صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۲ آمار جالب تا پایان روز گذشته جام جهانی ۲۰۱۸

۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۲:۱۴
کد خبر: ۴۳۰۵۵۴
دهمین روز از بیست و یکمین دوره جام جهانی فوتبال در حالی پایان یافت که تیم آرژانتین نایب قهرمان دور گذشته این رقابت‌ها هنوز موفق به کسب پیروزی نشده است و تیم آلمان مدافع عنوان قهرمانی ۲۰۱۴ در ثانیه‌های پایانی دیدار شب گذشته مصاف با سوئد رستگار شد.
به گزارش گروه فضای مجازی ،بیست و یکمین دوره جام جهانی فوتبال از ۲۴ خرداد ماه در روسیه آغاز شده است تا ۳۲ تیم حاضر در این مسابقات در یک رقابت فشرده، یک ماه به مصاف هم رفته و آرام آرام تیم‌های برتر به دیدار پایانی نزدیک شوند و بقیه نیز با جام وداع کنند.

** تعداد پنالتی‌ها

از ابتدای آغاز جام جهانی روسیه تا پایان دور دوم مرحله گروهی ۱۴ پنالتی زده شده است که ۱۱ تای آن به ثمر رسیده و سه ضربه گل نشد و مهمترین آن در دیدار آرژانتین و کرواسی بود که «لیونل مسی» مهاجم آلبی سلسته‌ها موفق به گلزنی از روی نقطه پنالتی نشد.
آندریاس گرگکویست، آنتوان گریزمن، ادن هازارد، مای جیدینک (دو گل)، شینجی کاگاوا، لوک مدریف، کریستیانو رونالدو، محمد صلاح، فرجیانی ساسی و کارلوس ولا گلزنان تیم‌های خود از روی نقطه پنالتی بودند و کریستین کواوا، لیونل مسی و گیلفی سیگورسسون در این زمینه ناکام شدند.

** تعداد گل‌ها

از ابتدای مسابقات تا پایان دور دوم ۳۲ مسابقه برگزار شد که ۲۵ برد و هفت تساوی حاصل کار تیم‌ها بود و ۷۱ بار توپ از خط دروازه‌ها گذشت.

** پرگل‌ترین دیدار

پرگل‌ترین دیدار مربوط به مصاف بلژیک و تونس بود که با برتری ۵ بر ۲ نماینده قاره اروپا به پایان رسید و پس از آن دیدار دو تیم اسپانیا و پرتغال با تساوی ۳ بر ۳ رتبه دوم را به خود اختصاص دادند. بازی روسیه - عربستان نیز پنج گل داشت که تمامی آن سهم روسیه بود که عربستان را با شکست سنگین بدرقه کرد.

** سریعترین و دیرترین گل زده شده

سریعترین گل برای «کریستیانو رونالدو» مهاجم و کاپیتان تیم ملی پرتغال است که در دقیقه چهار دیدار با اسپانیا و مراکش موفق به گلزنی می‌شود ودیرترین آن برای «نیماردا سیلوا سانتوس جونیور» معروف به نیمار مهاجم تیم ملی فوتبال برزیل است که در دقیقه ۹۰ به علاوه ۷ در مصاف با کاستاریکا موفق به گلزنی شد.

** گل‌هایی که در وقت‌های اضافه پایان بازی سبب پیروزی شدند

«عزیز بوهدوز» بازیکن مراکش در دیدار با ایران در دقیقه ۵+۹۰ (گل به خودی) سبب پیروزی تیم ملی فوتبال ایران شد. همچنین «تونی کروس» بازیکن تیم ملی آلمان در دیدار با سوئد در دقیقه ۹۰ به علاوه ۵ موفق شد با گلزنی سبب پیروزی ژرمن‌ها شوند.

** کارت قرمز

تا پایان دور دوم مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی، دو کارت قرمز به بازیکنان داده شد که نخستین آن به «کارلوس سانچس» بازیکن تیم ملی کلمبیا در دقیقه ۳ دیدار با ژاپن بود و دومین آن هم به «ژروم بواتنگ» بازیکن تیم آلمان تعلق گرفت که پس از دریافت دومین کارت زرد خود در دیدار با سوئد از زمین مسابقه اخراج شد.

** کارت زرد

در پایان دور نخست مرحله گروهی این رقابت‌ها ۸۷ کارت زرد از جانب داوران به بازیکنان داده شد که سریعترین کارت زرد هم برای «مسعود شجاعی» کاپیتان ملی پوش ایران در دقیقه ۱۰ مصاف با مراکش بود و اولین آن هم در دیدار افتتاحیه بین روسیه میزبان مسابقات و عربستان به «الکساندر کوکورین» روس داده شد.
سریعترین کارت زرد برای بازیکن تعویضی پس از ورود به زمین به «وردان کورلوکا» بازیکن تیم ملی کرواسی داده شد که در دقیقه ۹۰ به علاوه ۳ مصاف با آرژانتین از داور کارت گرفت.
دیرترین کارت زرد هم به «الکساندر پرایجویس» بازیکن تیم صربستان در دیدار با کاستاریکا است که در دقیقه ۹۰ به علاوه ۸ در پایان این دیدار برای او ثبت شد.
بیشترین کارت زرد مربوط به دیدار دو تیم پاناما و بلژیک بود که «جانی سیکازو» داور زامبیایی، هشت بار کارت زرد خود را به بازیکنان نشان داد که سهم تیم پاناما پنج کارت و تیم بلژیک سه کارت بود. اما تیم‌های ایسلند و اروگوئه هنوز هیچ کارتی دریافت نکرده اند.
«کریم انصاری فرد»، «مسعود شجاعی» و «علیرضا جهانبخش» ملی پوشان ایران در دیدار با مراکش و «امید ابراهیمی» و «وحید امیری» در دیدار با اسپانیا کارت زرد گرفتند.
«علیرضا فغانی» داور بین المللی ایران حاضر در جام جهانی فوتبال نیز در دیدار تیم‌های آلمان و ایسلند، چهار بار کارت زرد خود را به بازیکنان دو تیم نشان داد.

**تساوی بدون گل

در دور اول و دوم مرحله گروهی این رقابت‌ها در همه دیدار‌ها حداقل یک گل زده شده و هیچ دیداری بدون گل نبوده است.

** بیشترین خطا بر روی بازیکن

در دیدار دو تیم ملی فوتبال برزیل و سوئیس، بازیکنان تیم اروپایی ۱۰ بار بر روی «نیماردا سیلوا سانتوس جونیور» معروف به نیمار مهاجم برزیل خطا کردند که در پنج دوره گذشته جام جهانی فوتبال بی سابقه بوده است.

** گل به خودی

«عزیز بهیچ» بازیکن تیم ملی فوتبال استرالیا در مصاف با فرانسه، «عزیز بوهدوز» بازیکن مراکش در دیدار با ایران، «اگنکارو اتوبو» بازیکن تیم نیجریه در مصاف با کرواسی و «تیاگو چونیک» بازیکن تیم لهستان در دیدار با سنگال و «احمد فتحی» بازیکن تیم مصر در دیدار با روسیه در دیدار با اسپانیا بازیکنانی بودند که در دور اول و دوم این رقابت‌ها دروازه تیم ملی فوتبال خود را به اشتباه باز کردند.

** بهترین گلزن‌ها و بیشترین پاس گل دور اول و دوم مرحله گروهی

«کریستیانو رونالدو» بازیکن تیم ملی پرتغال و «روملو لوکاکو» از بلژیک با چهار گل در صدر گلزنان دور اول و دوم مرحله گروهی این مسابقات است.
«الکساندر گالوین» بازیک تیم ملی روسیه و «کارلوس سانچز» از اروگوئه با دو پاس گل صدرنشین بهترین‌ها در این زمینه هستند.

** بیشترین کلین شیت

کلین شیت یا بسته نگه داشتن دروازه در رقابت‌های جام جهانی فوتبال برای هر گلری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در دور اول و دوم مرحله گروهی این مسابقات فرناندو موسلرا (اروگوئه) و دنیل سوباشیچ (کرواسی) دروازه بان‌هایی بودند که همچنان دروازه خود را بسته نگه داشته اند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *