صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفندهایی برای تهیه دسر زعفرانی

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۷:۲۷
کد خبر: ۴۳۲۱۴۵۲
دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد. مواد این دسر ساده همیشه در دسترس است و به راحتی می‌توان آن را آماده کرد.

خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی‌های دوستانه است. همچنین می‌توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.

مواد لازم تهیه دسر زعفرانی:

شیر: ٣ لیوان

شکر: یک لیوان

زعفران دم کرده: ٣ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ٢ قاشق غذاخوری

خامه: ۱۵۰ گرم

آب سرد: نصف پیمانه

گلاب و وانیل به میزان لازم

طرز تهیه دسر زعفرانی :

طرز تهیه دسر زعفرانی آسان است و زمان زیادی لازم ندارد.

شیر و خامه را از یخچال بیرون بگذارید تا با محیط هم دما شوند.

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب سرد بریزید تا آب را جذب کند. وقتی آب جذب پودر ژلاتین شد، آن را روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) شفاف شود. به هیچ وجه آب و ژلاتین را روی حرارت مستقیم مخلوط نکنید، چون باعث می‌شود ژلاتین گلوله شود و شکل دسر را از بین می‌برد.

شیر، شکر و آب زعفران را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت مستقیم بگذارید تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد و شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کرده و قابلمه را از روی شعله بردارید.

سپس ژلاتین حل شده در آب را به مواد داخل قابلمه افزوده، خوب هم بزنید و کمی صبر کنید تا خنک شوند.

خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. وقتی مخلوط کاملاً خنک شد، خامه را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط کنید تا منسجم و یکنواخت شوند.

سپس مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته، در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده شود.

وقتی دسر زعفرانی خودش را گرفت، آن را از قالب بیرون آورده و سرو کنید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *