صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه از مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم

۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۹:۱۲
کد خبر: ۴۳۱۵۵۴۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه به استان قم ، نشست صمیمانه‌ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالهی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار شد.

خبرگزاری میزان- همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه به استان قم ، در راستای ایجاد ارتباط پژوهش محور در خصوص اتقان آرا و موضوعات مرتبط با قوه قضاییه، نشست صمیمانه‌ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالهی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه و آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) برگزار شد.

در این نشست که مسئولین پژوهشی و محققین در امر قضاوت، فقه و امور پزشکی، فقه و امور هنر رسانه، فقه اسلامی و امور مکاسب و … حضور داشتند به تبادل نظر پرداخته شد و مقرر شد در جهت صیانت از حقوق مردم و رفع برخی از مشکلات و آسیب های آرا صادره در امور خانواده ها و … با تشکیل کارگروه تخصصی ، راهکارهای اندیشمندانه و کاربردی اتخاذ و اجرایی شود.

آیت الله فاضل لنکرانی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه بیان کرد: برخی از امور در قوه قضاییه مغفول مانده و نیاز است با استفاده از حضور فقه اسلامی، تدابیر و تمهیدات لازم با استناد بر فقه شیعی در دستور کار قرار گیرد.

آیت‌الله فاضل لنکرانی تشکیل کارگروه تخصصی در این زمینه را امری لازم و بدیهی برشمرد.

وی در ادامه تاکید کرد: قوه قضائیه، باید مامن و پناهگاه مردم باشد و بدانند که حق آن ها استیفا، خواهد شد. مردم باید با مسئولان قوه قضائیه دیدار داشته باشند و مشکلات خودشان را به مقامات انتقال داده تا به حق خود برسند.

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه در قضاوت، اسلام باید الگو قرار گیرد، گفت: در امر قضاوت، میل شخصی قاضی باید کنار گذاشته شود و ادله و مستندات محکمه پسند، حاکم باشد.

وی همچنین بر ‌استفاده از ظرفیت حقوقی حوزه های علمیه در زمینه قاضی‌پروری و معرفی نخبگان به دستگاه قضایی تاکید کرد.

آیت الله فاضل لنکرانی گفت: مسائل و مشکلات فقه و قانون باید مورد پژوهش قرار گیرد و نیاز است احکام فقهی در تعامل با قوانین و راهکارهای درست و کاربردی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/


برچسب ها: سازمان حمایت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *