صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایران هرگونه تلاش برای برابر شمردن «مبارزه مردم تحت اشغال برای تعیین سرنوشت» با «تروریسم» را رد می‌کند

۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸:۴۵
کد خبر: ۴۳۱۴۱۶
دسته بندی‌: سیاست
معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل گفت: ایران هرگونه تلاش برای برابر شمردن مبارزه مردم تحت اشغال برای تعیین سرنوشت با تروریسم را رد می‌کند، این برابرسازی با هدف طولانی کردن اشغالگری و سرکوب مردم تحت اشغال صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه سیاسی ، اسحاق آل‌حبیب سفیر و معاون نمایندگی دائم کشورمان نزد سازمان ملل متحد در جلسه مجمع عمومی پیرامون استراتژی جهانی سازمان ملل متحد در مبارزه با تروریسم سخنرانی کرد.

آل حبیب گفت: قطعنامه استراتژی ملل متحد در مبارزه با تروریسم دارای ابعاد مثبتی است که از آن جمله می‌توان به شرایط و علل ایجاد تروریسم و افراط گرایی خشونت‌گرا از قبیل اشغالگری خارجی اشاره کرد. همچنین استراتژی بر لزوم استقرار حاکمیت قانون در سطح بین المللی تاکید می کند و نقض حقوق بین الملل به هنگام مبارزه با تروریسم را موجد خشونت های بیشتر می داند.

وی اضافه کرد: تحقق حقوق مردم تحت اشغال خارجی برای تعیین حق سرنوشت از اصول شناخته شده بین المللی است که در اسناد متعدد بین المللی از قبیل بیانیه و برنامه عمل فرهنگ صلح سازمان ملل متحد مورد اشاره قرار گرفته است و لذا اشاره استراتژی به این برنامه عمل مثبت تلقی می شود.

آل‌حبیب ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هرگونه تلاش برای برابر شمردن مبارزه مردم تحت اشغال برای تعیین سرنوشت با تروریسم را رد می کند. این برابرسازی با هدف طولانی کردن اشغالگری و سرکوب مردم تحت اشغال صورت می‌گیرد.

وی گفت: استراتژی مبارزه با تروریسم ملل متحد از جامعه بین المللی می‌خواهد که با تقویت همکاری بین المللی مبتنی بر شفافیت و همه جانبه گرایی و اتحاد با تروریسم مبارزه کنند. بر این اساس هرگونه اقدام یکجانبه از قبیل تهیه لیست کشورهای به اصطلاح حامی تروریستی غیرقانونی بوده و با مقررات و روح حاکم بر استراتژی مبارزه با تروریسم ملل متحد مغایر خواهد بود.

سفیر و معاون نمایندگی دائم کشورمان در سازمان ملل متحد، عدم اشاره به مسئولیت شرکت های خصوصی در حذف محتوای تروریستی و عدم توجه استراتژی به اصلاح ساختار مرکز مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد را از نکات ضعف آن خواند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *