صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آشنایی با مهمترین عوامل ضد سرطان

۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵:۳۵
کد خبر: ۴۳۰۴۰۷
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان اظهار کرد: مقدار توصیه شده از گروه سبزی‌ها در هرم راهنمای غذایی روزانه ۳ تا ۵ واحد است.
به گزارش گروه فضای مجازی ،عصمت عباسی کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان با اشاره به اینکه مصرف روزانه سبزی به دلیل دارا بودن ویتامین‌های گروه B.، ویتامین C. و املاح معدنی از جمله آهن، منیزیم، پتاسیم و مواد آنتی اکسیدانی از جمله فلاونوئید‌ها و کاروتنو ئی‌ها می‌توانند از ابتلا به بیماری‌های مختلف پیشگیری کند، گفت: مقدار توصیه شده از گروه سبزی‌ها در هرم راهنمای غذایی روزانه ۳ تا ۵ واحد است.وی ادامه داد: هر واحد از سبزی‌ها حاوی ۵ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم پروتئین و ۲۵ کیلو کالری انرژی است.

عباسی با اشاره به اینکه سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان مفید هستند، گفت: مصرف روزانه سبزی یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطان است که این اثر مرتبط با آنتی اکسیدان‌هایی مانند فلاونوئیدها، کاروتنوئید، ویتامین C، ویتامین A. فولات و فیبر غذایی است. این مواد به عنوان مسدود کننده یا سرکوب کننده تومور‌های سرطانی نقش به سزایی دارند.این مسئول خاطرنشان کرد: فیبر موجود در سبزی‌ها در پیشگیری از سرطان به خصوص سرطان‌های دستگاه گوارش نقش به سزایی دارد.

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، اظهار کرد: سبزی‌های مختلف دارای عنصری به نام پتاسیم هستند، پتاسیم یکی از املاح معدنی مهم برای بدن است که کمبود آن در بدن می‌تواند زمینه‌ساز حملات قلبی باشد؛ بنابراین از طریق مصرف روزانه سبزی‌ها به خصوص جعفری، کرفس، لوبیاسبز و قارچ که غنی از این عنصر است می‌توان در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی و فشار خون بالا ایمن بود.

وی افزود: سبزی‌ها به دلیل دارا بودن فیبر بالا می‌توانند با کاهش جذب و کاهش روند آزاد شدن قند در خون احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهند. همچنین فیبر موجود در سبزی‌ها با کاهش جذب چربی‌ها در روده، باعث کاهش تری‌گلیسرید و کلسترول بد خون می‌شود و در نتیجه خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.عباسی با اشاره به اینکه سبزی‌ها در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نقش دارند، گفت: وجود فیبر در سبزی‌ها به دلیل کاهش جذب مواد قندی و چربی‌ها و افزایش احساس سیری از اضافه وزن و چاقی هم پیشگیری می‌کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *