صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت تقویت صندوق‌های پژوهش و فناوری سلامت برای حمایت از دانش بنیان ها

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶:۱۰
کد خبر: ۴۳۰۹۷۶۷
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نشستی با مدیران عامل صندوق‌های پژوهش و فناوری گفت: یکی از اهداف ما در راستای شعار سال تمرکز روی صندوق‌های پژوهش و فناوری حوزه سلامت در جهت حمایت از دانش بنیان‌ها و فناورهای کشور است.

خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یونس پناهی با بیان اینکه صندوق های پژوهش و فناوری باید برنامه مشخص ارائه کنند، افزود: باید بدانیم که هر صندوق چه بخشی از مشکلات حوزه سلامت را رفع می‌کند. اگر نیاز است بر تعداد صندوق ها در یک زمینه خاص اضافه کنیم، سرمایه‌گذاری را افزایش دهیم یا حتی برعکس. باید آگاهانه عمل کنیم که با افزایش حمایت از صندوق ها به کجا می رسیم.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با اشاره به محدودیت منابع مالی گفت: مطلوب است منابع مالی در اختیار صندوق‌های پژوهش و فناوری قرار گیرد تا به فناوران و دانش بنیان‌ها اختصاص یابد و آنها در جهت ثروت‌آفرینی و اشتغال‌زایی حرکت کنند.  دکتر پناهی با اشاره به این که صندوق ها باید از محل رفع نیازهای کشور به سرمایه و ثروت برسند نه از طریق حمایت های دولتی، گفت: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به فناوری اعتقاد راسخ دارد. شعار سال هم در راستای باورها و فعالیت هایی است که از سال گذشته آغاز کردیم و این همزمانی را منشا اتفاقات خیر می‌دانیم. وی افزود: راه اندازی قرارگاه تولید دانش بنیان و ایجاد شورای عالی فناوری به ریاست وزیر بهدشت از جمله اقدامات انجام شده در این جهت تاکنون است.  

44 میلیارد تومان برای تقویت فناوری حوزه سلامت 

رییس دفتر توسعه فناوری سلامت نیز در این نشست گفت: صندوق‌های پژوهش و فناوری مهم‌ترین ابزار حمایتی حوزه فناوری به شمار می‌روند از جنس بخش خصوصی هستند و می‌توانند تعامل مطلوب تری با بخش خصوصی داشته باشند.  

محمد رضا منظم  با بیان اینکه هدف اصلی معاونت تحقیقات و فناوری در سال تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین، حمایت و تقویت از دانش بنیان‌هاست، گفت: از کل بودجه معاونت تاکنون 44 میلیارد تومان برای قراردادهای عاملیت یا سهام به دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور پرداخت شده است  تا فناورها بتوانند از آن استفاده کنند. این رقم در سال گذشته بالغ بر 70 درصد بودجه معاونت بود. 

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین دغدغه اثرگذاری اقدامات در حوزه سلامت باید باشد، افزود: باید بررسی شود که چند درصد از محصولاتی که تاکنون حمایت شدند جزو اولویت‌های ملی کشور هستند؟ میزان صرفه جویی ارزی، اثرگذاری اقتصادی، کارآفرینی و اشتغالزایی ایجاد شده نیز باید بررسی شود. رییس دفتر توسعه فناوری سلامت در پایان از واگذاری منابع طرح‌های یک درصد به صندوق های پژوهش و فناوری خبر داد. 

گفتنی است در این نشست مدیران عامل هر یک از شش صندوق پژوهش و فناوری‌ حاضر ضمن معرفی تاریخچه راه‌اندازی صندوق خود به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پرداختند.

انتهای پیام/


برچسب ها: وزارت بهداشت

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *