صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه نوشیدنی انبه؛ دسر خنک جنوبی

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶:۴۶
کد خبر: ۴۳۰۳۴۱۲
می توانید برای فصل تابستان با تهیه میوه انبه یک دسر خوشمزه در منزل خود درست کنید.

خبرگزاری میزان _ روزنامه همشهری نوشت: من دوستی جنوبی داشتم که در گرم‌ترین روزهای تابستان هم غذاهای تند می‌خورد و پشت‌سر هم، خرما و خوراکی‌هایی با طبع گرم مصرف می‌کرد! من که همیشه از این کار تعجب می‌کردم، یک روز دیگر طاقت نیاوردم و از دوستم پرسیدم که چطوری در این گرما، این همه غذاهای تند و گرم مصرف می‌کند؟! 

جواب دوستم جالب بود! گفت: ما جنوبی‌ها عادت کرده‌ایم که غذاهای تند یا با طبع گرم را مصرف کنیم تا دمای داخلی بدن‌مان بالا برود. این طوری، راحت‌تر می‌توانیم گرمای هوا را تحمل کنیم! نوشیدنی انبه که در ترکیب با خرما، دارچین و حتی جوز‌هندی درست می‌شود، ‌یکی از نوشیدنی‌های مورد علاقه دوستم در تابستان بود که می‌گفت طرفداران زیادی در جنوب کشور دارد. من هم تقریبا 15سالی می‌شود که این نوشیدنی را به پای ثابت دسر نوشیدنی‌های خوش‌طعم و مغذی تابستانی‌ام تبدیل کرده‌ام و امروز هم می‌خواهم طرز تهیه آن را با شما مرور کنم.

برای درست‌کردن دسر چی لازم داریم؟

برای هر یک نفر: انبه پوست‌کنده و خردشده: نصف لیوان، بستنی وانیلی: یک لیوان، شیر کم‌چرب: یک‌چهارم لیوان، پودر دارچین: یک‌چهارم قاشق غذاخوری، پسته خام: 8عدد،خرما: یک عدد.

نکته دسر:

  • شما می‌توانید پودر دارچین را حذف کنید و به جای آن از یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل یا یک‌هشتم قاشق چای‌خوری پودر جوز هندی استفاده کنید.
  • در این نوشیدنی جنوبی، می‌توان هم از خود خرما و هم از شیره خرما استفاده کرد.
  • اگر می‌خواهید نوشیدنی شما، شیرینی کمتری داشته باشد، می‌توانید خرما را به‌طور کلی حذف کنید.
  • درصورت تمایل می‌توانید از یک‌چهارم لیوان موز رسیده و یخ‌زده هم در ترکیب این نوشیدنی استفاده کنید.

چطوری درستش کنیم؟

1- انبه خردشده را به‌مدت یک‌ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا حالت نیمه‌یخی به‌خود بگیرد.

2-خرمای بدون پوست را با انبه یخ‌زده، شیر، پودر‌دارچین، پسته و نصف لیوان از بستنی، داخل مخلوط‌کن بریزید.

3-حدود 3تا 4دقیقه همه مواد را با دور تند هم بزنید تا دسر شما بافت یکنواختی پیدا کند و کاملا هوادار و حجیم بشود.

4- نوشیدنی را داخل لیوان مورد نظرتان بریزید و باقی بستنی را به لیوان نوشیدنی انبه ‌خود اضافه کنید.

5-شما می‌توانید این نوشیدنی را با پودر پسته و تکه‌های انبه تازه، تزئین کنید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه دسر غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *