نظارت سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد بر مکانهای تهیه و تولید فرآوردههای گوشتی
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مکانهای غیراستاندارد تهیه و تولید فرآوردههای گوشتی اظهار داشت: به منظور به حداقل رساندن مکانهای غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و کالباس، این مکانها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضایی و گزارشات مردمی شناسایی میشوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمپ آن مکانها انجام میشود.
جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستانها بر آن نظارت میکنند و اگر در مورد کارخانهها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارتها را انجام میدهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضایی با آنها صورت میگیرد.
وی گفت: امیدواریم مکانهای غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشدهاند با بازرسیهای بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه درخصوص درجه بندی کیفیت فرآوردههای گوشتی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآوردههای گوشتی درجه بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت میکند، چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار بازمی گردد.
جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: شرکتهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت میکنند. علاوه بر این، موضوع شرکتهایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنیها برتری دارند نیز، هر ساله در مراسمی، نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا میشود و این اقدام میتواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.
انتهای پیام /