تسهیلاتی برای نوسازی به کارخانجات کاغذ پرداخت نشده است
وی افزود: کاغذهای تولید داخل آن کیفیت به اندازه گلاسهای که سالها میخواهد در کتابخانهها بماند در کشور نداریم اما، درباره کتابهای درسی و رمان کیفیت لازم را داریم و میتوانیم نیازمندیهای داخل را تامین کنیم.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا گفت: با توجه به شرایطی که وجود دارد باید به تولید داخل اکتفا کنیم حتی اگر کیفیت لازم را نداشته باشند باید کمک کنیم تا به این کیفیت برسند.
روغنی گلپایگانی ادامه داد: با توجه به درآمدهای نفتی که وجود داشته همیشه یک مصرف کننده شیک بودیم و سعی میکردیم بهترین کاغذ را برای استفاده در کشور استفاده کنیم اما، در حال حاضر باید کمی سختی را تحمل کنیم و از کالاهای تولید داخل حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه وضعیت تولید مناسب نیست تاکید کرد: به دلیل اینکه در گذشته حمایت لازم را انجام ندادیم و تولید هم مقرون به صرفه نبوده بسیاری از خطوط تولید از مسیر تولید خارج شدند.
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: در بخش کاغذ تحریر ۲۵ تا ۳۰ درصد، کاغذ روزنامه ۳۰ تا ۴۰ درصد و کاغذ بسته بندی مازاد بر نیازمان میتوانیم تولید داشته باشیم.
روغنی گلپایگانی با بیان اینکه سه کارخانه تولید کاغذ در کشور وجود دارد، گفت: کارخانه مازندران توانایی تولید ۹۰ هزار تن کاغذ تحریر یا ۴۰ تا ۵۰ هزار تن کاغذ روزنامه را دارد همچنین کاغذ تبریز که در مازندران فعالیت دارد میتواند حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تن کاغذ تحریر تولید کند و کاغذ پارس هم میتواند ۷۵ هزار تن کاغذ تحریر تولید کند.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ درباره پرداخت تسهیلات به کارخانههای تولید کاغذ گفت: وزارت صنعت مبلغی را برای بازسازی و نوسازی کارخانجات اختصاص داده، اما در حال حاضر پرداختی صورت نگرفته است.
وی درباره رقم تسهیلات افزود: میزان رقم اختصاص یافته مشخص نیست اما، در صورت پرداخت، این تسهیلات با سود ۸ درصد و مدت زمان بازپرداخت ۳ تا ۵ سال پرداخت میشود.