا کرد
خبرگزاری میزان-مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان و هیئت همراه، همچنین تا ساعتی پس از پایان نماز در بین نمازگزاران مسجد جامع گچین سفلی و اهالی این دهستان حاضر شدند و ضمن برپایی میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم، به مطالبات و مشکلات آنها رسیدگی کردند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در جریان این دیدار طی سخنانی، با اشاره به دستور ریاست قوه قضاییه مبنی بر لزوم حضور مسئولان قضایی در مساجد و دیدار بدون واسطه با متن مردم به اشکال مختلف، هدف از این دیدار را علاوه بر اقامه فریضه نماز وحدت بخش جماعت، بررسی مشکلات و دغدغههای مردم از نزدیک عنوان و خاطر نشان کرد: بدون تردید، حضور در جمع مردم و آن هم در بهترین محل یعنی مسجد، ثمرات زیادی دارد و به همین دلیل، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی استان هرمزگان است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وقوع برخی حوادث رانندگی ناگوار در محور مواصلاتی بندرعباس-گچین اظهار داشت: با صدور دستور قضایی به دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان مأموریت داده شده که به منظور سیاست گذاری مناسب در حوزه ترافیک تمهیدات لازم را اتخاذ نماید که بر این اساس دادستان بندرعباس به همراه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ضمن حضور در محل به بررسی نواقص و مشکلات و تصمیم گیری به منظور رفع آن پرداخته اند.
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان در ادامه با تأکید بر لزوم نقش آفرینی هرچه بیشتر صنایع غرب بندرعباس به منظور محروم زدایی و عمران و آبادانی منطقه گچین، با تشکر از همکاری سازنده و پیگیری های مستمر استاندار هرمزگان در این خصوص بیان داشت: امروزه بحث مسئولیت اجتماعی شرکت های بزرگ به عنوان یک قاعده پذیرفته شده است و مسئولیت اجتماعی شرکت ها (CSR) مجموعه وظایف و تعهداتی است که بر اساس قانون باید در جهت حفظ، مراقبت و کمک به جامعه ای که در آن فعالیت می کنند، انجام دهند.
قهرمانی با اشاره به اینکه دادگستری هرمزگان با استناد به بند ۲ اصل ۱۵۶ قانون اساسی و مواد ۲۲، ۲۹۰ و ۲۹۳ قانون آیین دادرسی کیفری به منظور نظارت و احیای مسئولیت اجتماعی شرکت های بزرگ پیشگام می باشد، یادآور شد: دستگاه قضایی استان هر ساله از طریق مکاتبات گسترده و مستمر با شرکتها و بنگاههای اقتصادی و نظارت و پیگیری نسبت به مطالبهگری برای ایفای نقش آنها در جهت عمل به مسئولیت های اجتماعیشان اقدام می ;kn که در این خصوص می توان به اقدامات بسیار خوبی که در حوزه مقابله با کرونا، فقر زدایی، آموزش و اشتغالزایی صورت گرفته، اشاره کرد.
وی در ادامه، اتخاذ تمهیدات لازم جهت تأمین بودجه برای رفع نیازهای بهداشتی، درمانی، آموزشی، فرهنگی و رفع معضلات زیست محیطی، مبارزه با اعتیاد، فقر و بیکاری، کمک به خانواده زندانیان نیازمند، کمک به کودکان کار و کارگران فصلی و سایر مسائل مرتبط با این حوزه از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی را از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان هرمزگان در این خصوص برشمرد.
مجتبی قهرمانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه قاچاق سوخت معیشت نیست، تأکید کرد معیشت باید با کرامت و تأمین اجتماعی همراه باشد.
وی اضافه کرد: در ماههای اخیر بروز حوادث دلخراش جادهای در محورهای مواصلاتی استان که متأسفانه به جان باختن و مصدومیت تعدادی از هموطنان منجر شد، اعتراضات و نگرانیهایی را برای مردم ایجاد کرد و همین موضوع سبب شد مقابله با پدیده شوم قاچاق سوخت به عنوان ضرورتی اجتنابناپذیر و مطالبهای عمومی از دستگاههای متولی مطرح تایید شود.
قهرمانی در ادامه با اشاره به اینکه دادگستری استان هرمزگان در راستای وظایف ذاتی خود برای حفاظت از امنیت عمومی و صیانت از منابع ملی اجازه هیچ گونه فعالیت سودجویانه توسط قاچاقچیان سوخت را نخواهند داد، بر لزوم همکاری بیش از پیش علما، بزرگان و معتمدان و خانواده ها در جهت فرهنگ سازی و تبیین آسیب های اجتماعی ناشی از معضل قاچاق سوخت تأکید کرد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: مطالبات مطرح شده و تصمیمات اتخاذ شده در جریان این دیدار مردمی را به منظور تسریع در روند رسیدگی به آنها و احقاق حقوق مراجعان با دیگر مسئولان عالی استان مطرح خواهیم کرد تا درنتیجه هم افزایی و هماهنگی میان دستگاه های متولی، روند رسیدگی به امور تسریع شود.
همچنین در جریان برگزاری این دیدار مردمی، شیخ یوسف جمالی امام جمعه اهل سنت بندرعباس، حضور میدانی و بازدید رئیس کل دادگستری استان هرمزگان به همراه هیئتی از مسئولان قضایی و اجرایی از مناطق مختلف و روستاهای اطراف را موضوعی قابل تحسین و در نوع خود کم نظیر عنوان کرد و از رویکرد جدید دستگاه قضایی استان در رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم تشکر و قدردانی نمود.
وی در ادامه، استاندارد سازی محور مواصلاتی گچین به بندرعباس به عنوان یک طرح ملی و کوریدور بین المللی، ساماندهی به وضعیت بازارچه این دهستان و ارتقاء آن به عنوان بازارچه مرزی و همکاری صنایع مستقر در مجاورت این منطقه به منظور رفع مشکلات و محرومیت زدایی را از مهمترین مطالبات مردم منطقه گچین از مسئولان برشمرد.
انتهای پیام /