صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

250 محصول مهم راهبردی در سبد پدافند سایبری کشور

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷:۲۳
کد خبر: ۴۳۲۰۶۸۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: سبد راهبردی محصولات پدافند سایبری کشور امروز قریب به 250 محصول مهم را در خود جای داده است که بخش عمده‌ای از نیازهای امنیتی و دفاعی کشور را پوشش می‌دهد.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایداری ملی، سردار غلامرضا جلالی در پنجمین جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) که امروز در این سازمان برگزار شد با اشاره به اینکه راهبرد تهاجمی دشمن ترکیبی و پیچیده است، گفت: الگوی دفاع جامع نیز باید مبتنی بر رصد علمی و اتاق های فکر دانشگاهی حرکت کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه تهدیدات نوین در ذات فناوری ها وجود دارد، گفت: برای مهار تهدیدات نیز نیاز داریم الگوی پدافند غیرعامل در ذات پروژه های توسعه ای کشور نهادینه سازی شود.

جلالی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل بایددر نظام قانون گذاری و مقررات گذاری دیده شود، افزود: بومی سازی دانش پدافند غیرعامل امروز یک جهاد علمی و تخصصی است.

وی با بیان اینکه برای دفاع جامع و ارتقای بازدارندگی باید صاحب دانش و فناوری باشیم و آسیب پذیری و تهدیدات را در لایه علمی و فناوری کنترل کنیم, افزود: در سال حمایت از تولید دانش بنیان ها توانسته ایم با اولویت های راهبردی و دفاعی محصولات بومی تولید کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در این خصوص گفت: با راهبری سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مقابله با حملات دیداس توانسته ایم سامانه کنترل حملات دیداس به صورت بومی تولید کنیم.

وی ادامه داد: برای رصد و پایش حملات سایبری در زیرساخت ها نیازمند سامانه های بومی بوده ایم که سامانه بومی توسط شرکت های دانش بنیان ساخته شده است.

جلالی ادامه داد: همچنین با همت جوانان دانشمند کشورمان 7 سامانه اسکادای بومی در کشور ساخته شده است.
سردار جلالی افزود: سبد راهبردی محصولات پدافند سایبری کشور امروز قریب به 250 محصول مهم را در خود جای داده است که بخش عمده ای از نیازهای امنیتی و دفاعی کشور را پوشش می دهد.

کشف و هدایت استعدادها و ایجاد خلاقیت‌ها در جهت رفع نیازهای علمی پدافند غیرعامل، کمک به توسعه و تعمیق مفاهیم تخصصی این حوزه، تسهیل و تسریع در دستیابی به مدیریت دانش پدافند غیرعامل و زمینه‌سازی جهت بهره‌برداری از توان و ظرفیت جامعه علمی در راستای مصون‌سازی زیرساخت‌های کشور از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *