گیاهان تصفیه کننده خون را بشناسید
مدیر گروه علوم زراعی و باغی واحد علمیکاربردی مرکز تحقیقات و آموزش سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: سیر، قاصدک، زردچوبه، ریحان، گشنیز، گزنه و آلوئه ورا گیاهانی هستند که بهعنوان تصفیه کنندههای خون شناخته شدهاند.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: گیاه قاصدک حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدانها و مواد مغذی ضروری است که دستگاه گوارش را از سموم پاک کرده و به درمان بیماریهای کبد و حذف سموم خون نیز کمک میکند. سادهترین راه برای مصرف این گیاه در قالب جوشاندن برگ آن و نوشیدن آن بهصورت چای است. همچنین میتوان چای قاصدک را جایگزین قهوه کرد و روزی ۳ بار آن را نوشید.
وی افزود: در حالی که برای عطر و طعم دادن به مواد غذایی از زردچوبه استفاده میشود، این ماده غذایی دارای خواص شگفت انگیز دارویی نیز هست. یکی از ویژگیهای اصلی زردچوبه، مبارزه با سرطان، کمک به آسیبهای DNA و دفع التهاب مزمن است. علاوه بر این، زردچوبه از ابتلا به بیماریهای قلبی و لختههای خون نیز جلوگیری میکند.محبی تصریح کرد: گیاه ریحان نیز به کبد و کلیهها کمک میکند تا سموم ساخته شده را از بین ببرند. در واقع مصرف ریحان برطرف کننده مشکلات و عفونتهای گوارشی است. علاوه بر این، به عنوان یک دیورتیک برای از بین بردن هرگونه سم مخفی از خون شناخته میشود.
مدیرگروه علوم زراعی و باغی واحد علمی کاربردی مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی استان زنجان در خصوص گشنیز افزود: اگر در بدن مان جیوه یا فلزات دیگری وجود دارد، حتما باید گشنیز مصرف کنیم. این گیاه نه تنها فلزات را از بدن دفع میکند، بلکه برای پاکسازی خون بسیار مفید است. همچنین گشنیز میتواند مشکلات قلبی و عروقی و اضطراب را از بین ببرد.وی یادآور شد: گیاه گزنه نیز حاوی آهن است و کمخونی را کاهش میدهد. گزنه برای تصفیه سریع خون و حذف توکسینهای آن فوقالعاده است. این گیاه ادرارآور بوده و برای تمیز کردن کلیهها و کبد مؤثر عمل میکند.
محبی در رابطه با گیاه آلوئه ورا نیز خاطرنشان کرد: همه ما تصور میکنیم که از آلوئه ورا صرفا برای نرمی و لطافت پوست کاربرد دارد. اما باید این گیاه مفید برای درمان بسیاری از ناخوشیهای روزمره و پاکسازی بدن از توکسینها یا همان سموم، مفید است؛ در واقع آلوئه ورا باعث پاکسازی کبد و کلیهها میشود و برای این منظور میتوان چای آلوئه ورا را در برنامه غذایی روزانه قرار داد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *