صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثواب زیارت کربلا

۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰:۵۰
کد خبر: ۴۳۱۹۴۱
کارشناس علوم قرآنی گفت: عملی کردن سیره ائمه اطهار(ع) و مورد اعتماد قرار گرفتن در نزد اهل بیت که منجر به اعتقاد به حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از سوی آن بزرگان شد موجب بیان  روایتی ارزشمند در باب زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) گردید که نشان از شخصیت والای حضرت بعد از معصومین(ع) دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی یزدان‌دوست کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) سال‌های سال محضر حضرت هادی(ع) را درک کرده و سیره عملی ائمه اطهار(ع) را دیده و پیاده کرده است.  

وی در همین راستا افزود: شخصیت حضرت عبدالعظیم(ع) دارای عظمت و تکریم زیادی است و درباره او مطالب متعددی بیان شده است. یکی از روایات متعدد درباره این حضرت ثواب زیارت ایشان معادل ثواب زیارت حرم امام حسین(ع) در کربلا است. 

 این کارشناس علوم قرآنی درباره ویژگیهای شخصیتی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اظهار کرد: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) عالمی بسیار عارف و خداترس بود که شیعیان اهل بیت عصمت و طهارت را هدایت می‎کرد و درس‌های خداشناسی و عرفان را آموزش می‌داد بنابراین مردم مومن و متدین منطقه به ویژه شهر ری از همان زمان در عصر زندگی ایشان و پس از مرگ تا امروز همواره به حضرت عبدالعظیم(ع) و حرم ایشان ارادت و محبت داشته و ایشان را گرامی داشته‌اند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین یزدان‌دوست ادامه داد: مردم از برکات و معجزات بارگاه  مقدس حرم عبدالعظیم حسنی(ع) برخوردار هستند و سال‌های سال محل حضور عاشقان و دلباختگان و مایه برکت برای شهر ری و کشور ایران است. توصیه شده که افراد به همراه خانواده به زیارت این حضرت رفته و زندگی و سیره عملی ایشان را خوانده و عملی کنند که تاثیر بسزایی در زندگی جوانان و فرزندان خواهد داشت. 

وی درباره برکات شخصیت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بیان کرد: در روایات آمده است که زیارت امام حسین(ع) در میان امامان دیگر از درجه بالاتری برخوردار است به نحوی که حتی اگر رفتن به زیارت امام حسین(ع) با سختی و خطر همراه باشد باز هم به زیارت بروید. با این وجود آمده است که اگر کسی نتوانست به زیارت حضرت اباعبدالله(ع) برود، حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را زیارت کند که از ثواب زیارت کربلا بهره‌مند می‌شود. 

 




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *