صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پروژه خط لوله صلح متوقف نشده است/ پیگیری طرح در "دولت جدید پاکستان"

۰۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱:۰۱
کد خبر: ۴۳۱۳۹۹
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
مدیر مؤسسه توسعه پایدار پاکستان گفت: پروژه واردات گاز از ایران موسوم به خط لوله صلح متوقف نشده اما درگیر انتخابات هستیم بنابراین دولت جدید این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل ، عابد سلهری مدیر مؤسسه توسعه پایدار پاکستان و کارشناس مسائل اقتصادی این کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد گفت: حجم تجارت بین پاکستان و ایران رضایت بخش نیست.

وی افزود: ظرفیت‌های زیادی برای افزایش حجم تجارت بین پاکستان و ایران وجود دارد که باید به آن‌ها توجه شود.

سلهری تأکید کرد: بعد از سفر حسن روحانی رئیس جمهور ایران به پاکستان قرار شد حجم تجارت دو کشور تا 5 میلیارد دلار افزایش پیدا کند اما این هدف هنوز تحقق نیافته است.

وی افزود: در برخی موارد سیاست‌های ایران و در برخی موارد سیاست‌های پاکستان سبب شده که حجم تجارت بین دو کشور طبق اهداف پیش‌بینی شده افزایش پیدا نکند.

سلهری اظهار داشت: در حال حاضر پاکستان درگیر انتخابات است اما هر دولتی روی کار بیاید گسترش روابط با ایران را در اولویت قرار می‌دهد.

وی افزود: برقراری روابط خوب با ایران اولویت سیاست خارجی پاکستان است بنابراین پیش بینی می‌شود با روی کار آمدن دولت جدید تلاش برای افزایش حجم تجارت بین دو کشور از سر گرفته خواهد شد.

سلهری تصریح کرد: پروژه واردات گاز از ایران متوقف نشده است و بعد از روی کار آمدن دولت جدید پیگیری خواهد شد.

وی افزود: سفر هیأت‌های تجاری دو کشور به کشور مقابل تأثیر زیادی در شناسایی و برطرف کردن موانع افزایش حجم تجارت پاکستان و ایران دارد که این روند باید ادامه پیدا کند.

سلهری گفت: تعیین شرایط سخت برای صدور ویزای ایران تأثیر مستقیم بر حجم تجارت دو کشور دارد و تهران باید در این زمینه تجدید نظر کند.

وی بیان کرد: پاکستان با مشکلات اقتصادی مواجه است اما بر اساس منافع خود خواهان افزایش حجم تجارت با ایران و برطرف شدن موانع در این زمینه است.

سلهری اظهار داشت: انواع میوه، برنج، مواد خوراکی، صنایع نساجی و پارچه مواردی است که پاکستان می‌تواند در این زمینه‌ها حجم تجارت خود با ایران را افزایش دهد.

وی افزود: پاکستان و ایران باید برای به دست آوردن نتایج مطلوب برای افزایش حجم تجارت از خود انعطاف نشان دهند و با تغییر قوانین سختگیرانه در این راستا گام بردارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *